Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
laydy ne güzel hepsi peş peşe olacak yani:teytey: inşallah herşey istediğin gibi olur canım bu arada sakıncası yoksa yaşını sorabilirmiyim:uhm:
Jasmincimmm Yaşım 27 tohuma kaçtımm:utangac:

Ama benimkinin askerliği girdi araya asker yolu gözleyim derken vakit geçti çok çektik kızlar çokkk:(

Ama benimkinin askerliği girdi araya asker yolu gözleyim derken vakit geçti çok çektik kızlar çokkk:(

herkese selammmm kızlarrrr
ladycim canım benim neyse bak kavuşuyormuşsunuz sonundaa bu arada ben sona kaldım sanıyordum lady senden önce verilcem senden sonra düğünüö olacakk :teytey::teytey:

sonunuz güzel olsun canımmm:Saruboceq: benim yaşımda 24 bu arada 3 yaşcık var aramızdaopuyorumnanaktan

ladycim canım benim neyse bak kavuşuyormuşsunuz sonundaa bu arada ben sona kaldım sanıyordum lady senden önce verilcem senden sonra düğünüö olacakk :teytey::teytey:

sona kalan benim sanırım kızlarsenağlama

Kizlar Allah gonlunuze gore versin vallah benim sevgilim yok daha 24 yasindayim Benim yasimdakiler yuvadan uçuyolar bile ben yerimde sayikliyorum kismet bakalim zaten sevgilim olsaydida kesinlikle babama soyleyemezdim keserdi beni kitir kitir ayyyy kiskanc babalar

Lapuni inşallah seni hak eden birini bulursun tatlım a.s.

sonunuz güzel olsun canımmm:Saruboceq: benim yaşımda 24 bu arada 3 yaşcık var aramızdaopuyorumnanaktan
Canımm amin hepimizin inşallah:Saruboceq: Bu arada bende aşkımla tanıştığımda 24 yaşındaydımm ahhh ahhh:)

Kizlar Allah gonlunuze gore versin vallah benim sevgilim yok daha 24 yasindayim Benim yasimdakiler yuvadan uçuyolar bile ben yerimde sayikliyorum kismet bakalim zaten sevgilim olsaydida kesinlikle babama soyleyemezdim keserdi beni kitir kitir ayyyy kiskanc babalar
Olsun şekerim geç olsunda güç olmasınnn:teselli:

Hayırlısı olsun canım e artık ben evleneyim dimi geç bile kaldımkaydirigubbakcemile3

Şekerlerrr; sizlerin düğünleri ne zaman tarihler belli mi:uhm:

Insallah cikar hazancim allah mutlulugunuzu daim etsin kizlar

Aslicim noldu sen sozlendin diilmi?

benim düğün ben ve sevgilime göre 2011 şubat mart veya nisanda olacak canım
tabi aileler ne der bilmiyoruz bize en uygun zamn bu zaman

Back
X