- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
selam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?
Başlıktaki 2 gramer hatasını düzeltirsen cevap veririmselam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?
internette retina yirtilmasi olabilir yaziyor korktum acikcasiBende hep olur,çocukluğumdan beri,hiç korkmadım,endişelenmedim.Işık oyunudur vs.
ben azeriyim yazim hatalarim olabilir sizin grameri bilmedigim için ozur dilerimBaşlıktaki 2 gramer hatasını düzeltirsen cevap veririm
Yok Allah korusun,30 yıldır yırtık retinayla mı geziyorum acep :)internette retina yirtilmasi olabilir yaziyor korktum acikcasi
sag gozumde oluyor surekli benim migrenim var bide aıakasi olabilirmi?Cocukken cok olurdu bana, bayadir olmuyor sanirim ya da dikkatimi cekmedi
gozumu hareket ettitdikce o dakayiyor onimuzdeki hafta belli olacak neyseBenim tansiyonum sürekli düşük (9-5) bir kez sürekli bişeyler uçuştuğunu görünce tansiyonumun (4-2) olduğunu gördüm. Tansiyonunuza da baktırmakta fayda var
Gözümüzün içindeki sıvının içinde bulunan proteinlerin hareket etmesi sonucu oluşan dışarı yansımasıdır.selam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?