Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de bu haftasonu olacak istemem, heyecanlıyımmm :)
Ohh ohh allah içine sindirsin şekerMerhabalar kızlar,
evet bende olumlu bir anlamda gelişmeler var. Heyecan doruklara tırmandı. Cumartesi günü nihayetinde isteme ve söz olacak. Elbiseler, ayakkabılar, takılar, tepsiler alışveriş alışveriş alışveriş.
Ne tatlı heyecanlarmış bunlar. Çok mutluyum.
Cumartesi gününü anlatırım artık. Darısı tez günde başınıza kızlar.:teytey:![]()
Kız caponumm ne gerilemesi var sende? şimdi gördüm bak:sm_confused:ben geldimmmmmmmmmmmm bende gelişme değil gerileme var kıslarrrr:sinifsinif:
laydy yüzüğün çok güzelllllllllllll![]()
Merhabalar kızlar,
evet bende olumlu bir anlamda gelişmeler var. Heyecan doruklara tırmandı. Cumartesi günü nihayetinde isteme ve söz olacak. Elbiseler, ayakkabılar, takılar, tepsiler alışveriş alışveriş alışveriş.
Ne tatlı heyecanlarmış bunlar. Çok mutluyum.
Cumartesi gününü anlatırım artık. Darısı tez günde başınıza kızlar.:teytey:![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBenim bu hafta sonu değil diğer haftaya ertelendi.Çabucak bitsin gitsin istiyorum
Ogün nasıl olacak kestiremiyorum bile heyecanda ölüyorum resmen
Kız aslı sen söz hazırlıklarından mı yoktun ne zamandır yoksam??ayyy meleğimm bende cumartesi sözleniyorum yaaa
aynı heyecanı aynı gün ikimizde yaşıycaz ne güzel yaaaa :kedi: