Eşin konuşsun sen kötü olma. Ya da taşının
susarsanız nasıl anlamasını bekliyosunuz? ya siz konuşacaksınız ya eşiniz.
konuşmadan yaptığı yanlışın farkında olacağını sanmıyorum ama bence aranız iyiyse siz konuşmayın eşiniz söylesin anne saat kaç müsait olmayabiliriz daha müsait zamanlarda gel bize falan diye. siz söylerseniz daha yanlış anlaşılmaya müsait gibi geldi bana. vay gelin istemiyor beni artık gibi düşünmesin.
Madem o kadar iyi haftada 1 ,3 kere yarım saatliğine uyarın kadıncağızı.Normalde okadar iyi ki. Elimi kolumu bagladi bu yuzden baska bi cozum aramak icin yazdim .tsk ederim
Madem o kadar iyi haftada 1 ,3 kere yarım saatliğine kabu edin .
Muhtememlen sizinle iyi diye sizin bu şekilde düşüneceğinizi düşünmemeiştir.
Ha saat çok geç ansızın geliyor diyorsanız annecim erken uyuyorum canım gelirsen daha erken gelirmisin diyebilirsiniz.
Bu arada aşağısında oturuyorsunuz üzgünüm ama her defasında musaitsen gelim mi diye sormaz.
Ooo cesaret ister :) ama kesin çözüm olur tabi :)Bir gün o gece geldiğinde siz odada olun eşiniz şortla açsın. Sanki sizin haberiniz yokmuş gibi onun olduğu odaya çok aşırı transparan bir gecelikle gidin. Bir daha böyle densizlik yapmaz eminim.
Dogru soyluyorsun ama iyi niyetimi bu kadar suistimal edecegini tahmin edemedim.iyiliginden sustum.5 sene susmuşsunuz. Normal kabul edilmiş, alışkanlık olmuş. Suç sizde. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle adına laf sokmanız gerekiyordu.
Yaptim geldi ben odadaydim kapi tam kapali degildi kapiyi carptim.anlasin die. Gecen geldi odadan cikmadim. Bikere birnozla salona daldim gece 12 de gelmis banyodaydim bilerek yaptim esime gelmiyomusun dedim aa anne burdamiydin dedim . Anlamafd hala devam ediyorBir gün o gece geldiğinde siz odada olun eşiniz şortla açsın. Sanki sizin haberiniz yokmuş gibi onun olduğu odaya çok aşırı transparan bir gecelikle gidin. Bir daha böyle densizlik yapmaz eminim.
Haklisin.taşınmanız imkansız ise eğer çizginizi çekeceksiniz susmayacaksınız konusup ezdirmeyeceksiniz hiç bir konuda kendinizi başka çözümü yok ki bu işin.
Evet basta bu sekilde kabul etmem bnim hatam en buyuk hatam bu oldu zatenMadem o kadar iyi haftada 1 ,3 kere yarım saatliğine uyarın kadıncağızı.
Muhtememlen sizinle iyi diye sizin bu şekilde düşüneceğinizi düşünmemeiştir.
Ha saat çok geç ansızın geliyor diyorsanız annecim erken uyuyorum canım gelirsen daha erken gelirmisin diyebilirsiniz.
Bu arada aşağısında oturuyorsunuz üzgünüm ama her defasında musaitsen gelim mi diye sormaz.
:) okadar cok acmadim ki yukari cikip telefonla oglunu arayip geldim duymadiniz dedi. Ve bunu yapan insan cahil bi insan degil. Inadina yapiyo gibi geliyo bazenAçmayın kapıyı. Uyuyorduk dersiniz kapıda kalınca gelmez bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?