Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ooo... 6yılmı..maşallahhhh
ablacığına rabbimm sağlık versin güç versin :Saruboceq:
çok zor bişi... inş en kısa zamanda atlatır
bu akşam çiz rotanı yarında konuşalım bu rotalar üstünde balparem :1hug:
iyiki bu foruma üye olmuşsun,iyiki tanışmışız seninle :asigim:
bu haftasonu yüzükler takılmıycak canım,bayramdan sonra takılıcak.
bu haftasonu 2.kez istemeye gelicekler
e tabi babam buyrun gelin derse ..
babam yokuş yapıyo biliyosun kaydirigubbakcemile3
amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin
ben inanıyorum herşey düzene giricek içini ferah tut güzelim :1hug:
dost olabildiğimce yanındayım her daim! yerimseniben

ay ben bunu okumadan özelden yazmışım kuşumm desene aynı anda belki yüzüklerimiz takılacak bizim bu arada evet 6 yılll yaaa hatta 1 senede öncesi var 7 desem yeridirrr
iyi ki seni bulmuşum forumda canımcımm bir dost daha kazanmakk çok güzerl ve çoook özelllllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Pişşştt noluyo bakimmm burda,
Topic hareketlenmiş de ben ayakta uyuyormuşum demekki.
Caponum hoşgeldin tatlımm.

ayyy inşallah o günü görürüz en kısa zamanda meleğim :asigim:
allah nice 7 yılları görmek nasip etsin size :Saruboceq:
dün konuştunuzmu sevgilinle canım :uhm: gelişmeler varmı :uhm:
bende senı ıyıkı tanımısım guzelım benımm... :asigim:

patronn var yahuu giremiyorum klava:klava:klava:

Pişşştt noluyo bakimmm burda,
Topic hareketlenmiş de ben ayakta uyuyormuşum demekki.
Caponum hoşgeldin tatlımm.
[/QUOTE

ÇOK SAĞOL CANIM HOŞBULDUKKK HERYERDEN YAZDIM BURDAN YAZAYIM HAYIRLI OLSUN TEKRARDANNNhihoyyyt

KUZUMM ANNEMLE KONUŞTUMMM KALBİNE İNİYORDU KADININ DEMESİNMİ BEN DAHA HAZIR DEĞİLİM SENİN GİTMENE:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:CANIM ANNEM YA
BABAM FAKTÖRÜNE ALIŞTIRMAM GEREK DEDİ Bİ AYAR ÇEKELİM BABANA DEDİ BABANDANDA OKEYİ ALAIM NE ZAMAN DERLERSE GELSİNLER DEDİİİ:lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

oyy sevindim canım yaaa..
inş babanda ikna olur bitanemm
ayy valla çok sevindm kendı mutlulugmm gıbı ınan

yaa kızlar hemen verdilermi sizi benim annem evi yok nasıl geçiniceksiniz die istemio evde şuan hep huzursuzluk var canımı sıkıyorr napcam bilmiyorumm.Bu sıkıntıları yaşayan varmı?

yaa kızlar hemen verdilermi sizi benim annem evi yok nasıl geçiniceksiniz die istemio evde şuan hep huzursuzluk var canımı sıkıyorr napcam bilmiyorumm.Bu sıkıntıları yaşayan varmı?

walla benim erkek arkadaşımın evi var herşeyi var üstelik uzaktanda akrabamm...bir kere istemeye geldiler ama babam bir türlü 2. gelmeleri için bişey demedi :1no2:
her ciddi ilişkide isteme olaylarında bir sorun oluyo nedense canım :1shok:

oyy sevindim canım yaaa..
inş babanda ikna olur bitanemm
ayy valla çok sevindm kendı mutlulugmm gıbı ınan

sağol kuşum sağol artık bayrama inşallah çifterr nişanımız varrrrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bende vayımmmmmm ve cok heyecanlıyım bu konuda ya :kedi:

şanslııı seniii tühh nazar değmesin söleemeeee

canım bende yaşadım işi yok parası yok sıfır adam yol yakınkı-en dön dedi annem tartışmalarımızda oldu ilişkimizin 2. yılı filandı ben kulak asmadım zıtlaşmadım sakin davrandım ve en önemlisi onuun beni hiç üzmediğini ona gösterdim ve hep olumlu yanlarına anlattım( çok şükür olumsuz yok) sonrada arkadaşlarım çok yardımcı oldu onlar sevgilimi öve öve bitiremedilerr ayrı ark. gruplarından ark. konu açıldımı şöle iyi böle düşünceli filan dediler hatta bana kusur buldular gül gibiçocuğu üzüyormuşum filan diyee sonrada annem tanışmak istedi kanı ısındı bu maddiyat olayıda sona erdiii
inşalllah seninkide çözümlenir ama iş anneni ikna etmeye kalıyorr anneyi hallet gerisi kolay

kızlar biz toplu nikah yapalım yaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…