Planim su aslinda gidip bi kac ay memleketteki evimde kalicam.ordan en yakin calisma potansiyeli bulunan yer 3 saat uzaklikta.bu zaman zarfinda kizim alismis olur oraya hemde hemen cikip gidersem kizimi alir ustelikte iftira atar koca aramaya gitti diye o tiynette bi adam.komsuya bile gondernezdi beni kocasi varmis diye.
Sonrada kizimi anasinifina yazdirir bende gider bi iste calisirim.baktim tutunabiliyorum alirim kizimida annemide acarim jendine bir ev.anneminde maasi var babamdan.gerci surekli kredi cekip duruyo oglu onun herseyi ama neyapacak bende evladiyim.yada kardeslerin destekler yani bilmiyirum simdi herjes birak gel bakariz biz sana diyoda is basa dusunce ne olur bilinmez tabi
.ben hep takipteyim arkadaslar ama pek yazmazdim.
Ben 36 yasindayim bide kizim var.esimden ayrilma karari aldim.sizdende fikir almak istiyorum.ben esimin hicbir seyini istemiyorum.kiyafetime kadar herseyi birakip gidicem.daha oncede gittim 4 bilezigim vardi onu bile geri istedi.tenezxul etmem artik.kizima cok duskun onu mahrum etmez biliyorum ama bende kendime duzen kurmak istiyirum.calismak istiyorum.lise terkim kinse beni mudur yapmaz ana fabrikaya falan girebilirim heralde.bu yasta alirlarmi sizce.bide ailem kucuk yerde oturuyo orda bir is bulmam soz konusu degil ama annemide alip biyere atabilirsem kendimi ne guzel olacak.simdi sizinde yorumunuzu almak istiyorum.bi kadin yanliz basina tutunabilirmi.fabrikadaki calisma sartlarindan maaslardan haberim yok.bu yasta beni alirlarmi onuda bilmiyorum gerci.meslegimde yok.babamdan bir evin var 300-350 ye kiraya verebilirim.maasta alicam ayrilinca ama annemle paylasicam ne kadar alirim bilmiyorum.
Ben istemeyi hic bilmiyorum.mesela bisey gordum begendim oyle ufak bisey bir kez soyluyorum aldi aldi daha soyleyemem.ben hamileydim o zama markete gitmiyorum diye para falan birakmazdi hic.telefonumda yoktu daha onceden iyi bir telefonu tuvalete dusurdum diye ceza olsun hesabi almamisti uzunca bir zaman.ve allah bana acidi heralde oyle bi mucize gonderdiki.erken dogum yaptim ve nerdeyse tek basima doguruyodum.selamlastigim bir komsuya gidip kendisini ariycaktim ben komsunun kapusindayken ablam geldi.eger ben o kapidan girmis olsaydim ablam evde yokum diye geri donecekti bende kendisini arasamda bulamayacakmisim.cunku dogum aninda ablam ulasabilmis kendine mesajla oda..ben boylemiydim kisiligimmi degisti zamanla bilmiyorum ama isteyemiyorum kimseden bisey.iki arkadasimda alacagim var onu bile isteyemiyorum dusunun artik.o tavizide hicbir zaman vermediki bana.bi kursa gondermisti beni dukkan acarim sana diye gitti kendine acti.diyorum ya anlatacak cok sey varYasiniz cok genc, istedikten sonra hersey olur.
Okadar mali var, bir tanecik daireyi olsun nasil üstünüze yaptiramadiniz?
Gururdan degil esimi taniyorum.vazi insanlarin canini alabilirsiniz ama parasini zor.verirse tabiki alirim.kendim minnet etmesem kiz cocugum var benim.onun benim gibi olmamasi icin ne gerekiyosa yapmam lazim.ama vermezsede savasamam.bence de gurur yapmanızı gerektirecek bir durum yok ortada çünkü hem kanunen hem dinen hakkınız sizin bu
Ne guzel yazmisin ismihan_sultan.umutlandim bende allahin yardimiyla basaririm diye dusunuyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun hayat zor biraz
Ne guzel yazmisin ismihan_sultan.umutlandim bende allahin yardimiyla basaririm diye dusunuyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun hayat zor biraz
kafam cok karisik.aslinda kizim digdu dogali kari kocalik falan yok bizde.hamileyken uzaklastik zaten birbirimizden.coj kereler ayrilmak istedim kizi bahane ediyo.bende onun icin durdum bunca zaman aptal gibi.simdiye duzenimi oturtacaktim.gerci dogru kizim burda olursa ozel okullarda okuycak ama ben iyle bir hayat veremem.ayrilamamda kizimdan.bir yandanda dusunuyirum ölü bi anasi olacagina normal bi
hayati olsun kuzumun.bilmiyirum yaa cok karisik kafam
yazim hatalarim icin uzgunum telden giriyorum
Ben öncelikle kendimden bahsedeyim, siz kendinize bundan pay biçin.
Bedensel engelliyim, ilkokula babam otomobille götürüp kucağında sınıfa bırakırdı, bu şekilde okudum. Çok şükür zekam oldukça fazla diye sınıf bile atladım.
Ama ilkokuldan sonra babam büyüdüğüm için kucağında götürüp getirmeye utandığından ( dile getirmesede ben biliyorum) okula göndermedi beni, "dışardan sınavlara girer okursun" dedi.
Tv den 11 yaşında iken Açık öğretim Fakültesinin derslerini izlerdim kendi başıma bişeyler öğreneyim diye.
Ta ki 21 yaşına gelene kadar bekledim. benim sınava girmem için hiç bir çaba sarfetmediklerini farkedince ( bu arada 10 ameliyat geçirdim) ablama rica edip dışardan bitirmelere kaydımı yaptırdım. Milletin çocuklarının attığı yırtık pırtık kitaplardan konulara çalıştım. Ortaokulun 3 yılını birden verip diploma aldım.
Ardından Açık Lise ye kaydolup liseyi 3 yılda bitirdim ( dışardan bitirme yönetmeliği değiştiği için )mezun olduğumda 27 yaşındaydım.
Ta ki 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı sınav açana kadar bekledim, yaş oldu 38. Girdim 92 puan aldım ve atandım. Göreve bsşlar başlamaz Üniversite sınavına girdim. Ertesi sene evlendim.
Şu an Kamu Yönetimi 3. sınıfta okuyorum, çalışıyorum, harika bir evliliğim var ve Eylül ayında kısmetse terfi sınavım var , müdürlerim kazanacağımdan eminler; tabii ki bende.
ALLAH'tan iste, çabala, hiçbir şeyden korkma herşey olur inşallah!
Ben öncelikle kendimden bahsedeyim, siz kendinize bundan pay biçin.
Bedensel engelliyim, ilkokula babam otomobille götürüp kucağında sınıfa bırakırdı, bu şekilde okudum. Çok şükür zekam oldukça fazla diye sınıf bile atladım.
Ama ilkokuldan sonra babam büyüdüğüm için kucağında götürüp getirmeye utandığından ( dile getirmesede ben biliyorum) okula göndermedi beni, "dışardan sınavlara girer okursun" dedi.
Tv den 11 yaşında iken Açık öğretim Fakültesinin derslerini izlerdim kendi başıma bişeyler öğreneyim diye.
Ta ki 21 yaşına gelene kadar bekledim. benim sınava girmem için hiç bir çaba sarfetmediklerini farkedince ( bu arada 10 ameliyat geçirdim) ablama rica edip dışardan bitirmelere kaydımı yaptırdım. Milletin çocuklarının attığı yırtık pırtık kitaplardan konulara çalıştım. Ortaokulun 3 yılını birden verip diploma aldım.
Ardından Açık Lise ye kaydolup liseyi 3 yılda bitirdim ( dışardan bitirme yönetmeliği değiştiği için )mezun olduğumda 27 yaşındaydım.
Ta ki 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı sınav açana kadar bekledim, yaş oldu 38. Girdim 92 puan aldım ve atandım. Göreve bsşlar başlamaz Üniversite sınavına girdim. Ertesi sene evlendim.
Şu an Kamu Yönetimi 3. sınıfta okuyorum, çalışıyorum, harika bir evliliğim var ve Eylül ayında kısmetse terfi sınavım var , müdürlerim kazanacağımdan eminler; tabii ki bende.
ALLAH'tan iste, çabala, hiçbir şeyden korkma herşey olur inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?