- Konu Sahibi Madamgonca
-
takmadan edemıyor ınsan ıste
Hay ağzına sağlıkÖtede kıskanın deseydın .
keşke insanları takmamayı becerebılsem ahhh keşkeYapabilirsiniz bence :) ben 27 yaşında 2. kez lisansa başlamıştım, herkesten önce kendim anlatıp küçük çocuklarla okula gidiyorum ama onların yaşında gösteriyorum oh canıma değsin diyip, onlara fırsat vermedim, gülüp geçin cidden tavsiye ederim, insanları takmayınca hayat çok eğlenceli oluyor :). Bu eleştirenler bir şey üretmeyi değil ancak konuşmayı bilir.
Canın ne istiyorsa onu yapmerhaba arkadaslar,
sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba
merhaba arkadaslar,
sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba
merhaba arkadaslar,
çok sağol canımCanın ne istiyorsa onu yap
Bne yapamam şahsen kendimde o güç yok ama sen yapıyorsan ne mutlu sana.
Bence büyük başarı, bu yaştan snr diyenler de kıskançtır, kısa ve net.
bizim sınıfta 45 yasında olan bıle varNe cahil insanlar. Bizde herkes daha büyük yaşlarda ty.lisans hatta lisans okuyor kimse de çıkıp böyle bir şey demez herkes takdir eder.
hiç yahu ilk gunden motıvasyonumu düşürdülerben de daha şimdi baktım ders onayımı yapmış mı hocam diye yarım kalan bi yükseğim vardı da ona devam edicemamaaan sen modunu niye düşürüyorsun ki millette laf bitmez, her zaman eleştirmek için bir şey bulur o EL ALEM
sen he he de geç işine dersine bakhayır yani onların deyimiyle 'bu yaştan sonra' boş oturun mu yazıyor bi yerlerde yani anlamadım
çok teşekkür ederim inşallah bitirebilirim :)en sevdiğim ve hep örnek vererek anlattığım hadisedir:
İsmet İnönü İngilizce ve keman dersi almak istemiş yaş 54. annesi oğlum bu yaştan sonra ne gerek var buna diyince de anne ben çok gencim demiş.
ömür devam ettikçe hayatta hiçbir şey için geç olmaz. kimseleri dinlemeyin hep kendinizi geliştirme azminde olun.
yüksek lisans için ayrıca tebrikler.
isterse 50 yasında ünıversıteye gıder , kıme ne ?Hay ağzına sağlık
İnsanlar ne yaparsan yap bi kulp bulurlar kimseyi umursamamerhaba arkadaslar,
o kadar moralım bozuldu kı sankı kötu bsy yapıyormusum gıbı hıssettımİnsanlar ne yaparsan yap bi kulp bulurlar kimseyi umursama
30 yaşındayım iki dalda yüksek lisans yaptım
Seneye doktoraya başvuracağım
56 yaşındaki babam açık öğretimde lisans eğitimi alıyor
Önemli olan insanın kendi isteğini hedefinş gerçekleştirmesi
İdeallerin konusunda senden başka kimsenin ne dediğini umursama
inşallah :) hadi bakalım39 yaşındayım ve parayı bulur bulmaz tezsiz yüksek lisans yapıcam.yaşım 50 de olsa yapıcam o yuksek lisansı.şimdilik yavrularıma kıyamıyorum eğitim önceliği onlarda.
Kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın deseydin. Ne güzel tebrik ediyorum sizi, başarılı olursunuz inşallahmerhaba arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?