- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
merhaba arkadaslar,
sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba
keşke o kadar hazırcevap olsamBu yaşa kadar bu kafayla yaşamana ben bir şey diyor muyum? derdim ben olsam.
Bu tarz insanlar azalarak yok olsa keşke.
teşekkür ederim :))Halt etmişler.
Okumanın yaşı yok
Ne yaxık ki insanlar kendi yapamadıklarını (tembellik vs gibi) başkalarının yapmasından rahatsızlık duyarlar. Şahsi iç engellerini dışarıya uygulamaktan hoşlanırlar.
Oralı olmayın. Başarılar.
merhaba arkadaslar,
sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba
of evet ya keşke daha genç olsaydım ama herkes bu yaslarda baslıyor zaten 1 sene surecekKime ne ? Dersi calisacak olan sensin ugrasacak olan sensin buvyastan sonra ne demek yani onlar sig sig oturuyolar kose yastigi gibi yas ilerleyince cekilip bos bos hic bilgi edinmeden mi yasamak lazim bu mudur yasam anlayislari ay sinir oldum
basarılar sımdıden :)Yahu bunun yaşı mı olur? Önce hasetliklerinden, sonra cahilliklerinden bu şekilde tepki veriyorlar.
Ben de sizin yaşınızdayım ve önümüzdeki sene başlayacağım bir aksilik olmazsa.
takmadan edemıyor ınsan ısteKendi hayatlarında hiçbir şey yapmayan insanlar kendilerine farklı gelen bir şey görünce hemen saldırmak, dalga geçmek, yorum yapmak zorunda hissediyorlar kendilerini. Kendinizle gurur duyun, özellikle de dalga geçtikleri için daha çok gurur duyun ve kimin ne dediğine takılmayın. Kendiniz olun, gülüp geçin.
guzel cevap :)) işte o an akla gelmıyor kıBu yaşta daha bir güzel oluyor deseydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?