• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaşlarda...

öyle
normalde 41 kilo olmam lazım
boy ile kilo arasında 10 kilo fark olması lazımmış
benim ise 20 kilo fazlam var
Ac kalmadan kilo verilmiyor ki canim.
Ben de 58e dusmeye calisiyorum 4 kilo fazlam vardi ikisini verdim kaldi iki. Gunde iki ogun yiyorum, kahvaltiyi gec yaparsam aksama kadar acikmiyorum, hamur isi cok nadir yiyorum, onun haricinde sebze, tavuk agirlikli yiyorum.

hatırlamıyrm :KK43: ilaç verilmedi sadece diyet listesi yapıldı
bazen şekeri fazla kaçırınca midem bulanıyor başım dönüyor
bir keresinde 3 tane kadayıf yemiştim sabah aç karnına bayılmştm :KK43:
okulda kemalpaşa tatlısndan bir dilim aldım sadece hemen midem bulanmaya başladı
bunlar normal mi blmyrm ?
idrar sorunu derken ? su içince hemen tuvaletin gelmesi gibi mi eğer öyleyse bendede vr bu idrar sorunu
Şeker rahatsızlığı bulunan kişiler çok susar ve çok sık idrara çıkar,su içsede içmesede gün içerisinde çok sık çıkma ihtiyacı çıkar.

Ac kalmadan kilo verilmiyor ki canim.
Ben de 58e dusmeye calisiyorum 4 kilo fazlam vardi ikisini verdim kaldi iki. Gunde iki ogun yiyorum, kahvaltiyi gec yaparsam aksama kadar acikmiyorum, hamur isi cok nadir yiyorum, onun haricinde sebze, tavuk agirlikli yiyorum.
inş o iki kiloda gider :)
ben hafta içi dişimi sıkıyrm iradeli dvrnyrm ama haftasonu geldi mi hemen salıyrm kendimi nedendir anlamadm
ve hiç kilo veremiyrmşm gbi hissedyrm ssnki veremeyecğim gibi de :(

oooo nasıll başardınızz ??? :)
diyet+spor.formül hep aynı.yaklaşık 1,5yıl diyet listesinde verilerin dışına 1 gün bile çıkmadım,hergün ertesi gün 2 sınavım olsa bile 1saat spor yaptım.öyle yapınca verememek tuhaf oluyor zaten..:KK48:

diyet+spor.formül hep aynı.yaklaşık 1,5yıl diyet listesinde verilerin dışına 1 gün bile çıkmadım,hergün ertesi gün 2 sınavım olsa bile 1saat spor yaptım.öyle yapınca verememek tuhaf oluyor zaten..:KK48:

vayyy be :) sınav haftasında bile iradeli dvrnmişsnz ne guzel
ben ise sınav haftasına geldim hemen şekerli şeyler yemeliym dıyrm bahanelerin arkasına sığınıyrm yiyrmda yiyrm

kılonun ilerde veririm nasılsa dıye bi avunması olamaz..

17 yaş fit olman gereken bi yaş,gorunum ıcın degıl sağlığın için..

kılonun ilerde veririm nasılsa dıye bi avunması olamaz..

17 yaş fit olman gereken bi yaş,gorunum ıcın degıl sağlığın için..

evet öyle
zaten insanların ne dediğinden çok sağlığımı düşünüyrm düşünmek zorundayım da :) isteyen istediğini düşünebilir benim hayatımdan bir şey eksilmez nede olsa :)

haklısınız bu bir avunma :( bir an önce zayıflamalıym

hayır düzensiz
yalnız dahiliye 18 yaşını geçmeyenleri almıyr diye bilyrm? biz o yuzdn hep çocuk doktoruna gittik
Alıyor,16 yaş sınırı var diye biliyorum devlet has.Adet düzensizliğine tiroit ve pko sebep olur,tiroit ve pkoda kilo yapar.

yaşım 17. acayip iştahlı bir insanım. acaba bu yaşlarda olabilecek bir şey mi
ileride verebilir miyim aldığım kiloları ?
ama bi yandan korkuyrm her nekadar ileride kilo verecek olsamda şimdiden hastalıkları getirmeye başladı bu kilolar
bana tavsiye verir msnz

Ben iştahlı bir insan değildim.Ben de 17 yaşındayım.
Ama son 1 ayda her şeyden canım çekmeye başladı.Kolaya ara verdiğimden midir bilmem günde 5-6 bardak çay içiyorum ki ben günde en fazla 1 bardak içen bir insandım....
Ama dikkat etmeliyiz bence.Çünkü ergenlikte kilo kolay alınıp,kolay veriliyor.1-2 yıl sonra bizim için çok zor olur alınanları vermek :KK43:
Her ne kadar şekerli çay favorim olsa da şekeri bırakacağım ben :KK43: Salata ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum şu aralar.Aslında çok kilolu değilim ama yediklerim beni çok şüphelendiriyor :KK43:
Bu arada mide bulantısı tatlılarda bende de oluyor.Ben 9.sınıfta yoğun bir mide bulantısı geçirmiştim.Üstelik tatlı ile alakalı falan da değildi.Ondan sonra hiç bir şerbetli tatlıdan canım çekmedi.2 yıl geçmiş aradan hala aynıyım.Şerbetli tatlı görünce en fazla 1 tane yiyebiliyorum midem bulanıyor fazlasında.Baklava-kadayıf en sevdiğim tatlılardandı.Şimdi en fazla 1 tane onu da bayılarak yemiyorum.

Ben iştahlı bir insan değildim.Ben de 17 yaşındayım.
Ama son 1 ayda her şeyden canım çekmeye başladı.Kolaya ara verdiğimden midir bilmem günde 5-6 bardak çay içiyorum ki ben günde en fazla 1 bardak içen bir insandım....
Ama dikkat etmeliyiz bence.Çünkü ergenlikte kilo kolay alınıp,kolay veriliyor.1-2 yıl sonra bizim için çok zor olur alınanları vermek :KK43:
Her ne kadar şekerli çay favorim olsa da şekeri bırakacağım ben :KK43: Salata ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum şu aralar.Aslında çok kilolu değilim ama yediklerim beni çok şüphelendiriyor :KK43:
Bu arada mide bulantısı tatlılarda bende de oluyor.Ben 9.sınıfta yoğun bir mide bulantısı geçirmiştim.Üstelik tatlı ile alakalı falan da değildi.Ondan sonra hiç bir şerbetli tatlıdan canım çekmedi.2 yıl geçmiş aradan hala aynıyım.Şerbetli tatlı görünce en fazla 1 tane yiyebiliyorum midem bulanıyor fazlasında.Baklava-kadayıf en sevdiğim tatlılardandı.Şimdi en fazla 1 tane onu da bayılarak yemiyorum.
Siyah çayıda fazla tüketmeyin,annemde çok fazla çay içer 5-6 bardak dan bile fazla vitamin eksikliği var doktor hem şeker hastası olduğu için hem de siyah çayı çok tükettiği için olduğunu söyledi.

Back
X