Ben öncelikle kendimden bahsedeyim, siz kendinize bundan pay biçin.
Bedensel engelliyim, ilkokula babam otomobille götürüp kucağında sınıfa bırakırdı, bu şekilde okudum. Çok şükür zekam oldukça fazla diye sınıf bile atladım.
Ama ilkokuldan sonra babam büyüdüğüm için kucağında götürüp getirmeye utandığından ( dile getirmesede ben biliyorum) okula göndermedi beni, "dışardan sınavlara girer okursun" dedi.
Tv den 11 yaşında iken Açık öğretim Fakültesinin derslerini izlerdim kendi başıma bişeyler öğreneyim diye.
Ta ki 21 yaşına gelene kadar bekledim. benim sınava girmem için hiç bir çaba sarfetmediklerini farkedince ( bu arada 10 ameliyat geçirdim) ablama rica edip dışardan bitirmelere kaydımı yaptırdım. Milletin çocuklarının attığı yırtık pırtık kitaplardan konulara çalıştım. Ortaokulun 3 yılını birden verip diploma aldım.
Ardından Açık Lise ye kaydolup liseyi 3 yılda bitirdim ( dışardan bitirme yönetmeliği değiştiği için )mezun olduğumda 27 yaşındaydım.
Ta ki 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı sınav açana kadar bekledim, yaş oldu 38. Girdim 92 puan aldım ve atandım. Göreve bsşlar başlamaz Üniversite sınavına girdim. Ertesi sene evlendim.
Şu an Kamu Yönetimi 3. sınıfta okuyorum, çalışıyorum, harika bir evliliğim var ve Eylül ayında kısmetse terfi sınavım var , müdürlerim kazanacağımdan eminler; tabii ki bende.
ALLAH'tan iste, çabala, hiçbir şeyden korkma herşey olur inşallah!