Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fıstıklarrr; bayramınız kutlu olsuna.s. nice mutlu ,sağlıklı bayramlar inşallah.
Sevdiklerimize bir an önce kavuşalımmm:asigim:

ben de herkesin Kurban Bayramını kutlarım canlarım. Tez günde kavuşun inşallah eşlerinize.:asigim:

bayamınız kutlu olsun canlarımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin boswer seninle olduk 9 haksızmıyımm kızlar

Kızlarr bu site bi var bi yok nasıl şey buu giremedim kaç gündür özledim amaaamafoldumben

Kızlarr napıyosunuz var mı yeni haberleri olan,benim henüz yok malesef:gitme:

ben geldimmmmmmmmmmmm bende gelişme değil gerileme var kıslarrrr:sinifsinif:
laydy yüzüğün çok güzelllllllllllll:nazar:

Merhabalar kızlar,

evet bende olumlu bir anlamda gelişmeler var. Heyecan doruklara tırmandı. Cumartesi günü nihayetinde isteme ve söz olacak. Elbiseler, ayakkabılar, takılar, tepsiler alışveriş alışveriş alışveriş.

Ne tatlı heyecanlarmış bunlar. Çok mutluyum.

Cumartesi gününü anlatırım artık. Darısı tez günde başınıza kızlar.:teytey::nazar:

:lepi::lepi::lepi:işte bir zafer anı dahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senide verdik gitti desene hihoyyythihoyyythihoyyythadi bakalım bekliyoruz fotolarıyla beraberrr:teytey::teytey::teytey:

benim de bu haftasonu olacak istemem, heyecanlıyımmm :)

olduk 10 kişiiii evet detayları bekliyoruz kıslarrrr

benim de bu haftasonu olacak istemem, heyecanlıyımmm :)

Benim bu hafta sonu değil diğer haftaya ertelendi.Çabucak bitsin gitsin istiyorum
Ogün nasıl olacak kestiremiyorum bile heyecanda ölüyorum resmen

Son düzenleme:
heyecanlar dorukta kızlar. herkese bol şanslar. Detayları herkes yazacak. Yoksa :oklava: kaydirigubbakcemile3

Merhabalar kızlar,

evet bende olumlu bir anlamda gelişmeler var. Heyecan doruklara tırmandı. Cumartesi günü nihayetinde isteme ve söz olacak. Elbiseler, ayakkabılar, takılar, tepsiler alışveriş alışveriş alışveriş.

Cumartesi gününü anlatırım artık. Darısı tez günde başınıza kızlar.:teytey::nazar:
Ohh ohh allah içine sindirsin şeker:nazar: tepsi mi yaptılar sanada ya benim kaynana da tutturdu nişanda tepsi tepsi diye eskiden değilmiymiş ofisfisfis

Merhabalar kızlar,

ayyy meleğimm bende cumartesi sözleniyorum yaaa
aynı heyecanı aynı gün ikimizde yaşıycaz ne güzel yaaaa :kedi:

Back
X