İnanin oyle seyler yasadimki bu tur seyler incitmez benim.hem sonra helalinden olduktan sonra...ana bu iste surekli degil.bende evime aliyorum bazen hepsi dertli.bu arada bilmiyorum düşünür müsünüz ama
temizlik olayında da iyi para var
kadınlar artık en az 100 liraya temizliğe gidiyolar
sizi incitmek istemem ama paraya ihtiyacınız var diye dedim.
keşke okusaymışsınız..
şu an gencecik üniversite mezunları iş bulamıyor..
sizin ilkokul mezunu halinizle bu yaşta iş bulmanız epeyce zor.
ama imkansız değil tabi.
neden gurur yapıyosunuz ki
alın kocanızın donuna kadar
hakkınız sizin onca yıl kahrını çekip bel bağlamışsınız
verin mahkemeye söke söke alın
Ben evlendigimde iki dairesi bir arabasi vardi.simdi cogu luks olmak uzere 11 dairesi ve iki arabasi var.ama hicbirini kendi uzerine yapmadi.ve inanin bu mallari edinirken benim canim cikti.bir akraba gidemem niye borcumuz var benzin gider birsey isteyemem borcumuz var.aslinda cok sey var anlatilacak ama burada kelimeler yetmez.
.ben hep takipteyim arkadaslar ama pek yazmazdim.
Ben 36 yasindayim bide kizim var.esimden ayrilma karari aldim.sizdende fikir almak istiyorum.ben esimin hicbir seyini istemiyorum.kiyafetime kadar herseyi birakip gidicem.daha oncede gittim 4 bilezigim vardi onu bile geri istedi.tenezxul etmem artik.kizima cok duskun onu mahrum etmez biliyorum ama bende kendime duzen kurmak istiyirum.calismak istiyorum.lise terkim kinse beni mudur yapmaz ana fabrikaya falan girebilirim heralde.bu yasta alirlarmi sizce.bide ailem kucuk yerde oturuyo orda bir is bulmam soz konusu degil ama annemide alip biyere atabilirsem kendimi ne guzel olacak.simdi sizinde yorumunuzu almak istiyorum.bi kadin yanliz basina tutunabilirmi.fabrikadaki calisma sartlarindan maaslardan haberim yok.bu yasta beni alirlarmi onuda bilmiyorum gerci.meslegimde yok.babamdan bir evin var 300-350 ye kiraya verebilirim.maasta alicam ayrilinca ama annemle paylasicam ne kadar alirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?