Canım önceki sayfalarda yazdım.senin için de tekrar ederim sorun değil:)Sevgim var yok değil,çok merhametli,anlayışlı,tek bir insan için tek bir kötü sözünü duymadığım inanılmaz iyi niyetli bir insan.ama işte bir karı koca gibi değil ev arkadaşıyız.kavgamız gürültümüz de yok.bebegimizle oynuyor ilgileniyoruz ona deli oluyoruz.ama gel gör ki bir gıdım çekim yok aramızda.bayramlarda dogum gunlerinde bile öpmeyiz birbirimizi düşün.Ben tekim. Suan bir ablam abim yada kardesim olmasini deli gibi isterdim. Yalniz hissediyorum cogu kez....
Ama bunu sevgi dolu bir yuvada isterdim. Guzel bir ailede. E sen esinle aran normal değilken o 2. Cocukla nasil ilgileneceksin. Ilk cocugunla nasil ilgileneceksin. En onemlisi kendinle...
Bugün yine güzel güzel yemekler hazırladım.neşe içinde yiyorduk ki ağzı öyle bir şapırdadı ki beynimin içinde uğultu hissettim resmen,parmak uçlarıma kadar titreme geldi.yapmaaaa diye bağırma çıktı ağzımdan birden.Bence eşinizi hala seviyorsunuz, okb olması eşinize takmanıza sebep olmuş ama bunu çözebilirsiniz. Ayrılsanız ikinize de yazık olur bence; ama böyle devam etmemelisiniz de. Umarım beraber düzeltirsiniz...
Yıllar önce sevmiştim onu,o kadar üzmüşti ki ayrılmıştım ağlayarak.iki yıl sonra pesime dustu pismanım diyerek.asla dedim asla ümitlenme bir daha .ama hep hayatımda oldu.ben başkasını seviyordum ama olmayacak yürümeyecek beni cok istedigim evlada kavusturamayacak biriydi.birden karar aldım ve onu bırakarak eşimle evlenmeye karar verdim aniden.ne de olsa yıllardır beni seven,karsilik beklemeden fedakarca seven bir insan burnumun dibindeydi ne istiyordum ki dedim.ama olmadı işte sevemedim bir daha.Daha önce ilgili, sizi nasıl memnun edeceğini şaşırırken sonra bu durumda olmanız üzücü gerçekten. Birçok kadın eşini azıcık ilgili hale getirmeye çalışıyor. Ama sizin durumunuz biraz da işin başından belki ondan etkilenebilecekken çok üstünüze düşmesinden ve de bahsettiğiniz okb'den kaynaklanmış ya da belki hiç bunlarla ilgili değil çok eski ve bambaşka bir sorundan kaynaklanmış olabilir. Ben sizi çok sevdim. Eşinizi de yoldan çevirip evlenmediniz sonuçta, yaş paniğiyle bile olsa, alt beyin, hormonlar falan bi şekilde sizi yönlendiriyor. Bence hiç ummadığınız şeyler olabilir, daha önce de yazdım, aşık bile olabilirsiniz sadece adım atıp, biraz bu konuları konuşsanız. Çok uzun oldu ama, bi de şeyi sorcam, bu 2.çocuk fikrinizden haberi var mı? Bunu paylaşırken diğer düşüncelrnizi de paylaşın, daha önce yapmadıysanız. Çünkü bunları bilmeye hakkı var, kendince umutsuzluğa kapılıp herşeyi koyvermiş. Bi şansı olduğunu bilse o d değişecek belki. Bi arkadaşın yaptığı yoruma katılıyorum, okb niz eşinize karşı gelişmiş olabilir. E bu da bi tedaviye bakar :)
Ne kadar güzel,ne kadar da açıklayıcı yazmıssınız ne kızması çok teşekkür ederim.Evet zaten onun iyiliği beni kahreden.kereviz baktım bulamadım hiçbiryerde dedi dedim mevsimi geçti artık.o yemez bile ağzına sürmez ben seviyorum diye bakmış belli kiBenim iki oğlum var .Ama bende 40yaşimda bir tanede kizim olsun istedim.Bu istek okadar cok güçlüydüki her çarşiya çikmamla kiz kiyafetlerine bakiyordum.
O minacik tatli allipulu elbiseler ,okadar güzel takilar tokalar.Icimde kendi yaşayamadiğim görmediğim hayellerimi kizima vermek istiyordum.
Onun kivircik saclarini taramak istiyordum.
Benimde evliliğim iyi yürümüyordu.
Hep :benim hakkim yok böyle bir aileye bir cocuk daha doğurmak diyordum.
Çocuğa yazik olur diyordum .Zaten yakinda boşanmayi düşünüyordum.
Öyle böyle zaman gecti .Artik imkasiz.
Ama benim kalbim kirik ,çok büyük hayel kirikliği icin deyim.Bu özlem asla gecmeyecek.
Sana demek istediğim ,sen gercekten yürekten kendin için istiyorsan yap derim
Kesinlikle yap derim ,zaman ne getirir hiç kimse bilemez.Biz daha evliyiz.
Bence sen eşini seviyorsun ama daha çok bir kardeş bir dost gibi.Bunu aslinda aşa bilirsin.
Eşin anlattiklarina göre cok iyi bir insan.
Ailesine çok ilgili,bir dediğinizi iki etmiyormuş.
Fakat sordunuzmu hiç ,eşiniz icin ne kadar zor olmali sizin gibi biriyle yaşamak.
Burda öfke kontrollü olmayan, ani sinir patlamasi yaşan ,herseye mutsuz ve cinsel isteği olmayan kocalara boşamalik diyoruz.
Belki sizin durumunuz eşinizi çok etkiliyordur.Merhametli insan olduğu icin beklemeyi seçmiş.Sizi kirmamak icin yüzünüze söylemiyor.
Belki oda kendince ikinci cocuk böyle bir evlilikte doğrumu diye düşünüyor ve onun için yaklaşmiyor.Birde eşiniz ilişki halinde sizin kendinizi kastiğinizi ve isteksiz olduğunuzu fark ediyorsa onun içinde kendi yaklaşmiyordur.
Kim ister istemsiz istemsiz cinsellik.
Ben sizi kirmak veya incitmek istemiyorum fakat bazi seyleri kendimde yaşadiğim icin söylüyorum.
Bendede chronik depresyon ,mutsuzluk
hissizlik var ve evliğimi negatif sekilde etkiliyor.
Allah yakin zaman kiziniza sağlikli kavuşmayi nasip etsin.Adida çok güzel.Ne kadar güzel,ne kadar da açıklayıcı yazmıssınız ne kızması çok teşekkür ederim.Evet zaten onun iyiliği beni kahreden.kereviz baktım bulamadım hiçbiryerde dedi dedim mevsimi geçti artık.o yemez bile ağzına sürmez ben seviyorum diye bakmış belli ki
Oğlumun adı yiğit bir de kızım olsun isteği bende de var adı da belli :yağmurben de ilk olarak kız bebek kıyafetlerini geziyorum mağazalarda:)
Kronik depresyon distimi mi?offff çok zor halinizi en iyi ben anlarım.
Ay turk filmi gibi oldu :)) ben isirsam gulerim :))))Kendi dudağını canım :)
Şimdilik böyle küçük bir başlangıç yeterli
esinize dort elle kolla sarilinNe kadar güzel,ne kadar da açıklayıcı yazmıssınız ne kızması çok teşekkür ederim.Evet zaten onun iyiliği beni kahreden.kereviz baktım bulamadım hiçbiryerde dedi dedim mevsimi geçti artık.o yemez bile ağzına sürmez ben seviyorum diye bakmış belli ki
Oğlumun adı yiğit bir de kızım olsun isteği bende de var adı da belli :yağmurben de ilk olarak kız bebek kıyafetlerini geziyorum mağazalarda:)
Kronik depresyon distimi mi?offff çok zor halinizi en iyi ben anlarım.
Ay turk filmi gibi oldu :)) ben isirsam gulerim :))))
Amin .onlar dünyaya bedel yetmez mi hiçAllah yakin zaman kiziniza sağlikli kavuşmayi nasip etsin.Adida çok güzel.
Biraz bencil olalim lütfen.
Bu benim içinde gecerli .Hiçbir zaman doğru veya yanliş değildir.O istek sizin yüreğinizdeyse kendinizi düşünerek yapin.
Boşanirsanizda en azindan birde kizin var.
Bu arti yetmiyormu?
Ay senin dudagini isirdigini dusunemiyorum:)))))duvara doğru yaslanaraktan
Amin çok teşekkür ederim siz de hep mutlu olun.:)esinize dort elle kolla sarilin
3 çocugumiz var, benimki sevdigim sabze alip gelse kendi yemedigi basina tas dudmus sanirim :)
gerçekten size deger veren bir esiniz var insalalh çok daha guzel gunleriniz olur ilerde
ben hala ikinci çocukdan yanayim :)
AhahahahaAy senin dudagini isirdigini dusunemiyorum:)))))
41yas olması onemlı degılher cocugun kardese ıhtıyacı vardırMerhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorumdogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verinözetle:yaş oldu 41 .cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..
Ben yıllardir tedavi goruyorum canım.majör depresyon ve okb varve ani sinir ataklarım var,öfke kontrolsüzlüğüm var,şiddete meylim var.ayrı yatıyoruz evet.işten gelince ellerini yıkatmayı,uzerini değiştirmeyi öğretebildim:)
Yıllar önce sevmiştim onu,o kadar üzmüşti ki ayrılmıştım ağlayarak.iki yıl sonra pesime dustu pismanım diyerek.asla dedim asla ümitlenme bir daha .ama hep hayatımda oldu.ben başkasını seviyordum ama olmayacak yürümeyecek beni cok istedigim evlada kavusturamayacak biriydi.birden karar aldım ve onu bırakarak eşimle evlenmeye karar verdim aniden.ne de olsa yıllardır beni seven,karsilik beklemeden fedakarca seven bir insan burnumun dibindeydi ne istiyordum ki dedim.ama olmadı işte sevemedim bir daha.
Salonda oturuyorduk mesela uzandığı yerde uyuyordu puflaya puflaya,diyordum yanımda oturmayacaksan odada uyu.ama hep devam etti bu.nefret geliyor horladığı zaman,ağzı açılıyor böyle puff puufff tiksiniyorum.en sonunda biraktı uzanmayı.uzanır uzanmaz sızıyordu horlayarak.dr.a anlatıyorum bunları.ilaç tedavisi uyguluyor .sanirım psikologtan da yardım almalıyım.saymaya kalksam taktığım şeyleri of offff.
Ben sinir krizi geçirdigim zamanlarda haykırdım iki üç kez.bitti dedim karı koca değiliz.istersen gidebilir hayat kurabilirsin kendine diye.ya da böyle devam et dedim.hiç sesini cıkarmaz cevap dahi vermez bana.
Çok eski zamandaki insalari düşünüyorum ne zorluklar ne yokluklar ne savaşlar görmüşler ama yinede yaşamdan, sevgiden, evlattan vazgeçmeden hayatlarına devam etmişler. Giyecek elbise yemek yiyecek kap bulamazken ne kadarda mutlularmis oysa. Şimdi kendime, neslimize, sizlere bakıyorum, nasılda mutsuz, umutsuz, şükürsüz olmuşuz. Oysa ki herseyimiz var ama mutlu olacak bişey kalmamış hayatta. Niye işte herşeyimiz varya. Kusura bakma arkadaşım seni eleştirmek için yazmadım ama artık hep umutsuz insan göre göre negatif oluyor dünya. Aslında insanlar kötü oldu ama etkileri dünyayı sarıyor sizde haklısınız.Yasi gec, bu kotu dunyaya bi cocuk daha getirmek istiyor musun ? Onu sorgula..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?