bu yaştan sonra hukuk olur mu ?

deryaxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
14
2
1
32
Arkadaşlar merhaba ben bu sene üniversiteden mezun oldum kpss ye girdim ve 88 puan aldım inşallah Allahın izniyle mühendis olarak atanıcam. Ama benım aklımda hukuk okumak var bu sene unı sınavına hazırlanıp gırmeyı dusunuyorum ama erkek arkadasım ne gerek var mıs gıbı atancan bosver hakım savcı olamadıktan sonra ha muhendıs ha avukat bısı farketmez bence dıyor. çok zorlanırsın dıyor. ama ben çok istiyorum bişeyler öğrenmeden duramıyorum okumak ıstıyorum. bence mantıksız dıyor. sizce mantıklı mı yaşım 24 ?

yaşında bişey yok
içinde ukte kalmasından iidir..

Eğitimin ,mesleğin yaşı yok bence içinizde kalıp pişmanlığını duymaktansa deneyin.

Ailemin maddi durumuda kötü yani sizce bu lükse mi kaçıyor? pek bi masrafı olucagını düşünmüyorum zaten atanıcam inşallah. Bi de sizce mühendislik mi iyi yoksa hakim savcılık avukatlık mı iyi ?

Hukuk okumaksa temenni okuyabilirsin bizim amfi birçok yaşı büyük insanlarla doluydu ha hukuk ekstrem birşey mi mühendisliğe göre, bence değil. Gerçekten zor üstelik bölümü bitirince artık hiçbir şey garanti değil. Malum hakim,savcı gibi idealist bir hukukçu olacaksanız

Yaşında hiç birşey yok neden olmasın
46 yaşında sınıf arkadaşım var

temenni derken ?

Ailemin maddi durumuda kötü yani sizce bu lükse mi kaçıyor? pek bi masrafı olucagını düşünmüyorum zaten atanıcam inşallah. Bi de sizce mühendislik mi iyi yoksa hakim savcılık avukatlık mı iyi ?

Neyi severseniz o iyi. İyiden kastınız nedir? Hangi alanda iyiyseniz o alandan iyi kazanıyorsunuz, eğer sorduğunuz buysa.

Erkek arkadaşınız da cahil ve kafasız onu hiç dikkate almayın. Siz ne istiyorsanız onu yapın.

Benim tavsiyem hukuk seviyorsanız master yapın bilişim hukuğu gibi. Bilişim suçlarında bilirkişilik yapıyorlar. Bizim okuldaki proflardan biri bu şekildeydi.

Yaşta problem yok da bu ülke bu kadar hukukçuyu ne yapacak onu merak ediyorum ben.

Emekli olduktan sonra tıp okuyanları gördük.
Kendıne sıkıntı yapma.
Neden olmasın ki?

temenni derken ?
:)) yani içinizde ukte ya da amacınız,isteğiniz o ise okuyun ancak mühendislikten elzem bir bölüm değil. Bir kere para kazanmak için okumayın çünkü eski cazibesi olan bir bölüm hiç değil. Evet bitirdikten sonra eğilim alanları çok geniş ama mühendislikte öyle bence. Yani demem o ki eski rağbeti yok son derece kendinizi geliştirmeniz gereken ve ilgi bekleyen bir bölüm yoksa herhangibir avukat olarak mezun olup öyle de kalırsınız bu azmi görüyorsanız başlayın

Yaşta problem yok da bu ülke bu kadar hukukçuyu ne yapacak onu merak ediyorum ben.
Bence hukukçular bu ülkede aç kalmaz
Atraksiyon bitmiyor ki
Asıl İsveç'te falan okumak anlamsız
Ama biz suçlar konusunda yelpazeyiz maşallah ..
Her türlü manyaklik mevcut ..
Her daim ihtiyaç olabilir

Neden okunmasin canim okumanin yeri yasi zamani yoktur..bende memurum ve de okuyorum hukuk..ama hukuk okumak gercekten zor oyle ha deyince bitmez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…