- 22 Eylül 2022
- 5.884
- 16.931
- 178
- Konu Sahibi lavitabella1
Eczacı da değilim, kimyagerimO ucretlere kimse calismazken eczaciya bunu teklif etmeleri cok komik. Insanlarin zor durumundan faydalaniyorlar resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczacı da değilim, kimyagerimO ucretlere kimse calismazken eczaciya bunu teklif etmeleri cok komik. Insanlarin zor durumundan faydalaniyorlar resmen
Asgari ucret bile yetmiyor yasamaya. Cok ayip gercekrenEczacı da değilim, kimyagerim
Yanında çalışan elemana ne kadar az verilirse, dükkan sahibi o kadar kâr yapar düşüncesi var. Yanlış, ayıp ama insanlar artık karşındaki ne okumuş ne emeği var ne hakediyor demiyorlar . Ben kazanayım diyorlarAsgari ucret bile yetmiyor yasamaya. Cok ayip gercekren
bence artik eczaneler eskiisi gibi kazandırmıyorEczane açma şansınız yok mu ya da bir eczaneye ortak olma şansınız
12 saat çalışıyorsunuz ve dışardasınız
Sizin zaten kendi hayatınız yok ki
Tahammülsüz biri olmanız çok normal
Muhtemelen çalışmadığınız zamanlarda da uyuyorsunuz yorgunluktan
oha artıkAy ne hoş. Benim görüştüğüm eczacı bana demişti ki sabah 8 akşam 7, ekstra gece nöbeti de senin. Eee maaş deyince asgari altı demişti![]()
sizi ilk kez bir konuda bu kadar keskin sınırlı gördümÇalışmak istiyorsan kendini zorlayacaksın.
Gerekirse bir kan tahlili yaptır,eksik vitaminlerin varsa takviye al.
Başka çaresi yok maalesef.
Maliyet çok yükselmiş ama kazanıyorlar ya. Bir arkadaşım (aileden de eczacı oldukları için kız da eczacı olunca ona da açtılar bir tane) Bağcılarda açtı İstanbulda 1 sene falan oldu. Eşi de eczacı yine geçen sene evlendiler. Bir de gönüllü nöbete kalma mı ne oluyormuş, ona da kalıyorlar. 2 kere kalalım bodrum tatilimiz çıktı bile diyodu daha yakın zamanda.bence artik eczaneler eskiisi gibi kazandırmıyor
ayrıca şu an eczane açmanın malliyetini düşünemiyorum bile.
size üniversite yolu çok açık değil mi ya araştırma görevlisi olarak vsEczacı da değilim, kimyagerim
zaten ne kazaniyorlarsa o nobetlerden kazanıyorlar.Maliyet çok yükselmiş ama kazanıyorlar ya. Bir arkadaşım (aileden de eczacı oldukları için kız da eczacı olunca ona da açtılar bir tane) Bağcılarda açtı İstanbulda 1 sene falan oldu. Eşi de eczacı yine geçen sene evlendiler. Bir de gönüllü nöbete kalma mı ne oluyormuş, ona da kalıyorlar. 2 kere kalalım bodrum tatilimiz çıktı bile diyodu daha yakın zamanda.
resmen kölelik çağında yaşıyoruzSizi anlıyorum güzel bölüm kazanıp bitirince insanın beklentisi yüksek oluyor. Sonra iş hayatına atılıp şartları, maaşları, ortamı görünce bir de üstüne bu kadar yorgunluk yaşayınca “bu muymuş” diyorsun…
Merhabalar bu aralar biraz sık konu açtım çünkü pek iyi hissettiğim bir dönemde değilim biraz desteğinize ihtiyacım var .
İstanbul’da özel hastanede çalışıyorum 23 yaşıma yeni girdim . daha 1 yyılım dolmamışken çalışmaktan bunaldım .Sabahları 5:30 da kalkıyorum eve 19:30 giriyorum bana pek bir zaman kalmıyor açıkçası . Tahammülsüz birine döndüm insanlara laf anlatmaktan yoruldum .öyle çok da bayılmıyorum işime .sahiplenemediö bir türlü .
Sevgilim de iş konusunda problemli dönemden geçiyor ona destek olamıyorum . Üzülüyorum halime de ona da . Dua etmekten başka çarem yok .
Asıl üzüldüğüm başka konu ise kafamın üstünde sanki bir ağırlık hissi var . Yapmam gereken işleri unutup her zaman yaptığım şeylerde de hata yapıyorum ve çok göze batıyorum .pratik düşünemiyorum .sanki beynimde aksaklıklar var .kendimi bildim bileli şarkı sözü falan hiç ezberleyemedim . İyi bölüm kazandım okudum ama alzehimer belirtileri gösteriyorum . Tükenmişlik sendromuyla ilgili olabilir mi bilmiyorum artık .yaşıtlarım gibi kıpır kıpır olmak istiyorum .ilerde evlilik olacak sorumluluklarım artacak ben ne halt yapacağım .
İnsanlıktan nasibini alamamış diyelimoha artık
insan miymis o da şimdi
Merhabalar bu aralar biraz sık konu açtım çünkü pek iyi hissettiğim bir dönemde değilim biraz desteğinize ihtiyacım var .
İstanbul’da özel hastanede çalışıyorum 23 yaşıma yeni girdim . daha 1 yyılım dolmamışken çalışmaktan bunaldım .Sabahları 5:30 da kalkıyorum eve 19:30 giriyorum bana pek bir zaman kalmıyor açıkçası . Tahammülsüz birine döndüm insanlara laf anlatmaktan yoruldum .öyle çok da bayılmıyorum işime .sahiplenemediö bir türlü .
Sevgilim de iş konusunda problemli dönemden geçiyor ona destek olamıyorum . Üzülüyorum halime de ona da . Dua etmekten başka çarem yok .
Asıl üzüldüğüm başka konu ise kafamın üstünde sanki bir ağırlık hissi var . Yapmam gereken işleri unutup her zaman yaptığım şeylerde de hata yapıyorum ve çok göze batıyorum .pratik düşünemiyorum .sanki beynimde aksaklıklar var .kendimi bildim bileli şarkı sözü falan hiç ezberleyemedim . İyi bölüm kazandım okudum ama alzehimer belirtileri gösteriyorum . Tükenmişlik sendromuyla ilgili olabilir mi bilmiyorum artık .yaşıtlarım gibi kıpır kıpır olmak istiyorum .ilerde evlilik olacak sorumluluklarım artacak ben ne halt yapacağım .
KPSS yok .kura ile atama var bizdeDaha yaşın ufak KPSS’ye hazırlanıp bir devlette eczaneye atanabilirsin Ya da imkanın varsa eczane açabilirsin
Baslı altında olmak değilde artık bıkkınlık var .belirisizlik durumu çokça var hayatımda .bunlar hemen çözülebilecek gibi değilKonuda yazdiginiz her detay birbirinin yansimasi gibi sanki. Once isyerinde neden baski altinda hissediyorsunuz bunu cozun. Cunku unutmaniz ve diger seyler bundan kaynaklaniyor olabilir ya da ozel hayatinizda bir sorununuz mu var bunlarin cevabi sizde. Her sey baska bir olayi tetikler. Bu durumda mezun olabildiyseniz demek ki unutkanliginuz ve diger sorunlar cozulebilir seyler. Kendimi bildim bileli sarki sozu ezberleyemem demissiniz. Ezber ve anlamak cok baska seyler. Aradiginiz butun cevaplar sizde ama siz kendinizi oyle bir birakmissiniz dusunmeye bile useniyorsunuz gibi bir haliniz var. Sikayet ederek sorun cozemezsiniz. Butun bunlarin bir sebebi yoksa o zaman bir doktora gidin belki bir saglik sorununuz vardir.