bu yaştan sonra !!!

takmadan edemıyor ınsan ıste

Yapabilirsiniz bence :) ben 27 yaşında 2. kez lisansa başlamıştım, herkesten önce kendim anlatıp küçük çocuklarla okula gidiyorum ama onların yaşında gösteriyorum oh canıma değsin diyip, onlara fırsat vermedim, gülüp geçin cidden tavsiye ederim, insanları takmayınca hayat çok eğlenceli oluyor :). Bu eleştirenler bir şey üretmeyi değil ancak konuşmayı bilir.

Kendilerinin kapasitesi yok oyuzden kskanmislar.
Kendileri bu yaşta bu akılla geziyorlar buna sizin uzulmemeniz gerekiyor birisi üzülecekse bu onlar olmalıydı

keşke insanları takmamayı becerebılsem ahhh keşke

Canın ne istiyorsa onu yap
Bne yapamam şahsen kendimde o güç yok ama sen yapıyorsan ne mutlu sana.
Bence büyük başarı, bu yaştan snr diyenler de kıskançtır, kısa ve net.

Ne cahil insanlar. Bizde herkes daha büyük yaşlarda ty.lisans hatta lisans okuyor kimse de çıkıp böyle bir şey demez herkes takdir eder.

Cevremde 40 yas civari yuksek lisans yapan tonlarca insan var
Hic bozmayin motivasyonunuzu , imkan verseler onlar da yapardi eminim

ben de daha şimdi baktım ders onayımı yapmış mı hocam diye yarım kalan bi yükseğim vardı da ona devam edicem amaaan sen modunu niye düşürüyorsun ki millette laf bitmez, her zaman eleştirmek için bir şey bulur o EL ALEM
sen he he de geç işine dersine bak hayır yani onların deyimiyle 'bu yaştan sonra' boş oturun mu yazıyor bi yerlerde yani anlamadım

en sevdiğim ve hep örnek vererek anlattığım hadisedir:

İsmet İnönü İngilizce ve keman dersi almak istemiş yaş 54. annesi oğlum bu yaştan sonra ne gerek var buna diyince de anne ben çok gencim demiş.

ömür devam ettikçe hayatta hiçbir şey için geç olmaz. kimseleri dinlemeyin hep kendinizi geliştirme azminde olun.
yüksek lisans için ayrıca tebrikler.

hiç yahu ilk gunden motıvasyonumu düşürdüler

çok teşekkür ederim inşallah bitirebilirim :)

İnsanlar ne yaparsan yap bi kulp bulurlar kimseyi umursama
30 yaşındayım iki dalda yüksek lisans yaptım
Seneye doktoraya başvuracağım
56 yaşındaki babam açık öğretimde lisans eğitimi alıyor
Önemli olan insanın kendi isteğini hedefinş gerçekleştirmesi
İdeallerin konusunda senden başka kimsenin ne dediğini umursama

o kadar moralım bozuldu kı sankı kötu bsy yapıyormusum gıbı hıssettım

Kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın deseydin. Ne güzel tebrik ediyorum sizi, başarılı olursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…