Ilk aylarda cok yapmadi 1 2 yapti ses etmedim aliskanlik yapti. Bana kizi gibi davraniyor o derece bi kadin . Bunlar yuzune sustum kslp kirmak istemedim. Ama sinirlerim harap olduİlk cicim aylarında söylenmeliydi müsait değiliz demek :) herkes anlayış gösterir buna alışırdı..5 yıldır batmadı da şimdi mi batıyor diyecek eşiniz..
Kv, "burası oğlumun evi istediğim saatte gelirim" diyenlerden olmalı.
Yaptim geldi ben odadaydim kapi tam kapali degildi kapiyi carptim.anlasin die. Gecen geldi odadan cikmadim. Bikere birnozla salona daldim gece 12 de gelmis banyodaydim bilerek yaptim esime gelmiyomusun dedim aa anne burdamiydin dedim . Anlamafd hala devam ediyor
:) okadar cok acmadim ki yukari cikip telefonla oglunu arayip geldim duymadiniz dedi. Ve bunu yapan insan cahil bi insan degil. Inadina yapiyo gibi geliyo bazen
Ay yok artık. Kadın arsızlıkta Nirvanaya ulaşmış pes.Yaptim geldi ben odadaydim kapi tam kapali degildi kapiyi carptim.anlasin die. Gecen geldi odadan cikmadim. Bikere birnozla salona daldim gece 12 de gelmis banyodaydim bilerek yaptim esime gelmiyomusun dedim aa anne burdamiydin dedim . Anlamafd hala devam ediyor
Hipnoz yapKonusamam yanlis anlar
Merhaba canım sen yat kalk dua et haline. Bkv. İle beraber yaşıyorum hemde ne zorlu. Sizce kiraya çıksam asgari ucret bir çocuk gecinebebilirmiyim
Yaptim geldi ben odadaydim kapi tam kapali degildi kapiyi carptim.anlasin die. Gecen geldi odadan cikmadim. Bikere birnozla salona daldim gece 12 de gelmis banyodaydim bilerek yaptim esime gelmiyomusun dedim aa anne burdamiydin dedim . Anlamafd hala devam ediyor
En iyi kv nin bile icinde yumruk kadar kötülüğü olurmus dusunce yok kasitli yapyo inssn olan utanir anlar yaniIlk aylarda cok yapmadi 1 2 yapti ses etmedim aliskanlik yapti. Bana kizi gibi davraniyor o derece bi kadin . Bunlar yuzune sustum kslp kirmak istemedim. Ama sinirlerim harap oldu
Madem bu kadar iyi mazur görün sizdeNormalde okadar iyi ki. Elimi kolumu bagladi bu yuzden baska bi cozum aramak icin yazdim .tsk ederim
O zaman iş eşinizde bitiyor. Uyuycaz anne saat geç oldu demeli.:) okadar cok acmadim ki yukari cikip telefonla oglunu arayip geldim duymadiniz dedi. Ve bunu yapan insan cahil bi insan degil. Inadina yapiyo gibi geliyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?