- Konu Sahibi agresifkiz
-
Adamda haklı size ve çocuklarınıza daha iyi şeyler vermek istiyor,zaman zaman herkes öyle hissedebilir belli bi yaştan sonra normal şeyler,düşünmemeye çalışın,ne güzel bi birlikteliğiniz var onu ve geleceğiniz için ne yapacağınızı düşünün.
Sevgilin de 3-4-5 çocuk istiyor mu?
Evet 3-4 çocuğa o da sıcak bakıyor bunu konuşmuştuk. Allah nasip ederse tabi.
Bu yanaklara nasıl talip yok yav yirim çok tatlış.Üniversitede 24 yaşımda evlenip en geç 26ımda filan anne olurum diyordum.Mayısta 28 olacağım.Çocuğu bırak evlenmek için aday bile yok.Hayat üzerine plan kurmamak lazım çünkü hayat bize değil biz hayata uymak zorundayız ne yazık ki
E o zMan 30 lara kalamaz
Ben bi tane doğurdum 28 yaşında feleğim şaştı. En az 2 sene ara da vermen lazım diyor doktorlar
Bir de sezaryen olursa zaten ardı ardına riskli
Üniversitede 24 yaşımda evlenip en geç 26ımda filan anne olurum diyordum.Mayısta 28 olacağım.Çocuğu bırak evlenmek için aday bile yok.Hayat üzerine plan kurmamak lazım çünkü hayat bize değil biz hayata uymak zorundayız ne yazık ki
Bende sağlıkçıyım bunları bildiğim için aslında sanırım bu strese girdim.
Benim asıl sorunum çünkü çocuk galiba. Hayır sonra kendi kendime korkuyorum da böyle yapıyorsun allah korusun ya hiç çocuğun olmazsa diye
Yüksek lisansın evlenmeye ne engeli var
1 sene haftada birkaç ders, 1 sene de tez
Çalışıyor mu şu an?
Erkek arkadaşın güzel düşünmüş bırak kendinizi ileriye daha iyi hazırlayın. Hiçbirşey planlanan gibi olmaz o yüzden çokta stres yapma kendine. Maddiyatta sıkıntı çekerseniz zaten evliliğinizde ciddi problemler olur zamana bırak olduğunda çocuklarında olur rahat kafaylada büyütürsün. İnan evlendikten sonra insan bekarlığını anıp anıp iç çekiyor.
AnladımÇünkü çalışmıyor.
Zaten alanında iş bulması zor bu nedenle yapıyor yüksek.
O da olası. Belki de hemen olmayacak. Belli olmuyor ki bu işler. Stres yapma belki 1 çocuktan sonra sen de benim gibi zirvede bıraktım dersin
Sevgilinin kendi planları var, senin de var. Orta yolu bulmazsanız sonunda ikiniz de üzülürsünüz. Onun beklemeni istediği süre çok uzun
Bazı şeyleri evlenip beraber de yapabilirsiniz
Anladım
Bence kocaa 2 seneyi sadece yüksek lisansla harcamamalı
Öyle lisans gibi tam zamanlı bir şey değil ki yüksek lisans
Bitirince iş garantisi yine yok zaten
Deneyim olması için düşük ücretten stajyer gibi bile girse mantıklı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?