Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız aslı sen söz hazırlıklarından mı yoktun ne zamandır yoksam??

evet canım takılmıyodum bu topiğe epeydir..
yüzük alışverişi..kıyafet alışverişi... ah ahh ne güzel heyecanlar bunlar
cumartesi akşamı 19:00 da ben heyecandan geberirim heraldedelikafadulden
şimdiden karnıma ağrılar giriyo düşündükçe yaaa :kedi:

evet canım takılmıyodum bu topiğe epeydir..
yüzük alışverişi..kıyafet alışverişi... ah ahh ne güzel heyecanlar bunlar
cumartesi akşamı 19:00 da ben heyecandan geberirim heraldedelikafadulden
şimdiden karnıma ağrılar giriyo düşündükçe yaaa :kedi:
Oh oh haydi bakalım allah içine sindirsin canım:nazar: eeee hani kıyafet yüzük göremiyoruz fotolarını öldürcen mi sen bizi meraktan:çok üzgünüm:

Oh oh haydi bakalım allah içine sindirsin canım:nazar: eeee hani kıyafet yüzük göremiyoruz fotolarını öldürcen mi sen bizi meraktan:çok üzgünüm:

cnm kyafetımı sözden snra gosterırım resmlerle bırlıkte
suan elımde yok
dun askımın dogm gnuydu ona klıp yaptım
bak ızle canım
klıbın en son resmındekı yuzuklerde soz yuzuklerımız
allah hayırlısıyla takmayı nasp eder ıns

http://www.izlesene.com/video/muzik-dogum-gunun-kutlu-olsun-canim/1435390

valla kurban bayramı dendi olmadı kıslar bayramdan sonraki hafta dendi olmadı yani olmuyor olmuyor :gitme::gitme::gitme:

Ekledim fotosunu şikerim siteye ama sanırsam buraya eklememişim alyans modeli olan yerde fotoğrarı.Yüzüğü aldık taktık da biz daha istemeye gelmediler kaydirigubbakcemile3

canım resmın lınkını atsana yada eklsene merk ettm :)

valla kurban bayramı dendi olmadı kıslar bayramdan sonraki hafta dendi olmadı yani olmuyor olmuyor :gitme::gitme::gitme:

ya öyle deme yaaa..
babası arasa babanı
müsaitmisiniz bi akşam gelcez dese
birinden biri adım atması lazım..
yada annesi anneni arasa :uhm:

kuzum bizim derdimiz para biliyorsun babası arasa filan bişi olmaz paralarımızı toplamazsak bu iş olmaz

cnm kyafetımı sözden snra gosterırım resmlerle bırlıkte
suan elımde yok
dun askımın dogm gnuydu ona klıp yaptım
bak ızle canım
klıbın en son resmındekı yuzuklerde soz yuzuklerımız
allah hayırlısıyla takmayı nasp eder ıns

İzlesene.com : Video - doğum günün kutlu olsun canım
Ayyy çok duygulandım yaaa çok güzel olmuş tatlım ne güzel düşünmüşssün ellerine sağlık maşallah size:nazar: Benimkininde geçen aydı doğum günü hiç aklıma gelmedi bak...

Ayyy çok duygulandım yaaa çok güzel olmuş tatlım ne güzel düşünmüşssün ellerine sağlık maşallah size:nazar: Benimkininde geçen aydı doğum günü hiç aklıma gelmedi bak...

sağol canım teşekkür ederim beyenmene çok sevindim
klibin sonunda yüzüklerimizide gördünmü :asigim: :kedi:

kuzum bizim derdimiz para biliyorsun babası arasa filan bişi olmaz paralarımızı toplamazsak bu iş olmaz

ya ne demek olmaz sedam yaa..sinir etme beni... :olmaz:
nişanı hemen yapmayın
söz yapın aile arası
bi söz kaç para ya
150 milyon bi söz yüzüğü
onunkini sen seninkini o alıyo
150 tl sadece
bide uygun bi çikolata ve çiçek
nedir yani..
1000 tl falan tutsa yine anlıycam ama..
en azından bi tanışmaya gelsinler ya​

Güzelim bak bizde çok çektik iş konularında bence yapın isteme olayını en güzeli anneler konuşup anlaşssın bence. Bizimde öyle olucak sanırsam ocakta diyolar banada ama soğuk tada hiç istemiyorum ben ya olucak artık ne yapayım.

Gördüm çok güzel yüzüğünde ama uzaktan olmuş biraz resim bak benimkide bu canım...

Bu canım yüzüğüm eklenmiştir inşh. bu sefer...

yok canlarım asla kızmıyorum biliyorum benim iyiliğimi istiyorsunuz neden kızayım bi söz olur tabiki sorun değil ama babam istemiyor ya mustafada diyorki tam çıkayım karşısına diyor birşey filan ister yapamazsam olmaz diyor sağlam durmalıyım diyor :sinifsinif:

Back
X