yaşında bişey yokArkadaşlar merhaba ben bu sene üniversiteden mezun oldum kpss ye girdim ve 88 puan aldım inşallah Allahın izniyle mühendis olarak atanıcam. Ama benım aklımda hukuk okumak var bu sene unı sınavına hazırlanıp gırmeyı dusunuyorum ama erkek arkadasım ne gerek var mıs gıbı atancan bosver hakım savcı olamadıktan sonra ha muhendıs ha avukat bısı farketmez bence dıyor. çok zorlanırsın dıyor. ama ben çok istiyorum bişeyler öğrenmeden duramıyorum okumak ıstıyorum. bence mantıksız dıyor. sizce mantıklı mı yaşım 24 ?
temenni derken ?Hukuk okumaksa temenni okuyabilirsin bizim amfi birçok yaşı büyük insanlarla doluydu ha hukuk ekstrem birşey mi mühendisliğe göre, bence değil. Gerçekten zor üstelik bölümü bitirince artık hiçbir şey garanti değil. Malum hakim,savcı gibi idealist bir hukukçu olacaksanız
Ailemin maddi durumuda kötü yani sizce bu lükse mi kaçıyor? pek bi masrafı olucagını düşünmüyorum zaten atanıcam inşallah. Bi de sizce mühendislik mi iyi yoksa hakim savcılık avukatlık mı iyi ?
Arkadaşlar merhaba ben bu sene üniversiteden mezun oldum kpss ye girdim ve 88 puan aldım inşallah Allahın izniyle mühendis olarak atanıcam. Ama benım aklımda hukuk okumak var bu sene unı sınavına hazırlanıp gırmeyı dusunuyorum ama erkek arkadasım ne gerek var mıs gıbı atancan bosver hakım savcı olamadıktan sonra ha muhendıs ha avukat bısı farketmez bence dıyor. çok zorlanırsın dıyor. ama ben çok istiyorum bişeyler öğrenmeden duramıyorum okumak ıstıyorum. bence mantıksız dıyor. sizce mantıklı mı yaşım 24 ?
Yaşta problem yok da bu ülke bu kadar hukukçuyu ne yapacak onu merak ediyorum ben.
Yeni yeni davalar uydurup yeni yeni hapse atmalar yargılamalar işten çıkarmalar işte yeni türkiye
niye uyduruk dediniz ?Adaletin olmadığı ülkeye uyduruk hukukçular gerek tabi.
niye uyduruk dediniz ?
evet doğru diyorsunuz. Yanlış anladım pardonSize demedim yahu alınmayın hemen.
Uyduruk davalara bakacak hukukçular lazım. Sizinle değil ülkenin adalet sistemiyle ilgili konuşuyoruz.
:)) yani içinizde ukte ya da amacınız,isteğiniz o ise okuyun ancak mühendislikten elzem bir bölüm değil. Bir kere para kazanmak için okumayın çünkü eski cazibesi olan bir bölüm hiç değil. Evet bitirdikten sonra eğilim alanları çok geniş ama mühendislikte öyle bence. Yani demem o ki eski rağbeti yok son derece kendinizi geliştirmeniz gereken ve ilgi bekleyen bir bölüm yoksa herhangibir avukat olarak mezun olup öyle de kalırsınız bu azmi görüyorsanız başlayıntemenni derken ?
Bence hukukçular bu ülkede aç kalmazYaşta problem yok da bu ülke bu kadar hukukçuyu ne yapacak onu merak ediyorum ben.
Neden okunmasin canim okumanin yeri yasi zamani yoktur..bende memurum ve de okuyorum hukuk..ama hukuk okumak gercekten zor oyle ha deyince bitmez ..Arkadaşlar merhaba ben bu sene üniversiteden mezun oldum kpss ye girdim ve 88 puan aldım inşallah Allahın izniyle mühendis olarak atanıcam. Ama benım aklımda hukuk okumak var bu sene unı sınavına hazırlanıp gırmeyı dusunuyorum ama erkek arkadasım ne gerek var mıs gıbı atancan bosver hakım savcı olamadıktan sonra ha muhendıs ha avukat bısı farketmez bence dıyor. çok zorlanırsın dıyor. ama ben çok istiyorum bişeyler öğrenmeden duramıyorum okumak ıstıyorum. bence mantıksız dıyor. sizce mantıklı mı yaşım 24 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?