Bu yaşta ikinci çocuk???

Bu arada hepimizin eslerinde kusurlar var bizde olduğu gibi sizinkiler konuşulup aşılacak gibi geldi bana.

O zaman en güzeli birlikte cift terapisine gitmeniz :)

Ikiniz de cok tatlısınız gercekten :) esinizi temizlik konusunda yüreklendirseniz bence her sey daha yolunda gider :)
Işten geldi oğlumla karşıladık yine.offf dedim mis gibisin yine.eeeee dedi normal eeee dedim yoruluyosun terledin dimi haydi duşa o zaman dedim girdi:)

Hamileligimin 7.haftasında geldi majör depresyon 8.haftada dayanamadim yattım ama ertesi gün taburcu ettiler:)12.haftamdan itibaren ilaç tedavisine başladık.hamile kaldim kalacağım derken 8 ay icmemistim.hamilelik hormonlarıyla beraber alevlendi rahatsızlıklarım.ne bebegime sevinebiliyordum ne bisey hissedebiliyordum.sonra yavas yavas duzeldim.cinsel istegimde artışlar oluyordu.ben yanastiğımda eşim bebeğe birsey olur diye cekiniyordu.gerci bencilce alçakça neredeyse hic sarılmadan opmeden işini bitirmek isteyen oküz adamlar gibi davraniyordumyani cinsel isteğim normal bile olsa yine öpmek sarilmak istemiyorum.
Işte benim de herseye rağmen oğlumun bir kardeş sahibi olması isteğim.

Benim de kızkardesimle aramda 10 yaş var:)annem onu istememisti,kazayla oldu aldırsam mı diye konuşurdu bir komşumuzla.anne ne olur doğur demiştim.iyi ki var iyi ki olmuş.

Ilacın etkisi var haklısınız,bebegim 9 aylık regl de olmadim halâ,öströjen de yok kalmadı zahir:))ot gibiyim..

Ah bir içimden gelse,ah o noktaya ulaşabilsem,resmen çekiniyoruz bile,adam giyinirken kapıyı örtüyor artık:)

Ah bir içimden gelse,ah o noktaya ulaşabilsem,resmen çekiniyoruz bile,adam giyinirken kapıyı örtüyor artık:)

Bir anlık kararla atla yanına, tut kolundan hadi birlikte duşa özledim falan..
Dudağını ısırabilirsin bunları söylerken.

Ahahah ay bunları söylediğime inanamıyorum duyan da yapıyorum sanacak :)
Teorim çok sağlam uygulama sıfır :)

Ben miiii???? duşa sokacam dudağını ısıracam,delirdim sanarharikasın valla...

Ağzına sağlık bacım ben söyleyecektim utandım

wauww
Hayal bile edemedim kendimi şunları yaparken
Cidden yapan var mı ya

Ağzına sağlık bacım ben söyleyecektim utandım

Valla ben de utanarak yazdım zaten
wauww
Hayal bile edemedim kendimi şunları yaparken
Cidden yapan var mı ya

Bence fazlasını yapan var.
Ben duydukça kadınlığımdan şüphe ediyorum.

Ünivde kızlar arası striptiz yapmış insanım.
5 yıllık evlilikte daha bir kere yapmış değilim

Yapana değil yaptırana bakmalı diyerek gidiyorum

Ben tekim. Suan bir ablam abim yada kardesim olmasini deli gibi isterdim. Yalniz hissediyorum cogu kez....
Ama bunu sevgi dolu bir yuvada isterdim. Guzel bir ailede. E sen esinle aran normal değilken o 2. Cocukla nasil ilgileneceksin. Ilk cocugunla nasil ilgileneceksin. En onemlisi kendinle...

Bence eşinizi hala seviyorsunuz, okb olması eşinize takmanıza sebep olmuş ama bunu çözebilirsiniz. Ayrılsanız ikinize de yazık olur bence; ama böyle devam etmemelisiniz de. Umarım beraber düzeltirsiniz...

Daha önce ilgili, sizi nasıl memnun edeceğini şaşırırken sonra bu durumda olmanız üzücü gerçekten. Birçok kadın eşini azıcık ilgili hale getirmeye çalışıyor. Ama sizin durumunuz biraz da işin başından belki ondan etkilenebilecekken çok üstünüze düşmesinden ve de bahsettiğiniz okb'den kaynaklanmış ya da belki hiç bunlarla ilgili değil çok eski ve bambaşka bir sorundan kaynaklanmış olabilir. Ben sizi çok sevdim. Eşinizi de yoldan çevirip evlenmediniz sonuçta, yaş paniğiyle bile olsa, alt beyin, hormonlar falan bi şekilde sizi yönlendiriyor. Bence hiç ummadığınız şeyler olabilir, daha önce de yazdım, aşık bile olabilirsiniz sadece adım atıp, biraz bu konuları konuşsanız. Çok uzun oldu ama, bi de şeyi sorcam, bu 2.çocuk fikrinizden haberi var mı? Bunu paylaşırken diğer düşüncelrnizi de paylaşın, daha önce yapmadıysanız. Çünkü bunları bilmeye hakkı var, kendince umutsuzluğa kapılıp herşeyi koyvermiş. Bi şansı olduğunu bilse o d değişecek belki. Bi arkadaşın yaptığı yoruma katılıyorum, okb niz eşinize karşı gelişmiş olabilir. E bu da bi tedaviye bakar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…