Bu arada hepimizin eslerinde kusurlar var bizde olduğu gibi sizinkiler konuşulup aşılacak gibi geldi bana.Siz eşinizi çok seviyorsunuz .Yazdıklarımızdan onu anladım.Ben 41 yaşında kızımı dogurdum.Doktorum asla geç demedi.Ustelik küçük oğlumla arası 14 yaş eğer gerçekten pişman olmayacaksaniz mutlaka yapın.Bana mutluluk getirdi , size de getirir inşallah.
Işten geldi oğlumla karşıladık yine.offf dedim mis gibisin yine.eeeee dedi normal eeee dedim yoruluyosun terledin dimi haydi duşa o zaman dedim girdi:)O zaman en güzeli birlikte cift terapisine gitmeniz :)
Ikiniz de cok tatlısınız gercekten :) esinizi temizlik konusunda yüreklendirseniz bence her sey daha yolunda gider :)
Yuhuuuu Berfin abla mı olacakmış yerim ben onu.yiğit te seviyor hayvanları :)İyi bebiim,senasilsin,kuzu seneye ben ikinci dusunuyorum,evlat mugtesem bisey bence yap, hayat evlat ve hayvanlarla guzel :)
Hamileligimin 7.haftasında geldi majör depresyon 8.haftada dayanamadim yattım ama ertesi gün taburcu ettiler:)12.haftamdan itibaren ilaç tedavisine başladık.hamile kaldim kalacağım derken 8 ay icmemistim.hamilelik hormonlarıyla beraber alevlendi rahatsızlıklarım.ne bebegime sevinebiliyordum ne bisey hissedebiliyordum.sonra yavas yavas duzeldim.cinsel istegimde artışlar oluyordu.ben yanastiğımda eşim bebeğe birsey olur diye cekiniyordu.gerci bencilce alçakça neredeyse hic sarılmadan opmeden işini bitirmek isteyen oküz adamlar gibi davraniyordumCanim daha once depresyon icin hastanede yattim dedin. İlac kullaniyor musun. Bazi ilaclarin cinsel yonu baskilayici etkisi var. Aklima geldi. Yoksada herkesin dusuncesi farkli ikinci cocuk kardes istemeniz normal daha once yazdim size. Kardesler kimileri cok iyi anlasir kimi anlasamaz. Bunu bilemeyiz. Bende kardes olsun diye ikinciye hamileyim. İyi karsr verdigimizi dusunuyoruz. Bizimde kardesimiz var. İyiki var diyoruz. Aile baglarimiz iyidir. Aile kan bagi ayri dost ayri . Dost ailenin yerini asla tutamaz. Aralarindaki iliskiyi ilerde nasil olur kimse bilemez. Tercih meselesi.
Benim de kızkardesimle aramda 10 yaş var:)annem onu istememisti,kazayla oldu aldırsam mı diye konuşurdu bir komşumuzla.anne ne olur doğur demiştim.iyi ki var iyi ki olmuş.Siz eşinizi çok seviyorsunuz .Yazdıklarımızdan onu anladım.Ben 41 yaşında kızımı dogurdum.Doktorum asla geç demedi.Ustelik küçük oğlumla arası 14 yaş eğer gerçekten pişman olmayacaksaniz mutlaka yapın.Bana mutluluk getirdi , size de getirir inşallah.
Ilacın etkisi var haklısınız,bebegim 9 aylık regl de olmadim halâ,öströjen de yok kalmadı zahir:))ot gibiyim..Canim daha once depresyon icin hastanede yattim dedin. İlac kullaniyor musun. Bazi ilaclarin cinsel yonu baskilayici etkisi var. Aklima geldi. Yoksada herkesin dusuncesi farkli ikinci cocuk kardes istemeniz normal daha once yazdim size. Kardesler kimileri cok iyi anlasir kimi anlasamaz. Bunu bilemeyiz. Bende kardes olsun diye ikinciye hamileyim. İyi karsr verdigimizi dusunuyoruz. Bizimde kardesimiz var. İyiki var diyoruz. Aile baglarimiz iyidir. Aile kan bagi ayri dost ayri . Dost ailenin yerini asla tutamaz. Aralarindaki iliskiyi ilerde nasil olur kimse bilemez. Tercih meselesi.
Ah bir içimden gelse,ah o noktaya ulaşabilsem,resmen çekiniyoruz bile,adam giyinirken kapıyı örtüyor artık:)Ya arkadaşım ben kırmızı gecelik önerisine ayar olanlardanım normalde ama yazmadan edemedim kusura bakma :)
Acaba eşinle birlikte banyo yapma gibi yollar seçerek onu kişisel bakım konusunda
yönlendirebilir misin?
Dişiliğini kullan diyorum evet... :)
Çünkü bu kadar artısı olan adamın şu eksisini de artıya çevirmek adına savaşmalı bence.
Onun için değil kendi mutluluğun için..
2. çocuk sonraki aşama..
Ah bir içimden gelse,ah o noktaya ulaşabilsem,resmen çekiniyoruz bile,adam giyinirken kapıyı örtüyor artık:)
Işten geldi oğlumla karşıladık yine.offf dedim mis gibisin yine.eeeee dedi normal eeee dedim yoruluyosun terledin dimi haydi duşa o zaman dedim girdi:)
Ben miiii???? duşa sokacam dudağını ısıracam,delirdim sanarBir anlık kararla atla yanına, tut kolundan hadi birlikte duşa özledim falan..
Dudağını ısırabilirsin bunları söylerken.
Ahahah ay bunları söylediğime inanamıyorum duyan da yapıyorum sanacak :
Teorim çok sağlam uygulama sıfır :)
Ben miiii???? duşa sokacam dudağını ısıracam,delirdim sanarharikasın valla...
Ağzına sağlık bacım ben söyleyecektim utandımYa arkadaşım ben kırmızı gecelik önerisine ayar olanlardanım normalde ama yazmadan edemedim kusura bakma :)
Acaba eşinle birlikte banyo yapma gibi yollar seçerek onu kişisel bakım konusunda
yönlendirebilir misin?
Dişiliğini kullan diyorum evet... :)
Çünkü bu kadar artısı olan adamın şu eksisini de artıya çevirmek adına savaşmalı bence.
Onun için değil kendi mutluluğun için..
2. çocuk sonraki aşama..
wauwwBir anlık kararla atla yanına, tut kolundan hadi birlikte duşa özledim falan..
Dudağını ısırabilirsin bunları söylerken.
Ahahah ay bunları söylediğime inanamıyorum duyan da yapıyorum sanacak :)
Teorim çok sağlam uygulama sıfır :)
Ağzına sağlık bacım ben söyleyecektim utandım
wauww
Hayal bile edemedim kendimi şunları yaparken
Cidden yapan var mı ya
Ayyyyy gözümün önüne getirdim kendimi dudağımı ısırırkenKendi dudağını canım :)
Şimdilik böyle küçük bir başlangıç yeterli
Kızlar arasında caanıımm.Wışş
Striptiz mi
Aşmışsın olayı
Bizde öyle işte odun misali dümdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?