Aynen aynen canım çok güzel söyledin.Sen çok iyi bir babasın de önce. Çocuğumuz çok şanslı de. Ama günün birinde bize birşey olsa yapayalnız kalacak çok üzülüyorum de.. Bakalım o ne diyecek. Beyninin bi köşesini kurcalar durur bence bu sözler...
Canım benim yazdıkların benim için çok değerli, tek cocuk olduğun için.Benim babamın bizim ile ilgili hayali bile olmadı.üç kardesiz biz.bir yaş küçüğüm erkek.alkol ve uyuşturucuya bağımlı psikotik bozukluk yaşadı hep , yıllarca oradan oraya savurdu bizi.çalısmıyor anne babam evden dahi kaçtılar son hastalığında.kalakaldım tek başıma, bakırköye yatırdım güç bela.ev buldum taşındım.kızkardesim 10 yaş küçüğüm benim onu okutuyordum.fransadaydı o sıralar soylememistim dersleri aksamasın diye.hep kardeslerimle ilgilendim.evi cekip çeviren ben oldum.şu anda da annemlere desteğim sürüyor.kizkardesim de evlendi benden once çocuğu var.kendi hayatında annemlere desteği yok malesef.iki kardeşim de öyle ablacığım ablacığım değiller.o da içimde yara açmak istediğim başka bir topikAğlamayın ya üzülürüm ama benyani boşanmayı düşünmüyorsanız yapın bebek, okumuş,kültürlü birisiniz, çocuklar ailede kavga gurultude buyumeyecekse engel yok bence. Benim babam biraz sevmeyi bilmeyen bir insan, o nedenle de ben ozguvensiz büyüdüm. Çok mükemmeliyetçi biri kendisi. Benle ilgili çok uçuk hayaller kurdu ,o beklentileri için de hiç çaba sarf etmedi. Ben hep o beklentilerin altında ezildim hala daha eziliyorum.kardesim olsa o benle paylasirdi bu durumu ya da ailende sorun olduğunda beraber çözüm bulacağım biri olurdu ya da belki bu kadar yalnız hissetmezdim. Tabii kardeşimle hiç anlasamayabilirdim de. Yani olmazsa da olmaz sizin kardeş. Çok da takılmayın. Ben kendi aile yaşantım doğrultusunda bakıyorum. Üzülmeyin lütfen nolur. Yani güzel sıcak aile ortamı olacaksa niye olmasın deneyin bebiş. Yaş çok sorun değil artık. Hem 30 unda doğurup sonrasında Allah korusun o çocuğun ilkokula gittiğini goremeyenler var. Yaş farkını çok sorun etmeyin. Benim anne babam genç yaşta çocuk sahibi olmuş da nolmus sanki. Siz ilgi,sevgi gösterecek,güven ortamında buyutecekseniz isterseniz 60 olun çok da takılmayın
Kardeş güzel bir şey ama her kardesle de iletişim çok iyi olmuyor. Üzüldüm gerçekten siz kendinizi onlara adamissiniz resmen. Karşılığı böyle olmamaliydi. Benim babamlar da kardeş ama amcam babamı dolandırdı vaktinde. Şikayetçi olsak hapse girecekti olamadık. Babam bazen kardeş kardeş diyorsun bak işte kardeş der. Siz çok güçlü birisiniz belliki şimdi de güzel bir aile olmuşsunuz , hepsi geride kalmış. Siz isterseniz bir deneyin olursa nasip olmazsa da olmaz, bazı kardeşler de tek olsaydım keşke diyor. Hangisi hayırlı olacaksa sizin için o olsun inşallahCanım benim yazdıkların benim için çok değerli, tek cocuk olduğun için.Benim babamın bizim ile ilgili hayali bile olmadı.üç kardesiz biz.bir yaş küçüğüm erkek.alkol ve uyuşturucuya bağımlı psikotik bozukluk yaşadı hep , yıllarca oradan oraya savurdu bizi.çalısmıyor anne babam evden dahi kaçtılar son hastalığında.kalakaldım tek başıma, bakırköye yatırdım güç bela.ev buldum taşındım.kızkardesim 10 yaş küçüğüm benim onu ben okuttum.fransadaydı o sıralar soylememistim dersleri aksamasın diye.hep kardeslerimle ilgilendim.evi cekip çeviren ben oldum.şu anda da annemlere desteğim sürüyor.kizkardesim de evlendi benden once çocuğu var.kendi hayatında annemlere desteği yok.iki kardeşim de öyle ablacığım ablacığım değiller.o da içimde yara açmak istediğim başka bir topik
Amin canım sen de cok cok cok mutlu ol inşallahKardeş güzel bir şey ama her kardesle de iletişim çok iyi olmuyor. Üzüldüm gerçekten siz kendinizi onlara adamissiniz resmen. Karşılığı böyle olmamaliydi. Benim babamlar da kardeş ama amcam babamı dolandırdı vaktinde. Şikayetçi olsak hapse girecekti olamadık. Babam bazen kardeş kardeş diyorsun bak işte kardeş der. Siz çok güçlü birisiniz belliki şimdi de güzel bir aile olmuşsunuz , hepsi geride kalmış. Siz isterseniz bir deneyin olursa nasip olmazsa da olmaz, bazı kardeşler de tek olsaydım keşke diyor. Hangisi hayırlı olacaksa sizin için o olsun inşallah
Birlikte bebeğinizi severken "İyiki yapmışız.Ne güzel,ne tatlı di mi? bir tane daha yapalım mı?"diyeceksin sadece :)
Eşim öyle yapıyor da
Şahsen ben ikna oluyorum yani :)
Amin cümlemiz. Çok teşekkürler:)Amin canım sen de cok cok cok mutlu ol inşallah
Gülme kız ciddiyim ben :)
ortada bır evlılık bır es ılıskısı yokken ıkıncı bır cocuk yapmayın yasta bence artık kemale ermıs gerek yok Türkiye sartlarında yasayacagınız maksımum 30 yıl bırakın onuda doya doya yasayın, kardeş şart değil ayrıca siz ona gereken ilgiyi sevgiyi sorumlulugu verirseniz hayata tek başına da tutunabılır...Merhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorumdogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verinözetle:yaş oldu 41 .cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?