Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen içini rahat tut bitanem herşey yolunda gidecektir merak etme opuyorumnanaktan
bizde bayramdan sonra ziyaret etcez karşı tarafı bakalım neler olacak ondan sonrayerimseniben

İNŞALLAH CANIM BENİMM :Saruboceq::Saruboceq:BAYRAMDAN SONRAYA EPEY ARTTIK YAAA AYNI ANDA TÜRKİYENİN DÖRT BİR TARAFINDA AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ NE GÜZELL
HABERSİZ BIRAKMA GELİŞMELERİ BEKLİYORUZ.BİRDE SİZ NEDEN GİDİYORSUNUZ BEN NİŞANDAN SONRA GİDİLİR DİYE BİLİYORUM YANLIŞMI BİLİYORUM:uhm:

Bizim işimiz de Bayramdan sora olacak. Yani resmi anlamda isteme Bayramdan sonra.. ayy ne kadar heyecanlııı kaydirigubbakcemile2:teytey:

İNŞALLAH CANIM BENİMM :Saruboceq::Saruboceq:BAYRAMDAN SONRAYA EPEY ARTTIK YAAA AYNI ANDA TÜRKİYENİN DÖRT BİR TARAFINDA AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ NE GÜZELL
HABERSİZ BIRAKMA GELİŞMELERİ BEKLİYORUZ.BİRDE SİZ NEDEN GİDİYORSUNUZ BEN NİŞANDAN SONRA GİDİLİR DİYE BİLİYORUM YANLIŞMI BİLİYORUM:uhm:

yoo farketmezki canım bunlar tanışma aşamaları gidilebilr

Bizim işimiz de Bayramdan sora olacak. Yani resmi anlamda isteme Bayramdan sonra.. ayy ne kadar heyecanlııı kaydirigubbakcemile2:teytey:

heyecanını anlayabılıyorum canım bende yasadım aynılarını.benımde bayramdan sonra sozum olucak...herseyın hayırlısını dılıyorum snın ıcın

heyecanını anlayabılıyorum canım bende yasadım aynılarını.benımde bayramdan sonra sozum olucak...herseyın hayırlısını dılıyorum snın ıcın

teşekkür ediyorum canım. Bilmukabele. Ne giymeyi düşünüyorsun peki ?

aşkıma sıyah takım aldık parlak.acık pmbe gomlek fuşya kravat
banada saten sıyah fuşya karışımı bı elbıse

7 kişimi epey olmuşuzz
bu arada su gibi olacaksınızzzzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Epey kalabalıkmışız :jeyyar:

haydin buyrun toplu nişanalARAsözlere v.ssssskaydirigubbakcemile3

yavrum düğünü erkek tarafı yapıo bırak onlar dsunsun onlar ceksın masrafları..bız nısanları cıfte nısan yapakki daha karlı olsun anladınmı :jeyyar:

hımm çaktım köfteyi doğru diyorsun acımamak gerek onlarakötükedihüsokötükedihüso

Slm kızlarr hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah:nazar: ne giyilir istenirken yaa klasik mi kokoş mu:sm_confused:

Back
X