Bu yaşta ikinci çocuk???

Dogur bence zaten evlenme nedeniniz dede yas geciyor evlat sahibi olmak kstedim yazmissiniz.
Ben olsam dogururdum.hem tek cocuk bana bencilik gibi geliyor kardes knemlidir.acida tatli da bence dogur evladini da allah bagislasin
Amin canım cok sağol.tam karar veriyorum oğlum için diyorum.sonra nasıl yakınlaşacagımız geliyor aklıma

Eşim yıllarca bana destek oldu her konuda.yalnız yaşıyordum.aşırı hayvanseverim ve yalnız kalamayan hastalanan köpegime bakiyordu ben yokken, isten gelene kadar.sonraları kalmaya basladi.iki ev arkadasi gibi yillarca sürdü bu.alışkın oldugumuz bir durum aslında.ben 41 o 43.ikimiz de daha genç gösteriyoruz.bana 28 ona 30 diyenler dahi var:)

yani siz esinizle en az 10 senedir falan ayni evdemi yasiyorsunuz

Ben geldiginin ikinci günü kv.yi kovdum evden lohusalık deliligiyle.ki zaten sinir hastasıyımbeni kimse çekmez ki ondan başka

Bence bu durumda ikinci çocuğu asla yapmayın.
Yalnız daha mutlu olacaksanız evliliği de bitirin.

yani siz esinizle en az 10 senedir falan ayni evdemi yasiyorsunuz
2003 te tanıdım.ilk bulusmamizda evlilik teklifi etmisti.bir iki ay surdu bitti.ayni isyerindeydik.iki yıl konuşmadan calistik.sonra kıyın kiyın yanasti yine.anne babasiyla tanistim.kardesiyle yegenleriyle tanistim kaynastim. cok sevdim cok.cok aglardım geceleri yastık islanirdi.ilgisizligi soguklugu vardı.dayanamadim bitirdim 2007 gibi.sormadi bile.
2009 da pismanim deyip pesime dustu.isyerim cok uzakti 12 saat evde olmuyordum.yalnizliktan hastalanan ölümden dönen köpegime de bakacagini karsilik beklemedigini soyledi.karda kışta kıyamamaya başladım.kalmaya da başladı.o bir odada ben salonda ...yıllarca ev arkadasi gibi durduk oyle.

Bence bu durumda ikinci çocuğu asla yapmayın.
Yalnız daha mutlu olacaksanız evliliği de bitirin.
2009da cok buyuk ailevi problemler yasadim.bir gecede ailem dağıldı.ayrı eve taşındım.yasadiklarim birikti yalnızlığa da dayanamadım.zaten ara ara gelen depresyonum majör depresyon olarak hortladı.hastaneye dahi yattım.can yoldaşım arkadasim herseyim o aslında ama işte gel gör ki öpmeye dahi isteğim yok

Belki de depresyon hala sürüyordur ve bu yüzden uzaklaşmışsınızdır? Bunu anlamak kolay değil. Karşılıklı konuşun bence. Yaşadıklarım yüzünden olabilir birbirimizden uzaklaştık çocuk falan da eklenince gibi bir şeylerle giriş yapın. Belki onun da söyleyecekleri vardır. Diyaloglar yakınlaştırır. Ama kesinlikle zerre kadar sevmiyorum diyorsanız güçlü olun ve yolunuza yalnız devam edin.

Seninki sana iyi sadece iyiliginden dolayi evet demisin sanirim ama opemediginiz kisiyle evlilik zor olmali.Esinizle konussaniz biran kendine baksa temiz olsa tarzini degistirse belki size farkli gelebilir konusmayi denediniz mi?

Bunu yazmaktan utanıyor ve cekiniyorum ama dişlerimi sıkıyordum bereber olurken
Yalnız da olamıyorum.işten gelişini bekliyorum ohh bi saat kaldı falan diyorum.yemekler yapıp beraber yemeyi,ona tshirtler almayı cok seviyorum.oyle bir çıkmazdayım ki anlatamam.

İlişki konusu çok sorun değil bence. Belki deli gibi aşık olduğunuz adamla da çok büyük problemleriniz olabilirdi bu alanda. Diğer şeylerde sorun yoksa konuşun hayatınızı renklendirin derim, her anlamda. Anladınız siz beni.

Seninki sana iyi sadece iyiliginden dolayi evet demisin sanirim ama opemediginiz kisiyle evlilik zor olmali.Esinizle konussaniz biran kendine baksa temiz olsa tarzini degistirse belki size farkli gelebilir konusmayi denediniz mi?
Denedim defalarca hem de.peşimde koşarken isyerlerime çiçekler pastalar gonderirdi doğumgünlerimde.nasıl memnun etsem ne alsam nereye götürsem derdindeydi.şimdi ise öperek dahi kutlamıyor.
Yıkanmıyor resmen .kokuyorsun diyorum calistin geldin terlisin beş dk.nı alır diyorum ııhhhh.

daha önce zevk alip isteyerek yasadigin bi cinsel deneyimin oldu mu? belki de sorun farklidir. belki seksten tiksinmene neden olan bisey yasadin farkinda olmadigin. belki aseksuelsin. baska ihtimalleri dusundun mu? bence bu adami bi sekilde seviyosun aslinda.

kisisel hijyen yoksa dişini sıkman cok dogal aslında. bence zor yani oyle bi adamla. ayni odada bile durup solumak istemem ben. degil ayni yataga girmek.

Ben yıllar önce tam anlamıyla olmasa da onunla da yaşıyordum bunları ve koklayarak öperdim.cok seviyordum o zamanlar.sonra araya zaman ve başkaları girdi onun da hayatına girmiştir muhakkak.
Yani çok çok affıniza sığınarak yazıyorumsadece ön sevişme istemiyorum sarılmak öpmek istemiyorum bu adamı .ben.resmen itiyor beni tiksinti geliyor.yemek yerken otururken tv.nin başında uyuklarken çıldırasım geliyor herşeyi batıyor.

kisisel hijyen yoksa dişini sıkman cok dogal aslında. bence zor yani oyle bi adamla. ayni odada bile durup solumak istemem ben. degil ayni yataga girmek.
Bak o zaman duşa girip dislerini fırcaliyordu :)burnum çok mu hassas bilmiyorum.annem kokmuyor çocuk diyor..

yikanmadigi zaman üstüne sheltox falan sık. bi dumur olsun. belki akli basina gelir.
geçenlerde odasının kapı arkasından kirlilerini topladım.atmıyor kirli sepetine.giyiyor öylece.hiç unutmam yıllar önce bunlara gitmistim.annesinden bir tshirt istemistim.aaa resmen giyilmişti ve buram buram ter kokuyordu.aileden de görmedi sanırım.

Evet hadi siz eşinizden tiksiniyosunuz da uzak kalıyorsunuz. O napıyor? Belli ki seviyor sizi bu adam. Ki sevmese bile erkekler için cinsellik daha çok ihtiyaç gibi. Kendisi de yanaşmıyor mu ayıptır sorması? Eğer öyleyse onda da sorun vardır. Eğer esinizde talep var ama reddediliyorsa oturup ciddi bir şekilde konuşun. Her gün dusunu alması kişisel temizliğini yapmasını istediğinizi söyleyin. Eğer sizi istiyorsa alışmak zorunda. Böyle evlilik olmaz ki ama ya. Sizin içinde olmaz. Ev arkadaşı gibi. Bence 2. Çocuğu yapmayın bu şekilde. Evlilik duzelmezse bı yerde patlak verecektir. Anne babası büyük ihtimal ayrılacak bı çocuğu dünyaya getirmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…