Böyle diye diye 4 tane yaptım ben.
İşten kaçmak için
Böyle diye diye 4 tane yaptım ben.
İşten kaçmak için
birazZaten cocuk icin evlenmissin. İyi anlasiyorsunuz. Bir kac cocugu olup anlasamayanlarda var. Askla evlenip bir kac cocugu olup ayrilanda. Aranizda kotu birsey yok. Sonucta ikinci kez evlenip cocuk yaparim dusunceniz Yoksa esiniz istiyorsa yapabilirsin. Bu sizin isteyip istemediginiz le alakali. Zorlugu olacaktir. İki uc cocukla herkes belirlu bir zorluk yasiyor zaten. Yasa takilma bu devirde senin yasinda cocuk yapan cok var. Cicukla aranizdaki yas da onemli degil. Az olup Allah gecinden versin annesini genc yasta kaybeden var. Kimin ne kadar yasayacagini Allah bilir.
Peki siz biraz yanaşsanız özledim seni vs kendinizden bişeyler katın yok sa başınıza iş alırsınız erkek milleti konu uçgur olunca kendini kaybederMerhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorumdogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verinözetle:yaş oldu 41 .cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..
Ben yıllardir tedavi goruyorum canım.majör depresyon ve okb varve ani sinir ataklarım var,öfke kontrolsüzlüğüm var,şiddete meylim var.ayrı yatıyoruz evet.işten gelince ellerini yıkatmayı,uzerini değiştirmeyi öğretebildim:)
41 yasına kadar beni bekledi:)olursa da olsun dedigim bile oluyor bazen.bulsun birini mutlu olsun diye dusundugum dahi oluyor ama yapmaz sanırım.cok iradeli ve ahlaklıdır.biraz
Siz bir adım atsanız eşinize karşı özledim seni VS eskisi gibi olalım diyip ilgi gösterin bir
Peki siz biraz yanaşsanız özledim seni vs kendinizden bişeyler katın yok sa başınıza iş alırsınız erkek milleti konu uçgur olunca kendini kaybeder
Normalde böyleyim evet canım cok tesekkur ederim:)depresyon mu onda mı hiç sanmam canım.ailecek inanılmaz rahatlar,hicbirşeyi takmazlar.onu birtek inanilmaz değer verdiği,üstüne titrediği arabası çalındığında cok kötü gördüm.günlerce yemek yemedi ve hep uyudu.onun dışında ben ne istersem ona ayak uyduran geçimli ,uyumlu.Çok önemli tedavileriniz var, bunlara ragmen bu kadar pozitif ve naif olmanız harika :) sizi tebrik ederim :)
Esiniz de belki sizi zora sokmamak icin üzerinize gelmiyordur. Ve bir müddet sonra o da depresyona girmis olabilir. Ondan rica etseniz acaba yardım alamaz mı?
O zaman çabalayın ya , yazık sizede adama da. Bence sizin okb durumunuz vs ,adamın da tabi özensiz olması işi sıkıntıya sokuyor, ama beraber terapiyle filan çözebilirsiniz belki . Yazık ikinizde birey olarak iyi ve düzgün insanlarsınız, inşallah birlikte olarak da çok mutlu olursunuz. Muhakkak çift terapisini deneyin derim41 yasına kadar beni bekledi:)olursa da olsun dedigim bile oluyor bazen.bulsun birini mutlu olsun diye dusundugum dahi oluyor ama yapmaz sanırım.cok iradeli ve ahlaklıdır.
Çok tesekkur ederim çabalayacağım canım.O zaman çabalayın ya , yazık sizede adama da. Bence sizin okb durumunuz vs ,adamın da tabi özensiz olması işi sıkıntıya sokuyor, ama beraber terapiyle filan çözebilirsiniz belki . Yazık ikinizde birey olarak iyi ve düzgün insanlarsınız, inşallah birlikte olarak da çok mutlu olursunuz. Muhakkak çift terapisini deneyin derim
Ama seviyorsunuz yazdıklarınızın anladığım kadarıyla neden onu kaybetmemek için bir adım atmayasınız41 yasına kadar beni bekledi:)olursa da olsun dedigim bile oluyor bazen.bulsun birini mutlu olsun diye dusundugum dahi oluyor ama yapmaz sanırım.cok iradeli ve ahlaklıdır.
Canım yaşımı hiç göstermiyorum.28 zanneden bir komsum bile varmış:)Hareketli bir işim var ve sporu da cok severim. cok guzel beslenirim.kilom kendimi bildim bileli 48 52arası oynadı.Tek problemim dolaşım sistemim.bacaklarım çok şişer ki hamilelikte inanilmazdı.davul gibiydi ayaklarım bacaklarım.bu kaşıntıya sebep oluyordu sabahlıyodum su dolu kovanın icinde ayaklarımla..sezaryanla dunyaya getirdim oğlumu.bir saat dahi yatmadım hemen ayaklandım.ağrı sancı dahi olmadı.Oğlum devamlı kucağımdaydı ne kol ne omuz ağrısı oldu,kaslarım güçlu.nezle dahi olmam.bende su an 37 yasindayim. 2.5 yasinda oglum 1 aylik hamileyim.yasin etkisiyle hamilelik simdiden zorluyo.... bence esinizle uyumlusunuz gibi hissettim seviyosunuzda.... o diger seyler asilmayacak gibi degil.ve kardesi kesinlikle olmali.. bence hamile olursam nasil geciririm diye tasalanin.... ve hemen bi tane daha yapin......ben yaptim bile
Normalde böyleyim evet canım cok tesekkur ederim:)depresyon mu onda mı hiç sanmam canım.ailecek inanılmaz rahatlar,hicbirşeyi takmazlar.onu birtek inanilmaz değer verdiği,üstüne titrediği arabası çalındığında cok kötü gördüm.günlerce yemek yemedi ve hep uyudu.onun dışında ben ne istersem ona ayak uyduran geçimli ,uyumlu.
Aynen katılıyorumZaten cocuk icin evlenmissin. İyi anlasiyorsunuz. Bir kac cocugu olup anlasamayanlarda var. Askla evlenip bir kac cocugu olup ayrilanda. Aranizda kotu birsey yok. Sonucta ikinci kez evlenip cocuk yaparim dusunceniz Yoksa esiniz istiyorsa yapabilirsin. Bu sizin isteyip istemediginiz le alakali. Zorlugu olacaktir. İki uc cocukla herkes belirlu bir zorluk yasiyor zaten. Yasa takilma bu devirde senin yasinda cocuk yapan cok var. Cicukla aranizdaki yas da onemli degil. Az olup Allah gecinden versin annesini genc yasta kaybeden var. Kimin ne kadar yasayacagini Allah bilir.
İyi bebiim,senasilsin,kuzu seneye ben ikinci dusunuyorum,evlat mugtesem bisey bence yap, hayat evlat ve hayvanlarla guzel :)Nasılsın kuzum?
Denedim defalarca hem de.peşimde koşarken isyerlerime çiçekler pastalar gonderirdi doğumgünlerimde.nasıl memnun etsem ne alsam nereye götürsem derdindeydi.şimdi ise öperek dahi kutlamıyor.
Yıkanmıyor resmen .kokuyorsun diyorum calistin geldin terlisin beş dk.nı alır diyorum ııhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?