- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
bendede oluyor aynisi bilemedom yaaGöz tansiyonu öyle olmaz ki ama..bilemiyorum benim de migrenim var başlamadan önce görme kaybı yaşıyorum yarım saat bozuk ekran görüntüsü gibi..acaba omu başlattı dedim ben..yada bu son iki sene çok ağladım gözde bir şeye zarar mı verdi acaba?neyse sen gidince bana yazacakmissin sağol canım çok iyi olur..Bende gidicem Dr ye gerçi. .ama yinede bileyim senin Dr ne diyecek
Endişe etme kötüyü çağırma bi doktora gorun o zaman en kısa zamanda canımbenimgözlerkoyukahve çok endişeliyim bide miyopim var
selam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?
Gözümüzün içindeki sıvının içinde bulunan proteinlerin hareket etmesi sonucu oluşan dışarı yansımasıdır.
ayni beni anlatmişsin canim inşallah kötü bişey yoktur baksana herkeste varmişBende de oluyor. Geçen yaz balkonda uyanıp ağlamıştım hatta korkudan kusmuştumtabi internetten baktım aman Allahım retina yırtılması falan yazınca baya korktum
Göz doktoruna gittik hemen eşimle,doktor normal olduğunu,göz hareketlerinin sebep olduğunu söyledi.
Alışmaya çalışıyorum sanırım önemsememek lazım
evet bendede aynisi oluyor ip gibi şeyler dökülüyor gözümün önünde panik atagim var benim bidee hemen kötü düşünmeye başliyorum körlük başlangicimi diyemerhaba
bundan bir kac yil önce ben de yasadim bunu.normal havaya bakarken yere düsen uzun ip gibi siyah seyler dökülüyordu yere,doktora gittim normalmis.o siyah seyler hep varmis.belli bir yastan sonra bazi insanlarda ortaya cikiyormus bu durum.aradan 4 yil gecti o sekiller hep dökülüyor yerlere ama baska bir sorunla karsilasmadim.hatta ben o zaman güvenmeyip ikinci bir doktora daha gitmistim.
benim son 3.4 aydir oluyor nereye baksam kayiyor oraya bilemedim doktora randevum var bu hafta bakalimÖf bir sabah uyandigimda o siyah nokta denilen şeyi gördüğümde deli gibi panik olmustum daha önce hiç yoktu son 2 yıldır var. Şimdi size komik gelebilir ama o an cin midir peri midir diye korkmustumondan önceki sabah da gözüme peeling kacirmistim ev arkadaşım ondan olmuştur diyince panigim geçmişti şu an bunları yazarken bile gözümün önünde. bana da o gozbebegindeki siyahlik sanki onu goruyormusum gibi geliyor nereye baksam oraya kayıyor çok tuhaf. Konuyu okuyunca çok şaşırdım bir yandan da herkeste olabiliyor diye rahatladım.
evet bendede aynisi oluyor ip gibi şeyler dökülüyor gözümün önünde panik atagim var benim bidee hemen kötü düşünmeye başliyorum körlük başlangicimi diye
Korkmamana gerek yok.bendede var. Hatta bu yüzden merdivenden yuvarlanmisligim bile varselam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?
nereye baksam oraya kayiyor tutamiyorum yerinde.zararlimi?Noktalar hareket ediyorsa kayar gibi zararsız ama sabitse dra gitmek gerekiyor diye biliyorum
http://www.isikgoz.com.tr/pages/bilgi/ucusancisimler.htmlsag gozumde var o siyah nokta.mesela düz baktigimda yok gozumle sola baktigimda yanda goruyorum o kucuk siyah noktani ne oıabilir
Bu videoda açıklaması var, eğer dr.un teşhis edeceği bir sağlık sorunun yoksa, normal şeyler :) İçin rahat olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?