Amin canım cok sağol.tam karar veriyorum oğlum için diyorum.sonra nasıl yakınlaşacagımız geliyor aklımaDogur bence zaten evlenme nedeniniz dede yas geciyor evlat sahibi olmak kstedim yazmissiniz.
Ben olsam dogururdum.hem tek cocuk bana bencilik gibi geliyor kardes knemlidir.acida tatli da bence dogur evladini da allah bagislasin
Eşim yıllarca bana destek oldu her konuda.yalnız yaşıyordum.aşırı hayvanseverim ve yalnız kalamayan hastalanan köpegime bakiyordu ben yokken, isten gelene kadar.sonraları kalmaya basladi.iki ev arkadasi gibi yillarca sürdü bu.alışkın oldugumuz bir durum aslında.ben 41 o 43.ikimiz de daha genç gösteriyoruz.bana 28 ona 30 diyenler dahi var:)Temizlik konusunu mutlaka konuşun, bu evlilik bana bu kadar da yeter, çocuk için devam ederim diyorsanız bebek yapın ama iki sene sonra bu ne biçim iş diye ayrılırım gibi geliyorsa iki çocuk çok zor olur. Eşiniz kaç yaşında?
yani siz esinizle en az 10 senedir falan ayni evdemi yasiyorsunuzEşim yıllarca bana destek oldu her konuda.yalnız yaşıyordum.aşırı hayvanseverim ve yalnız kalamayan hastalanan köpegime bakiyordu ben yokken, isten gelene kadar.sonraları kalmaya basladi.iki ev arkadasi gibi yillarca sürdü bu.alışkın oldugumuz bir durum aslında.ben 41 o 43.ikimiz de daha genç gösteriyoruz.bana 28 ona 30 diyenler dahi var:)
Ben geldiginin ikinci günü kv.yi kovdum evden lohusalık deliligiyle.ki zaten sinir hastasıyımAyyy yazik be kiyilirmi boyle adama.ben olsam ucuncuyu bile yapmistim hahhahahah.saka bi yana siz bu adamdan ayrilirsaniz vallahi cok uzulursunuz. Etraf manyaklarla dolu.bak buraya hergu konu aciyoruz kiskanc bencil kavgaci anneci babaci bilmem neci diye.birak sorunun ayakabisi olsun kokusu olsun kiskanc kayinvalidededn iyidir
2003 te tanıdım.ilk bulusmamizda evlilik teklifi etmisti.bir iki ay surdu bitti.ayni isyerindeydik.iki yıl konuşmadan calistik.sonra kıyın kiyın yanasti yine.anne babasiyla tanistim.kardesiyle yegenleriyle tanistim kaynastim. cok sevdim cok.cok aglardım geceleri yastık islanirdi.ilgisizligi soguklugu vardı.dayanamadim bitirdim 2007 gibi.sormadi bile.yani siz esinizle en az 10 senedir falan ayni evdemi yasiyorsunuz
2009da cok buyuk ailevi problemler yasadim.bir gecede ailem dağıldı.ayrı eve taşındım.yasadiklarim birikti yalnızlığa da dayanamadım.zaten ara ara gelen depresyonum majör depresyon olarak hortladı.hastaneye dahi yattım.can yoldaşım arkadasim herseyim o aslında ama işte gel gör ki öpmeye dahi isteğim yokBence bu durumda ikinci çocuğu asla yapmayın.
Yalnız daha mutlu olacaksanız evliliği de bitirin.
2009da cok buyuk ailevi problemler yasadim.bir gecede ailem dağıldı.ayrı eve taşındım.yasadiklarim birikti yalnızlığa da dayanamadım.zaten ara ara gelen depresyonum majör depresyon olarak hortladı.hastaneye dahi yattım.can yoldaşım arkadasim herseyim o aslında ama işte gel gör ki öpmeye dahi isteğim yok
Seninki sana iyi sadece iyiliginden dolayi evet demisin sanirim ama opemediginiz kisiyle evlilik zor olmali.Esinizle konussaniz biran kendine baksa temiz olsa tarzini degistirse belki size farkli gelebilir konusmayi denediniz mi?Yıllar önce sevmiştim onu.ilgisizliginden ayrılmıştım.iki sene sonra pişmanim deyip pesime dustu.6sene koştu.her derdime koştu.hep destek oldu.en sonunda evet dedim.ama bir daha asla toparlayamadım.yıllarca arkadas gibi takildık.evlenince de değismedi olmadı bir türlü.hatta birgun kavga aninda istersen bosanabiliriz bitsin bu evcilik oyunu sana da yazık dedim.hicbirsey demiyor.onun dışında yiyoruz iciyoruz geziyoruz guluyoruz onsuz da olamam .ne tuhaf değil mi cok seviyorum can yoldaşım o benim ama öpemiyorum bile
Bunu yazmaktan utanıyor ve cekiniyorum ama dişlerimi sıkıyordum bereber olurkenBelki de depresyon hala sürüyordur ve bu yüzden uzaklaşmışsınızdır? Bunu anlamak kolay değil. Karşılıklı konuşun bence. Yaşadıklarım yüzünden olabilir birbirimizden uzaklaştık çocuk falan da eklenince gibi bir şeylerle giriş yapın. Belki onun da söyleyecekleri vardır. Diyaloglar yakınlaştırır. Ama kesinlikle zerre kadar sevmiyorum diyorsanız güçlü olun ve yolunuza yalnız devam edin.
Bunu yazmaktan utanıyor ve cekiniyorum ama dişlerimi sıkıyordum bereber olurken
Yalnız da olamıyorum.işten gelişini bekliyorum ohh bi saat kaldı falan diyorum.yemekler yapıp beraber yemeyi,ona tshirtler almayı cok seviyorum.oyle bir çıkmazdayım ki anlatamam.
Denedim defalarca hem de.peşimde koşarken isyerlerime çiçekler pastalar gonderirdi doğumgünlerimde.nasıl memnun etsem ne alsam nereye götürsem derdindeydi.şimdi ise öperek dahi kutlamıyor.Seninki sana iyi sadece iyiliginden dolayi evet demisin sanirim ama opemediginiz kisiyle evlilik zor olmali.Esinizle konussaniz biran kendine baksa temiz olsa tarzini degistirse belki size farkli gelebilir konusmayi denediniz mi?
daha önce zevk alip isteyerek yasadigin bi cinsel deneyimin oldu mu? belki de sorun farklidir. belki seksten tiksinmene neden olan bisey yasadin farkinda olmadigin. belki aseksuelsin. baska ihtimalleri dusundun mu? bence bu adami bi sekilde seviyosun aslinda.Bunu yazmaktan utanıyor ve cekiniyorum ama dişlerimi sıkıyordum bereber olurken
Yalnız da olamıyorum.işten gelişini bekliyorum ohh bi saat kaldı falan diyorum.yemekler yapıp beraber yemeyi,ona tshirtler almayı cok seviyorum.oyle bir çıkmazdayım ki anlatamam.
kisisel hijyen yoksa dişini sıkman cok dogal aslında. bence zor yani oyle bi adamla. ayni odada bile durup solumak istemem ben. degil ayni yataga girmek.Denedim defalarca hem de.peşimde koşarken isyerlerime çiçekler pastalar gonderirdi doğumgünlerimde.nasıl memnun etsem ne alsam nereye götürsem derdindeydi.şimdi ise öperek dahi kutlamıyor.
Yıkanmıyor resmen .kokuyorsun diyorum calistin geldin terlisin beş dk.nı alır diyorum ııhhhh.
Ben yıllar önce tam anlamıyla olmasa da onunla da yaşıyordum bunları ve koklayarak öperdim.cok seviyordum o zamanlar.sonra araya zaman ve başkaları girdi onun da hayatına girmiştir muhakkak.daha önce zevk alip isteyerek yasadigin bi cinsel deneyimin oldu mu? belki de sorun farklidir. belki seksten tiksinmene neden olan bisey yasadin farkinda olmadigin. belki aseksuelsin. baska ihtimalleri dusundun mu? bence bu adami bi sekilde seviyosun aslinda.
Bak o zaman duşa girip dislerini fırcaliyordu :)burnum çok mu hassas bilmiyorum.annem kokmuyor çocuk diyor..kisisel hijyen yoksa dişini sıkman cok dogal aslında. bence zor yani oyle bi adamla. ayni odada bile durup solumak istemem ben. degil ayni yataga girmek.
yikanmadigi zaman üstüne sheltox falan sık. bi dumur olsun. belki akli basina gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?