Bu yaşta ikinci çocuk???

Ablacım merhaba, yanlış anlama ama yaşınız da var neden böyle mantıksız adımlar attınız ve atmayı düşünüyorsunuz? Aşk olmadan evlilik mi olur ? Oldu da hangisi ömür boyu sürdü? İkinci çocuğu kesinlikle düşünmeyin tek çocuk sizn odak noktanız olsun artık varınız yoğunuz onun. Zaten 41 yas hem bebeginiz hem kendiniz icin tehlikeli olabilir. Cinsellik olmadan ne yazık ki evlilik de olmuyor, asker arkadaşlığı da bi yere kadar hepimizin başına gelmiştir. Sorunun ne olduğunu eşinizle oturup konusmalisiniz yani üşeniyor üşendiği için duşa girmiyor ve size de gelmiyor. Siz de ona gitmiyorsunuz. Problem neyse oturup konuşun benzer durumu bende yaşadım ve artık ne varsa söyle açık açık kendimi kadın gibi hissedemiyorum demiştim. Ve problemi çözdük şuan bebeğimiz den önceki hayatımıza döndük çok şükür problem yok. Sevmediğiniz biriyle nasıl olcak o iş bilmiyorum ama sonuçta o erkek evladı da sizin ikinizin bebeği.

biraz
Siz bir adım atsanız eşinize karşı özledim seni VS eskisi gibi olalım diyip ilgi gösterin bir
Peki siz biraz yanaşsanız özledim seni vs kendinizden bişeyler katın yok sa başınıza iş alırsınız erkek milleti konu uçgur olunca kendini kaybeder

Çok önemli tedavileriniz var, bunlara ragmen bu kadar pozitif ve naif olmanız harika :) sizi tebrik ederim :)

Esiniz de belki sizi zora sokmamak icin üzerinize gelmiyordur. Ve bir müddet sonra o da depresyona girmis olabilir. Ondan rica etseniz acaba yardım alamaz mı?

41 yasına kadar beni bekledi:)olursa da olsun dedigim bile oluyor bazen.bulsun birini mutlu olsun diye dusundugum dahi oluyor ama yapmaz sanırım.cok iradeli ve ahlaklıdır.

Normalde böyleyim evet canım cok tesekkur ederim:)depresyon mu onda mı hiç sanmam canım.ailecek inanılmaz rahatlar,hicbirşeyi takmazlar.onu birtek inanilmaz değer verdiği,üstüne titrediği arabası çalındığında cok kötü gördüm.günlerce yemek yemedi ve hep uyudu.onun dışında ben ne istersem ona ayak uyduran geçimli ,uyumlu.

41 yasına kadar beni bekledi:)olursa da olsun dedigim bile oluyor bazen.bulsun birini mutlu olsun diye dusundugum dahi oluyor ama yapmaz sanırım.cok iradeli ve ahlaklıdır.
O zaman çabalayın ya , yazık sizede adama da. Bence sizin okb durumunuz vs ,adamın da tabi özensiz olması işi sıkıntıya sokuyor, ama beraber terapiyle filan çözebilirsiniz belki . Yazık ikinizde birey olarak iyi ve düzgün insanlarsınız, inşallah birlikte olarak da çok mutlu olursunuz. Muhakkak çift terapisini deneyin derim

Çok tesekkur ederim çabalayacağım canım.

Ya kocan yıkansın niye banyo yapmıyor uyar ne var ki ...
Bende aynı mantıkla evlilik yapıcaktım vazgeçtim herkes evlen ısınırsın dedi demek olmuyormuş ..

Ama seviyorsunuz yazdıklarınızın anladığım kadarıyla neden onu kaybetmemek için bir adım atmayasınız

Canım yaşımı hiç göstermiyorum.28 zanneden bir komsum bile varmış:)Hareketli bir işim var ve sporu da cok severim. cok guzel beslenirim.kilom kendimi bildim bileli 48 52arası oynadı.Tek problemim dolaşım sistemim.bacaklarım çok şişer ki hamilelikte inanilmazdı.davul gibiydi ayaklarım bacaklarım.bu kaşıntıya sebep oluyordu sabahlıyodum su dolu kovanın icinde ayaklarımla..sezaryanla dunyaya getirdim oğlumu.bir saat dahi yatmadım hemen ayaklandım.ağrı sancı dahi olmadı.Oğlum devamlı kucağımdaydı ne kol ne omuz ağrısı oldu,kaslarım güçlu.nezle dahi olmam.
Size de maşallah cok sevindim adınıza ,sağlıkla alın kucagınıza inşallah.

O zaman en güzeli birlikte cift terapisine gitmeniz :)

Ikiniz de cok tatlısınız gercekten :) esinizi temizlik konusunda yüreklendirseniz bence her sey daha yolunda gider :)

Tek cocuk olmak öyle kötü bir şey değil. Eşim tek çocuk. Benden daha paylasimci benden daha sosyal asla yalniz degil.

Şoyle diyim; esim tirnak batmasi operasyonu gecirdi. 2 hafta sonra ben dogum yaptim. Esimin geleni gideni benimkinden 3 kat fazlaydi. O tek cocuk biz 4 kardes.

Böyle korkularla sevmediginiz adamdan cocuk yapmayin.

Aynen katılıyorum

Canim daha once depresyon icin hastanede yattim dedin. İlac kullaniyor musun. Bazi ilaclarin cinsel yonu baskilayici etkisi var. Aklima geldi. Yoksada herkesin dusuncesi farkli ikinci cocuk kardes istemeniz normal daha once yazdim size. Kardesler kimileri cok iyi anlasir kimi anlasamaz. Bunu bilemeyiz. Bende kardes olsun diye ikinciye hamileyim. İyi karsr verdigimizi dusunuyoruz. Bizimde kardesimiz var. İyiki var diyoruz. Aile baglarimiz iyidir. Aile kan bagi ayri dost ayri . Dost ailenin yerini asla tutamaz. Aralarindaki iliskiyi ilerde nasil olur kimse bilemez. Tercih meselesi.

Siz eşinizi çok seviyorsunuz .Yazdıklarımızdan onu anladım.Ben 41 yaşında kızımı dogurdum.Doktorum asla geç demedi.Ustelik küçük oğlumla arası 14 yaş eğer gerçekten pişman olmayacaksaniz mutlaka yapın.Bana mutluluk getirdi , size de getirir inşallah.

Ya arkadaşım ben kırmızı gecelik önerisine ayar olanlardanım normalde ama yazmadan edemedim kusura bakma :)

Acaba eşinle birlikte banyo yapma gibi yollar seçerek onu kişisel bakım konusunda
yönlendirebilir misin?

Dişiliğini kullan diyorum evet... :)

Çünkü bu kadar artısı olan adamın şu eksisini de artıya çevirmek adına savaşmalı bence.
Onun için değil kendi mutluluğun için..

2. çocuk sonraki aşama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…