- Konu Sahibi CicimBalim
-
Amaan seninki de dert mi ? Bı kararnameye bakar, o kadar Suri,Afgan boşuna mı geliyor? Paki loading.....%85Ulkemiz, homojen olmayan ulkemiz :)
Bir kismi Pakistan, bir kismi Yunanistan
Arkadaşlarımla tatildeyim birkaç gündür, git kafan dağılsın diye beni teşvik eden, işten izin alıp çocuklarla ilgilenen koca hakkında düşünürsünüz hocam, kocalık müessesesine hakaret bu yaptığı sanırımGeçtiğimiz kış ortası, şubat ayı falan. Kar kıyamet her yer. İzmirden ankaraya gitmem gerekti. Eşime “uçağa binmek istemiyorum birlikte gidip gelsek arabayla iki günlüğüne” dedim. On küsur yıllık sürücüsün, defalarca uzun yola gittin, kardan mı korlacaksın atla git arabayla dedi.Benimkine kocalık hiç yüklenmemiş
Siz zaten bi anneye manyak dedikden sonra söz bitiyo umarım evlatlarınızdan aynı sözleri duymazsınız ..!Yalnız şurayı kaçırıyorsunuz : Konu sahibinin annesi onun için endişelenmiyor. Böyle bir derdi yok. Eve kafasına göre giriş saati koymuş. Kendi dediği olsun diye uğraşıyor ve resmen kızını taciz ediyor. Üstüne hakaret ediyor küfür ediyor.
Bu endişelenen ebeveyn davranışı değil manyak ebeveyn davranışı. Anne değil baba olsa çok net kadın cinayeti faili olacak bir erkek davranışı hem de.
Annem dünyanın en tatlış annesidir. Kılına zarar gelse dünyayı yakarım. Ama konudaki annenin psikopat bir anne olduğu gerçeğine gözümü kapatmıyorum. Sırf anne diye uygulanan fiziksel ve psikolojik şiddeti görmezden gelmiyorum. Hiç bir ebeveynin sırf kendi doğurdu diye çocuğuna böyle davranmaya hakkı yok. Şiddeti bu şekilde meşrulaştıramazsınız. Şiddet şiddettir.Anneden çok dertli kızlar varmış ben çekileyim en iyisi
Eşim izin verir mi? Offffff....
Kocalığı düşmüş onunArkadaşlarımla tatildeyim birkaç gündür, git kafan dağılsın diye beni teşvik eden, işten izin alıp çocuklarla ilgilenen koca hakkında düşünürsünüz hocam, kocalık müessesesine hakaret bu yaptığı sanırım
Valla bizim burda manyaga manyak, anneye anne denir...bı manyakligimi görürse de bunu ilk kızımdan duymak isterim,bana en yakın insan herkesten önce yüzüme söylesin ki tedavi olayım, değil mi? Ayrıca bütün annelerin aklı başında mükemmel insanlar olduğunu dusunmeniz çok ilginç.Doguran hiçkimseye otomatik olarak nur indiğini görmedim şahsen benSiz zaten bi anneye manyak dedikden sonra söz bitiyo umarım evlatlarınızdan aynı sözleri duymazsınız ..!
Anneler de insan, onlar da manyak olabilir.Siz zaten bi anneye manyak dedikden sonra söz bitiyo umarım evlatlarınızdan aynı sözleri duymazsınız ..!
Kadın 29 yaşında. Ne yapsın saat dokuz olunca kül kedisi gibi eve mi koşsun. Tam bir travma bu. 29 yaşında biri iyiyi kötüyü bilir. Ailesi bu kadar müdahale edemez. En büyük şiddet bu.Yaş kaç olursa olsun anne için evlat çocukdur kuzum seni nekadar düşünüp önemsediğini endişelendiğini düşün bide bu hayatda unutma sakın seni annen kadar sevip düşünemez zaten son yaşanan haberler kızlarımıza olan olaylar oldukça psikoloji bozucu annende etkilenmiş olabilir bu yüzden orta yolu bulun kırma annenin kalbini annen hakaretde etse yüzünede tükürse dünya biyana sen biyanasındır buna çok eminim hee ben yaptığını onaylamıyorum tabi ama hakaret olarak yani bazen insan sinir endişe korku anında düşünmeden konuşup hareket ediyo sonra pişman oluyo canım lütfen bi düşün yazdıklarımı Allah seni korusun
Yurt disiyla hiç alakası yok aslinda sapiklar heryerde. Ama o saatte isede gidiyor da olabilir.Yani tamam özgürlük kendi paranı kazanma cart curt falan da karşınızdaki anneniz. Üslubu kesinlikle yanlış ona bişey diyemem ama hergün haberler nelerle dolu. Endişelenmesi çok normal. Yurt dışında olsanız yorumlar çok güzel sen özgür bir insansın ayrı eve çık rahatla neden onun kahrını çekiyorsun vs.
Yaşadığımız ülke belli. Gece (ona göre) geç saatte insan biricik kızını merak etmeyecek de ne yapacak? Telefonda sakinleştirici konuşun tamam güvendeyim geliyorum deyin. Erkek arkadaşınızla tanıştırın o da konuşsun annenizle benim yanımda güvenme merak etme merak edersen beni de ara desin.
Annelik bambaşka birşey. Doğur büyüt sonra arayıp nerde kaldın dedin diye ben gidiyorum bıktım saatlerden desin gitsin. Yok öyle. Güzel güzel konuşup anlaşın. "Sen bana kırıcı konuşma bana güven ben de iyi evlat olacağım" deyin.
Offf bu ne yaaa.. Ben de anneyim. Anneler de insan. Onlar da hata yapar. Sırf anne diye hataları söylenmeyecek mi?Siz zaten bi anneye manyak dedikden sonra söz bitiyo umarım evlatlarınızdan aynı sözleri duymazsınız ..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?