- 24 Haziran 2025
- 2
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Serenity11
Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım. Belki bu konu size çok saçma gelebilir ama son 1 haftadır kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sebebi şu vitiligo hastasıyım ilk 12 yaşımda çıkmıştı belimde sırtımda ve göz kapağımda birde elimin bi kısmında vardı başka çok şükür hiç biryerimde yoktu. Beyaz tenli olduğum içinde kimse anlayamıyor. Sadece makyaj yapmadığımda göz çevren nekadar beyaz aydınlık gibi şeyler söylerler. Makyajsızda çıkmıyorum hiç. Neyse geçen hafta elimi yüzümü yıkıyordum bir baktım kaşımın üstünde 2 beyaz kıl var. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dermatoloğa gittim hemen doktorda baktı sende zaten vitiligo var ondandır dedi ama hiç artmamıştı dedim artarmı diye sordum artabilir dedi krem verdi çok üzgünüm. Daha 29 yaşımdayım. Saçlarımın önlerinde yanlarında hafif beyazlar vardı onlarada üzülüyordum ama bu çok başka bir çok yaşlı insana bakıyorum 40-50 yaşında saçları beyaz ama kaşlar koyu.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Belki böyle bir şey yaşayan varsa neden olabilir diye yazmak istedim.