Eşim yıllarca bana destek oldu her konuda.yalnız yaşıyordum.aşırı hayvanseverim ve yalnız kalamayan hastalanan köpegime bakiyordu ben yokken, isten gelene kadar.sonraları kalmaya basladi.iki ev arkadasi gibi yillarca sürdü bu.alışkın oldugumuz bir durum aslında.ben 41 o 43.ikimiz de daha genç gösteriyoruz.bana 28 ona 30 diyenler dahi var:)
Nasılsın kuzum?Bence yap
Önceki mesajlarda yazdım canım .bi öncemiz var bana göre ev arkadaşlığı ona göre sabırla beklenen affedilme süreciydi.tekrar o günlere döndük.Evet hadi siz eşinizden tiksiniyosunuz da uzak kalıyorsunuz. O napıyor? Belli ki seviyor sizi bu adam. Ki sevmese bile erkekler için cinsellik daha çok ihtiyaç gibi. Kendisi de yanaşmıyor mu ayıptır sorması? Eğer öyleyse onda da sorun vardır. Eğer esinizde talep var ama reddediliyorsa oturup ciddi bir şekilde konuşun. Her gün dusunu alması kişisel temizliğini yapmasını istediğinizi söyleyin. Eğer sizi istiyorsa alışmak zorunda. Böyle evlilik olmaz ki ama ya. Sizin içinde olmaz. Ev arkadaşı gibi. Bence 2. Çocuğu yapmayın bu şekilde. Evlilik duzelmezse bı yerde patlak verecektir. Anne babası büyük ihtimal ayrılacak bı çocuğu dünyaya getirmeye gerek yok.
Yok yanaşmaz önceden de öyleydi.çekingendir ve ben kapıları kapadım sanırım iyice.Evet hadi siz eşinizden tiksiniyosunuz da uzak kalıyorsunuz. O napıyor? Belli ki seviyor sizi bu adam. Ki sevmese bile erkekler için cinsellik daha çok ihtiyaç gibi. Kendisi de yanaşmıyor mu ayıptır sorması? Eğer öyleyse onda da sorun vardır. Eğer esinizde talep var ama reddediliyorsa oturup ciddi bir şekilde konuşun. Her gün dusunu alması kişisel temizliğini yapmasını istediğinizi söyleyin. Eğer sizi istiyorsa alışmak zorunda. Böyle evlilik olmaz ki ama ya. Sizin içinde olmaz. Ev arkadaşı gibi. Bence 2. Çocuğu yapmayın bu şekilde. Evlilik duzelmezse bı yerde patlak verecektir. Anne babası büyük ihtimal ayrılacak bı çocuğu dünyaya getirmeye gerek yok.
Evet çevrem olsun ailem olsun seni çok seviyor,çok iyi bir insan,yaşın kaç oldu,aşk dedigin nedir biter,yuvan olsun,evlatların olsun bunu da kaçırma şeklinde devamlı telkin ettiler.ben aşk insanıydım.kafasına estiği gibi yıllarca duygularıyla hareket etmis biriydim ve hata ustune hatalar yapmaktaydım.yorulmuştum ama.anne olma duygularım o kadar şiddetlenmişti ki boyle mukemmel bir insanla niye olmasın diye pat diye karar almıştım.bunca insanın bildiği var herhalde dedim:)pişman da değilim aslında oğlum var artık of offff hicbir sevgi evlat sevgisi gibi değilmiş gerçekten.ona olan sevgimden ikilemde kaldım zaten.anne benim niye kardesim yok deyip boynunu bükmesi dusuncesi goruntusu beni bitiren.geçen tv'de sokak röportajına denk geldim, aşk evliliği mi mantık evliliği mi diye soruyorlar vatandaşa. birçoğu nedense mantık evliliği dedi. ben o zihniyeti anlamıyorum, mantık evliliği istiyorsanız gidin Ali Ağaoğlu ile falan evlenin o zaman, bence gayet mantıklı. mutluluk yoksa, hayat arkadaşını özlemiyorsan, sevmiyorsan mantığı ne yapacaksın? belki mantıksız olduğu gerekçesi ile aşktan vazgeçilebilir ama mantıklı olduğu gerekçesi ile aşk ve sevgi faktörleri çöpe atılamaz, atılmamalı. insan biraz all or nothing kafasında olsa bence daha mutlu olur. ya hep ya hiç yani. aşk ve sevgi varsa evlilik olsun, çocuk falan da olsun. ama aşk yoksa çocuk da evlilik de olmasın, mutlu olamayacaksın... sizinki de gayet mantıklı(!) bir evlilikmiş, kocanızdan tiksiniyorsunuz şu an.
O zaman o nereden çıktı diyeceksiniz ama ya eşinizin hayatında başka biri falan var yada isteksizlik var. Ben bunu cekingenlige baglamam yani.Yok yanaşmaz önceden de öyleydi.çekingendir ve ben kapıları kapadım sanırım iyice.
Evet herşeyimiz oturmuş, yerinde bir hayatımız var dediğiniz gibi.çocuğumuza çok ilgiliyiz ve mucize bizim icin ara ara halâ inanamıyoruz bu bizim mi biz de anne baba mı olduk diye:)Bence harika bir ilişkiniz var. Temeli sağlam, herkes belli olgunlukta, sorumluluk sahibi. Yaş çocuk için sağlık sorunları hariç önemli değil bence, bir şeylere doymuş kariyer sahibi anne babaların çocukları güven ortamında dünyaya geliyor, kardeş çok güzel bir şey, ben olsam temizlik meselesini kısaca konuşurdum hafif bir rutin oturtmaya çalışırdım, çocupuma kardeş de yapardım.
2003 te tanıdığımda ilk konuştuğum cay ictigim kız sensin demişti.ve yemin ettigini Allaha söz verdigini "ilk olsun helallim olsun"dedigini söylemişti.Daha bir kere başını kaldırıp baktığını görmedim bunca yıl bir kadına.Arkadaşları sen ..ne misin nesin deyip gülerlermiş onlarla alemlere gitmiyor diye.bekarken biri fısıldamıstı bana: bir ara çapkınlığıyla ünlü bir arkadaşı o ara ev arkadasıydı .eve iki kadın getirmiş.Benim adam o kadar sinirlenmis ki cabuk gidin demiş falan.O zaman o nereden çıktı diyeceksiniz ama ya eşinizin hayatında başka biri falan var yada isteksizlik var. Ben bunu cekingenlige baglamam yani.
2003 te tanıdığımda ilk konuştuğum cay ictigim kız sensin demişti.ve yemin ettigini Allaha söz verdigini "ilk olsun helallim olsun"dedigini söylemişti.Daha bir kere başını kaldırıp baktığını görmedim bunca yıl bir kadına.Arkadaşları sen ..ne misin nesin deyip gülerlermiş onlarla alemlere gitmiyor diye.bekarken biri fısıldamıstı bana: bir ara çapkınlığıyla ünlü bir arkadaşı o ara ev arkadasıydı .eve iki kadın getirmiş.Benim adam o kadar sinirlenmis ki cabuk gidin demiş falan.
Dizi izlerken yorumlarına denk gelirim bazen tertemiz karısı varken neden harama gidiyorlar der.
Tabi ki dünya halidir,yüzde yüz güvenmem kimseye ben ama 3bucukta işten çıkıyor koşarak eve geliyor 4 olmadan.izin günlerinde de hicbiryere gitmiyor.hep bizimle.
Allah bozmasın , maşallah...2003 te tanıdığımda ilk konuştuğum cay ictigim kız sensin demişti.ve yemin ettigini Allaha söz verdigini "ilk olsun helallim olsun"dedigini söylemişti.Daha bir kere başını kaldırıp baktığını görmedim bunca yıl bir kadına.Arkadaşları sen ..ne misin nesin deyip gülerlermiş onlarla alemlere gitmiyor diye.bekarken biri fısıldamıstı bana: bir ara çapkınlığıyla ünlü bir arkadaşı o ara ev arkadasıydı .eve iki kadın getirmiş.Benim adam o kadar sinirlenmis ki cabuk gidin demiş falan.
Dizi izlerken yorumlarına denk gelirim bazen tertemiz karısı varken neden harama gidiyorlar der.
Tabi ki dünya halidir,yüzde yüz güvenmem kimseye ben ama 3bucukta işten çıkıyor koşarak eve geliyor 4 olmadan.izin günlerinde de hicbiryere gitmiyor.hep bizimle.
Benim için dediğiniz gibi yoldaşlığı önemli ama üzulüyorum onun adına işte keşke ah keşke bir ısınsam .paylaşımcı .mesela bizim ailede herkes kafasına göre yer icerdi.Ben ondan öğrendim sen de ister misin demeyi.salt cinsellik te değil de anlatmaya çalıştığım aslında.ikinci çocuk için ogluma bir kardeş için yeterli miyiz, ne olacağız,haydi gel çocuk yapalım mı diyeyim bilmiyorum ki:)Herşeyde cinsellik değil ki. Benim eşim yataktan çıkmazdı lakin bana değer vermediğini hissettirdiği için de kendimi kullanılıyormuş un gibi hissettirirdi. Önemli olan iyi bir yoldaşmı , senin sıkıntın onun da sıkıntısı oluyor mu, lezzetli bulduğu bir tadı senle paylaşıyor mu tek başına silip süpürüyor mu?
Tek çocuğa karşıyım, siz anne baba olarak her daim çocuğunuzun yanında olamazsınız. Ama biz ölüp gittiğimizde kardeşler sırt sırta verdimi herşeyin üstesinden gelirler inşallah. Yalnız kalmamalı bence kimse herkesin arkadında duran sırtını yaslayabileceği bir gardaşı olmalı. Çocuğunuz için cinsel hayatınızı renklendirinMerhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorumdogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verinözetle:yaş oldu 41 .cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..
Yaktın kavurdun ciğerimi ağlıyorum şu anBen tek çocuğum . Kardeşim olsa daha kolay olurdu bazı şeyler. Anne,baba olunce hele ki belli bir yaşa gelmiş ve yalnızsa insan Allah korusun anne babam olmazsa naparim diye düşünüyor . Kendimden örnek vereyim. Özel sektörde çok çok iyi doktor maaşına denk para kazanabilecegim bir işi yapma imkanım varken üstelik bunu batıda bir şehirde yapma imkanım varken sırf ileride ya işten çıkarsam anne,babam da hayatta olmazsa napicam bir başıma parasız diye düşünerek devlette doğuda bir yere yarısından da az maaşa gidiyorum. Başka örneğe gerek yok galiba. Yaşamımda hep bir kardeş istedim, eksikliğini de çok hissettim. Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız yapın çocuk. Teyzem 40indan sonra doğurdu kocaman oğlu var şimdi
Sen çok iyi bir babasın de önce. Çocuğumuz çok şanslı de. Ama günün birinde bize birşey olsa yapayalnız kalacak çok üzülüyorum de.. Bakalım o ne diyecek. Beyninin bi köşesini kurcalar durur bence bu sözler...Benim için dediğiniz gibi yoldaşlığı önemli ama üzulüyorum onun adına işte keşke ah keşke bir ısınsam .paylaşımcı .mesela bizim ailede herkes kafasına göre yer icerdi.Ben ondan öğrendim sen de ister misin demeyi.salt cinsellik te değil de anlatmaya çalıştığım aslında.ikinci çocuk için ogluma bir kardeş için yeterli miyiz, ne olacağız,haydi gel çocuk yapalım mı diyeyim bilmiyorum ki:)
Bugün isyerinde durumu olmayan bir arkadas icin oglumuzun bebeklik kiyafetlerini derleyip verelim mi dedi.demek ki zerre aklında yok kardeş isteği diye geçirdim içimden üzüldüm.
Ağlamayın ya üzülürüm ama benYaktın kavurdun ciğerimi ağlıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?