aslında beni yarın istemicekler. İlk tanışma buluşması olacak aileler arasında. Kasım ayında isteme olacak büyük ihtimal.
Peki neden el öptürülür ? onu anlamadım ?
evett kızlar dün çok zor bi akşamı atlatmış bulunmaktayım darısı hepinizin başına. dün akşam geldiler onlar geldikten hemen sonra benim kuzenlerim kahveleri yaptılar :) bende servisi yaptım(aşkımın kahvesi tuzluydu ) sonra kahveler bitti ama kimse konu açmadı ondan sonra biz çay servisi yaptık çay servisi bitince babam beni çağırmış gelsin el öpsün demiş gittim el öptüm işte. sonra mendilimizi verdik bahşişi kaptık:) ama akşam sanki hiç heyecanlı değildim bi el öperken çok zor geldi o kadar..
Evet kızlar. Bizimkiler geldiler bugün nihayetinde ilk kez tanışmaya.
Aklımda kalan ve beni en çok etkileyen anları yazıyorum:
İçeri girerken Sevgilimin annesi bana çok içten bir şekilde sarıldı. Bense heyecandan titrediğimi fark ettim.
Sevgilimle sürekli göz göze gelip gülmemek için kendimi zor tuttuğum anlar.
Sevgilimin babasının: " gençler tanışmış, anlaşmış, bize de sizlere gelip tanışmak düştü. Bundan böyle çok sık geleceğiz.
Bunun üzerine Babam: "kısmetse Allah tamamını erdirir.. Gelin ata binmiş yaa nasip demiş.." demesi. O an müthiş bir duygulanma, burkulma yaşadım. Ağlamamak için kendimi çok zor tuttum.
Vedalaşırken Müstakbel kayınvalidemin gülerek bana göz kırpması ve ; "Sevgilinle herşeyi konuşun " .. demesi..
Memleketlerine geri döndüler. Çok özledim onu şimdiden senağlama:a015:
Kızlar yarın da bize geliyorlar,
İki gecedir uyumuyorum.
Ne giyicem nasıl saç yaptırıcam diye düşünmekten.
Sade bi fön var aklımda ama sizce ne uygundur.
Elbise giymeye karar verdim.
Biraz kısa ama, sizde yanlış bir karar mı?
canım hayırlı olsun öncelikle,bence elbise giy benim sözüm için aldığım elbise dizlerimde tam,eğer seninki de öyleyse problem olmaz
saçını da bence hafif dalgalı fön yaptırabilirsin özel bir gün sonuçta sıradan olmasın saçında bir kere yaşıyosun bu anları unutma yerimsenibenzemuszemus
a.s.
Tatlım benim saçlarım çok cansız,
Dalgalı yaptırsam 1 saate kalmaz söner gider fönüm:gitme:
Elbisem dizin biraz üzerinde, ama çok hoş.zemuszemus
canım o zaman düz fön daha uygun olur evet, elbiseni çok merak ettim benimkini koydum canım bakmak istersenzemuszemus
Evet tatlım, elbiseler kısmında gördüm az önce.
Çok güzelmiş gerçekten.
Bende foto eklemeye çalışırım,
Bizim isteme olacak sade, yüzük sonra.
Koyu gri rengi, hafif parlağımsı bi kumaşı var.
Hem spor hem ağır duruyo.
Resmi eklemeyi pek beceremiyorum,
Ama deneyeceğim, bakalım beğenecekmisin?
:jeyyar: 25.10.2009 :jeyyar:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis
Hadi bakalım, hayırlı olsun canım.
benim tarihimde 20/10/2009 olmuş oldu :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?