Bu yastan sonra sana ben mi ogretecegim kv.

gulsen001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
360
157
73
Gunaydin valla bu saatte sinirden uykum kacti. Konu Kv.
Kv ustumde oturuyo. Ama hic saat bilmiyo dun 11 olmus kapiyi alacakli gibi calip oturmaya geliyo. Yarim saat oturup gitti. 12 de geldigide oluyo. Haftanin 3 gunu nerdeyse boyle Kafasi nasil eserse kv genc yasli degilki maruz goriyim. 1 2 defa olsa neyse.herseyin icinde. evde iki kaynim var gorumce var.
Diger turlu kv cok iyi Allah razi olsun diyebilicegim sekilde. Ama boyle seyleri dusenmuyo mu dusunmek mi istemiyo bilmiyorum. 5 senedir bu sekilde dedim susiyim anlar her seyi iyi bunada susiyim dedim ama yok. Sabrim tasti artik.
Ne onerirsiniz nasil yapiyimda gelmesin. Konusamam yanlis anlar

konuşmadan yaptığı yanlışın farkında olacağını sanmıyorum ama bence aranız iyiyse siz konuşmayın eşiniz söylesin anne saat kaç müsait olmayabiliriz daha müsait zamanlarda gel bize falan diye. siz söylerseniz daha yanlış anlaşılmaya müsait gibi geldi bana. vay gelin istemiyor beni artık gibi düşünmesin.

Dediginiz mantikli bnde dusundum. Tsk ederim

taşınmanız imkansız ise eğer çizginizi çekeceksiniz susmayacaksınız konusup ezdirmeyeceksiniz hiç bir konuda kendinizi başka çözümü yok ki bu işin.

Normalde okadar iyi ki. Elimi kolumu bagladi bu yuzden baska bi cozum aramak icin yazdim .tsk ederim
Madem o kadar iyi haftada 1 ,3 kere yarım saatliğine uyarın kadıncağızı.
Muhtememlen sizinle iyi diye sizin bu şekilde düşüneceğinizi düşünmemeiştir.
Ha saat çok geç ansızın geliyor diyorsanız annecim erken uyuyorum canım gelirsen daha erken gelirmisin diyebilirsiniz.
Bu arada aşağısında oturuyorsunuz üzgünüm ama her defasında musaitsen gelim mi diye sormaz.

İlk cicim aylarında söylenmeliydi müsait değiliz demek :) herkes anlayış gösterir buna alışırdı..5 yıldır batmadı da şimdi mi batıyor diyecek eşiniz..

Kv, "burası oğlumun evi istediğim saatte gelirim" diyenlerden olmalı.

5 sene susmuşsunuz. Normal kabul edilmiş, alışkanlık olmuş. Suç sizde. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle adına laf sokmanız gerekiyordu.
Dogru soyluyorsun ama iyi niyetimi bu kadar suistimal edecegini tahmin edemedim.iyiliginden sustum.

Bir gün o gece geldiğinde siz odada olun eşiniz şortla açsın. Sanki sizin haberiniz yokmuş gibi onun olduğu odaya çok aşırı transparan bir gecelikle gidin. Bir daha böyle densizlik yapmaz eminim.
Yaptim geldi ben odadaydim kapi tam kapali degildi kapiyi carptim.anlasin die. Gecen geldi odadan cikmadim. Bikere birnozla salona daldim gece 12 de gelmis banyodaydim bilerek yaptim esime gelmiyomusun dedim aa anne burdamiydin dedim . Anlamafd hala devam ediyor

Evet basta bu sekilde kabul etmem bnim hatam en buyuk hatam bu oldu zaten

Açmayın kapıyı. Uyuyorduk dersiniz kapıda kalınca gelmez bir daha
:) okadar cok acmadim ki yukari cikip telefonla oglunu arayip geldim duymadiniz dedi. Ve bunu yapan insan cahil bi insan degil. Inadina yapiyo gibi geliyo bazen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…