• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaz kendi paramı kendim kazanmalıyım ama nasıl ?

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
arkadaşlar bu yıl lise son sınıf öğrencisiyim yani ygs lysden sonra yaz tatilinde bir iş bulup çalışmak para biriktirmek istiyorum . aile bağlarımız biraz karışık babam pek sevmez beni ondan para istemek istemiyorum istesemde ucu ucuna yetecek kadar veriyor çoğu zaman onuda vermez herneyse çalışmak çok istiyorum ama daha önce bi iş deneyimim yok nasıl bir iş yapabilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? deneyimim olmadığı için kabul ederler mi beni kafam karıştı ya . yabancı dil öğrencisiyim bi otelde çalışabilirim aslında dilim var ama bilmiyorum sizin fikirleriniz neler ?

satış temsilcisi olabilirsin part time bile oluo istersen tam gün tabi hemde rahatça girersin koton çok alıo hatta hep ilanları var internetten takip et

Palyaçoluk yap,iyi para var :)))
animatörlük yapabilirsin,doğumgünü tarzı etkinliklere gidip çocuklara oyunlar oynayabilirsin,yüz boyama palyaçosu olabilirsin,düğünlerde hosteslik yapabilirsin,standlarda durabilirsin,turkcell avea standları falan oluyo ya dükkanların,oraya da başvurabilirsin
benim az biraz deneyimim olduğu bunlar.Hem eğleneceğin,hem iyi para kazanacağın işler.Hem de ne yabancı dil ne deneyim gerekiyor.
Bi ajansa başvurabilirsin bu işler için...
soracak soruların varsa seve seve cevaplayabilirim ^^

arkadaşlar bu yıl lise son sınıf öğrencisiyim yani ygs lysden sonra yaz tatilinde bir iş bulup çalışmak para biriktirmek istiyorum . aile bağlarımız biraz karışık babam pek sevmez beni ondan para istemek istemiyorum istesemde ucu ucuna yetecek kadar veriyor çoğu zaman onuda vermez herneyse çalışmak çok istiyorum ama daha önce bi iş deneyimim yok nasıl bir iş yapabilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? deneyimim olmadığı için kabul ederler mi beni kafam karıştı ya . yabancı dil öğrencisiyim bi otelde çalışabilirim aslında dilim var ama bilmiyorum sizin fikirleriniz neler ?

canım senin durumunda olan gençler genelde market ve alışveriş merkezlerinde kasiyer reyon görevlisi falan gibi işlerden başlıyorlar ve en büyük iş deneyimlerini oradan kazanıyorlar.. çünkü müşterilerle birebir ilgilenmek insanı geliştiriyor iş konusunda tecrübe kazanmaya sevkediyor.. mesela benim bi arkadaşım var aynen anlatayım..oda ilesi ile sorunlar yaşayan ve parasını kazanmak isteyen biriydi..bi markette başladı reyon görevlisi olarak..bi süre çalıştı orada.. sonra ordan ayrıldı.. bi güvenlik işinde telefonlara bakmaya başladı..derken iyice ilerledi ön muhasebeciye yardımcı oluyordu o güvenlik işinde sonra o tutmaya başladı muhasebeyi.. derken derken... şuan o arkadaşım ön muhasebeci olarak özel bi şirkette çalışıyor... istedikten sonra iş çok canım...yeterki iste..o arkadaşım da lise mezunu ve yabancı dil falan yok..sadec liseden mezun ama şuan çok iyi bi işi var..sende biyerlerden başlaman lazım..işi küçümseme..beğenmemezlik etme..insanlar nerelerden nerelere geliyorlar..herkes pat diye sahip olmuyor...zamanla... hem unutma aza kanaat edersen çoğa sahip olursun...

büyük marketlerde kasiyer reyon görevlisi olarak çalışabilirsin.

büyük marketler hem ssk yı hemen yapıyorlar, hemde günü gününe maaşını veriyorlar.

marketlerde tanıtım standları olur sucuk peynir filan oralarda calısan kuzenlerim var
yazın bol bol düğün olur
oralarda hostes olarak calısabilirsin
yabancı dilin varsa ve ailen izin verirse gitmene otellere basvurabilirsin animatör olarak
mc donalds tarzı fast food restoranlarda kasada calısabilirsin part time
yazın futbol sezonu tatilde ama önümüzde kış icin düsünebilirsin
benim bir kuzenim
gs nin türk telekom stadında localarda calısıyor
mac basına 100 lira alıyor
en son calıstıgı adam cok babacanmıs
ogrenciyim harclık icinc alısıyorum filan diyince
kahve istemis getirince 200 tl daha harclık filan vermis
ajanslara basvurmak lazım sanırım bu tarz isler icin

bende 18 yasimdayken türlü islerde calistim,kendi parami kazanmak guzel oluyordu.Koaförde,butikte kolay is bulabilirsin bence.
birde hani reklam tarzi kagitlari dagitanlar var,o iside yapmisdim,onuda deniyebilirsin.

PART TIME
garsonluk,reyon görevlisi olabilirsin,tezgahtarlık,kasiyerlik,anketörlük vsvs

ben geçen yaz egede bı alman tatıl köyünde çalışmaya düşünüyordum.
almancamda var. konaklama ımkanıda vardı, havuzu, barı, dıscoyu felan kullanabılırsın dedıler
hazıran sonundan eylül ortasına kadar. 8mılyar para verıyolardı hazırandan eylüle kadar.
çok ıyı maddı açıdan yanı, ama ben sevgılımle tatıle gıtmeyı tercıh etmıştım o ayrı :1:
ıstersen otellere bak derım ben, tabı aılen ızın verırse onu bılemıcem

kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz fikir oluştu kafamda sayenizde :)

Back
X