- Konu Sahibi askmm
ben geldimmmmmmmmmmmm bende gelişme değil gerileme var kıslarrrr:sinifsinif:
laydy yüzüğün çok güzelllllllllllll![]()
ne demek gerileme var yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmmmmmmmmmm bende gelişme değil gerileme var kıslarrrr:sinifsinif:
Kız aslı sen söz hazırlıklarından mı yoktun ne zamandır yoksam??
Oh oh haydi bakalım allah içine sindirsin canımevet canım takılmıyodum bu topiğe epeydir..
yüzük alışverişi..kıyafet alışverişi... ah ahh ne güzel heyecanlar bunlar
cumartesi akşamı 19:00 da ben heyecandan geberirim heraldedelikafadulden
şimdiden karnıma ağrılar giriyo düşündükçe yaaa :kedi:
Oh oh haydi bakalım allah içine sindirsin canımeeee hani kıyafet yüzük göremiyoruz fotolarını öldürcen mi sen bizi meraktan:çok üzgünüm:
Ekledim fotosunu şikerim siteye ama sanırsam buraya eklememişim alyans modeli olan yerde fotoğrarı.Yüzüğü aldık taktık da biz daha istemeye gelmediler kaydirigubbakcemile3hani kız yüzüğün ... :S
Ekledim fotosunu şikerim siteye ama sanırsam buraya eklememişim alyans modeli olan yerde fotoğrarı.Yüzüğü aldık taktık da biz daha istemeye gelmediler kaydirigubbakcemile3
valla kurban bayramı dendi olmadı kıslar bayramdan sonraki hafta dendi olmadı yani olmuyor olmuyor :gitme::gitme::gitme:
Ayyy çok duygulandım yaaa çok güzel olmuş tatlım ne güzel düşünmüşssün ellerine sağlık maşallah sizecnm kyafetımı sözden snra gosterırım resmlerle bırlıkte
suan elımde yok
dun askımın dogm gnuydu ona klıp yaptım
bak ızle canım
klıbın en son resmındekı yuzuklerde soz yuzuklerımız
allah hayırlısıyla takmayı nasp eder ıns
İzlesene.com : Video - doğum günün kutlu olsun canım
Ayyy çok duygulandım yaaa çok güzel olmuş tatlım ne güzel düşünmüşssün ellerine sağlık maşallah sizeBenimkininde geçen aydı doğum günü hiç aklıma gelmedi bak...
kuzum bizim derdimiz para biliyorsun babası arasa filan bişi olmaz paralarımızı toplamazsak bu iş olmaz
Güzelim bak bizde çok çektik iş konularında bence yapın isteme olayını en güzeli anneler konuşup anlaşssın bence. Bizimde öyle olucak sanırsam ocakta diyolar banada ama soğuk tada hiç istemiyorum ben ya olucak artık ne yapayım.kuzum bizim derdimiz para biliyorsun babası arasa filan bişi olmaz paralarımızı toplamazsak bu iş olmaz
Gördüm çok güzel yüzüğünde ama uzaktan olmuş biraz resim bak benimkide bu canım...