Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında beni yarın istemicekler. İlk tanışma buluşması olacak aileler arasında. Kasım ayında isteme olacak büyük ihtimal.

Peki neden el öptürülür ? onu anlamadım ?

hayırlı olsun anlamında büyük ihtimalle el öptüklerin kutluyorlar ya

hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin
bende haftaya yaşıcam aynı stresi bakalım nasıl geçicek:kedi:

evet kızlar benimde yarın büyük gün şu an işteyim daha alıcaklarım varr offf offf hem söz kesilecek yarın allahtan sevgilim kuaför o yapıcak saçımı kötü olma derdi yok kaydirigubbakcemile

Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:acayip heyecanlıyım bir yandan tuhaf bir sıkıntı var içimde

Evet kızlar. Bizimkiler geldiler bugün nihayetinde ilk kez tanışmaya.

Aklımda kalan ve beni en çok etkileyen anları yazıyorum:

İçeri girerken Sevgilimin annesi bana çok içten bir şekilde sarıldı. Bense heyecandan titrediğimi fark ettim.
Sevgilimle sürekli göz göze gelip gülmemek için kendimi zor tuttuğum anlar.
Sevgilimin babasının: " gençler tanışmış, anlaşmış, bize de sizlere gelip tanışmak düştü. Bundan böyle çok sık geleceğiz.
Bunun üzerine Babam: "kısmetse Allah tamamını erdirir.. Gelin ata binmiş yaa nasip demiş.." demesi. O an müthiş bir duygulanma, burkulma yaşadım. Ağlamamak için kendimi çok zor tuttum.

Vedalaşırken Müstakbel kayınvalidemin gülerek bana göz kırpması ve ; "Sevgilinle herşeyi konuşun " .. demesi..

Memleketlerine geri döndüler. Çok özledim onu şimdiden senağlama:a015:

senin adına sevindim çok güzel geçmiş hep böyle devam eder inş

kızlar hayırlı olsun maşallah baya kişi istenmiş tanışılmış filan darısı başıma opuyorumnanaktan

benide arkadaşlar 2-3 haftaya kadar gelecekler istemeye.ilk tanışmayı atlattık kalbim duracak gibiydi çok heycanlıydı. ama allah herkese nasip etsin bunları çok güzel duygular bunlar.bu hafta sonu biz gidiyoruz nişan olayları konuşulacak.bakalım neler olacak.bak yazarken bile heycanlanıyorum:):):)

bnm gelip konuşma,isteme,nişan hepsi 15 gün içinde oldu.
hiç akılda yokken bi anda çıkıp geldiler habersiz.
nişanlımla çocukluk arkdşıyız biz.kndmizi bildik bileli ailecek tanışıyoruz.
knd aramızda yüzük takmış ailelere bildirmiştik. öle idare ediyorduk.biakşam bize geldiler ve isteme ve nişan yapalım dediler.15 gün içinde nişan yaptık.1ağustosta nişanlandım. gerçekten çok güsel bi duyguydu. hele babam hayırlı olsun dedikten sorası çok duyguluydu. kimi öptüysem herkes ağlıyordu(erkekler hariç.ama babam ve nişanlım kndni tutamadı.).
allah herkese sevdiğiyle,sevdikleriyle böle güsel günleri yaşamyı nasip etsin inş.

kızlar beni de istemeye gelecekler 31inde ama ben daha babama anlatmadım kiakannehir
heyecan tuttu babama nasıl söylerim nasıl kabul ettiririm bilmiyorum yaaaa

slm kıslar bu akşam beni istemeye geliyolar heyecan başlıyo yavaş yavaş inş güzel geçer çok heyecan yapmam

slm kıslar benim isteme oldu çok rahattım hiç heyecan yapmadım geldiler ellerini öptüm biraz oturdular sonra kahveleri yengemle ablam yaptı ben servisi yaptım isteme muabbeti baya sonra başladı el öptük sözlümle çay servisi ikramlar dağıtıldı ellerini öperken kayınvalidem yüzüğümü taktı güzel bi geceydi allah herkese nasip etsin

Kızlar yarın da bize geliyorlar,
ıki gecedir uyumuyorum.
Ne giyicem nasıl saç yaptırıcam diye düşünmekten.
Sade bi fön var aklımda ama sizce ne uygundur.
Elbise giymeye karar verdim.
Biraz kısa ama, sizde yanlış bir karar mı?

canım hayırlı olsun öncelikle,bence elbise giy benim sözüm için aldığım elbise dizlerimde tam,eğer seninki de öyleyse problem olmaz
saçını da bence hafif dalgalı fön yaptırabilirsin özel bir gün sonuçta sıradan olmasın saçında bir kere yaşıyosun bu anları unutma yerimsenibenzemuszemus
a.s.

Tatlım benim saçlarım çok cansız,
Dalgalı yaptırsam 1 saate kalmaz söner gider fönüm:gitme:
Elbisem dizin biraz üzerinde, ama çok hoş.zemuszemus

Tatlım benim saçlarım çok cansız,
Dalgalı yaptırsam 1 saate kalmaz söner gider fönüm:gitme:
Elbisem dizin biraz üzerinde, ama çok hoş.zemuszemus

canım o zaman düz fön daha uygun olur evet, elbiseni çok merak ettim benimkini koydum canım bakmak istersenzemuszemus

Eklentiler

• $GetAttachment[1].webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 54
canım o zaman düz fön daha uygun olur evet, elbiseni çok merak ettim benimkini koydum canım bakmak istersenzemuszemus

Evet tatlım, elbiseler kısmında gördüm az önce.
Çok güzelmiş gerçekten.
Bende foto eklemeye çalışırım,
Bizim isteme olacak sade, yüzük sonra.
Koyu gri rengi, hafif parlağımsı bi kumaşı var.
Hem spor hem ağır duruyo.
Resmi eklemeyi pek beceremiyorum,
Ama deneyeceğim, bakalım beğenecekmisin?

canım sabırsızlıkla bekliyorumsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…