• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaştan sonra okunur mu

Aslında suan aöf de en göze gelen bölüm 4 yıllık sosyal hizmetler. Oda 2.universite kapsamında almıyor çünkü ygs taban puanı yüksek anadolu universitesi 353.

2 yillik sosyal hizmetler alıyor 2.universite olarak onunda ataması yok ve yine 4 tamamlama gerek dikey geçiş sınavı ile.
Isletme Maliye olsa sınavsız alıyor aöf gerçi oda son diyorlar bu sene aöf ye dgs şartı gelecekmis 4 yıllıga tamamlama da.

Ben atama veya iş için değilde keyif için bari bu sefer sevdiğim bir bölüm okuyayım diye bakmıştım ama yok bulamadım dişime göre birşey. ..
Zaten işletme mezunuyum mümkünse uzak dursun artık:KK70:

ama bu ülkede uzun yıllar hukuk fakültelerinde okula gitmeden okuma diye bir sistem vardı

onu kaldırdılar ama yine de büyük çoğunluğunda devam zorunluluğu yok

hani devam etmeden ne okunur diye sorarsan hukuk okunur

zira laboratuvar dersi yok; uygulama dersi yok vs vs
çok basite indirgenmiş bir eğitim ozaman ama gitmeniz lazım isterseniz arayın sorun.. diyecekleri okula gelmeniz lazım...

çok basite indirgenmiş bir eğitim ozaman ama gitmeniz lazım isterseniz arayın sorun.. diyecekleri okula gelmeniz lazım...

örgün hukuk fakültesi mezunuyum; nasıl okunur nasıl bitirilir biliyorum

okula kayıtlı olup o şehirde oturup bahçesine bile girmeden mezun olanları da ; sabah akşam derse girip okulu bitiremeyenleri de tanıyorum

Tabiki okuyabilirsiniz. Yaşınız hayallerinizi gerçekleştirmenize engel değil. Bende üniversitede okuyorum ve inanın sizin yaşlarınızda çok insan var okuyan, yalnız değilsiniz yani. Umarım çok mutlu olursunuz.

örgün hukuk fakültesi mezunuyum; nasıl okunur nasıl bitirilir biliyorum

okula kayıtlı olup o şehirde oturup bahçesine bile girmeden mezun olanları da ; sabah akşam derse girip okulu bitiremeyenleri de tanıyorum
demekki eğitim sistemi çarpık yurtdışındaki üniversiteler demkki bu ndenele bazı üniversitelrei üniversite olarak kabul ediyor diğerlerini kolej olarak kabul ediyor örneğin boğaziçi odüt itü

demekki eğitim sistemi çarpık yurtdışındaki üniversiteler demkki bu ndenele bazı üniversitelrei üniversite olarak kabul ediyor diğerlerini kolej olarak kabul ediyor örneğin boğaziçi odüt itü

olabilir

ancak o saydıklarınız teknik üniversite

hukuk maalesef evrensel değil yerel bir eğitim

bu arda yıllarca Ankara Hukuk İstanbul Hukuk gibi okullardan hiç okula gitmeden mezun olanların çoğunun hukuk nosyonunun her geçen gün açılan yeni üniversite mezunundan daha iyi olduğunu düşünüyorum ama

eskiden hukuk özellikle ekstern düzenlemesi olan bir alandı; kişiler çalışır ve hukuk okurdu 2000 li yılların başında bu uygulamayı kaldırdılar ama ders devam zorunluluğu yine yoktu zira 300 kişilik sınıfta maksimum 50-60 kişinin olduğu çooook ders vardır

bu nedenle hukuk fakültesine girmek de zordur çıkmak da

ortam kişileri dersten uzaklaştırır ama geçmek de kolay değildir; yani açtım okudum geçtim gibi bir durum da yok; özümsemeden bitmiyor maalesef

İstedikten sonra her şeyi başarabilirsin.Eğer okumazsan sonra içinde kalırsa pişman olabilirsin.O yüzden bence dene.

Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
Tabii ki mümkün daha dün MEB de çalışan öğretmen bi arkadaşın üstelik evli çocuklu hukuk fakültesini kazandığını gorduk esimle fen bilgisi öğretmeni arkadaş. Üstelik hukuk fakültesini de derslere gitme zorunluluğu yok çok yakın tanıdığım insanlar hukuk okudu okuldan iyi bi arkadaş bulup notlari alıp finallere çok iyi calisirsan neden olmasin?;)

Ben atama veya iş için değilde keyif için bari bu sefer sevdiğim bir bölüm okuyayım diye bakmıştım ama yok bulamadım dişime göre birşey. ..
Zaten işletme mezunuyum mümkünse uzak dursun artık:KK70:
Çocuk gelişimi oku.
Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi alıyor 2.universite olarak kayıtları başladı.

Arkadaşlar avukatlık istemiyorum hakimlikdede 35 yaş sınırı var biliyorum yol çok zor ama çalışkan bir insanım istersem başarabileceğimi düşünüyorum

Bir de şunu sorucam şu an iki yıllık adalete sınavsız başvuru yapabilir miyim acaba

ya tabii ki olur da dışarıdan hukuk fakültesi bitirmek nasıl oluyor?
ben de kamuda mühendisim ve geçen yıl açıktan adalet okumaya başladım nasip olursa dgs artından hukuk fakültesi diye düşünüyorum.

Ben öğretmenim.
Eskiden beri hayalimde avukat olmak vardı.
Şu gün kendimde o gücü bulsam hiç yaş demem okurum ama.
Güçsüz ve sabırsız hissediyorum.
Sanki artık yapamam gibi..

O yüzden kendinde o gücü görüyorsan hiç yaşı düşünme.

evet 2. üniversite kapsamında başvuruluyor. ben de o şekilde başladım.
Kayıtlar bitmemiştir umarım geçilebiliyor yani dgs yle hukuka eminsiniz değil mi sonra kaç yıl daha okuyorsunuz hukuk için ona çalışmak daha mantıklı lys ye çalışmaktansa

Kayıtlar bitmemiştir umarım geçilebiliyor yani dgs yle hukuka eminsiniz değil mi sonra kaç yıl daha okuyorsunuz hukuk için ona çalışmak daha mantıklı lys ye çalışmaktansa
evet eminim hatta bazı üniversiteler dgs yle kazandıktan sonra 3. sınıftan başlatıyorlar diye biliyorum.
aöf nin sitesinden kayıt zamanlarını araştırabilirsin.

Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
arkadaşım 2 çocuk annesi 37 yaşında 2 ünv bitirmiş 3 sene önce tutturdu bn hukuk okuyacam diye
şuan kıbrıs da ki bir ünv 2. sınıfda dersde çalışıyor sınavlarınıza giriyor hm eş hm anne maşallah

sizde istedikten sonra neden olmasın

olabilir

ancak o saydıklarınız teknik üniversite

hukuk maalesef evrensel değil yerel bir eğitim

bu arda yıllarca Ankara Hukuk İstanbul Hukuk gibi okullardan hiç okula gitmeden mezun olanların çoğunun hukuk nosyonunun her geçen gün açılan yeni üniversite mezunundan daha iyi olduğunu düşünüyorum ama

eskiden hukuk özellikle ekstern düzenlemesi olan bir alandı; kişiler çalışır ve hukuk okurdu 2000 li yılların başında bu uygulamayı kaldırdılar ama ders devam zorunluluğu yine yoktu zira 300 kişilik sınıfta maksimum 50-60 kişinin olduğu çooook ders vardır

bu nedenle hukuk fakültesine girmek de zordur çıkmak da

ortam kişileri dersten uzaklaştırır ama geçmek de kolay değildir; yani açtım okudum geçtim gibi bir durum da yok; özümsemeden bitmiyor maalesef
boğaziçi teknik değil..

Back
X