Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğruu canımm şartlar ne gerektiyosa öyle yapılmalı her şey..
bebik hayırlı olsun kız beni de sen den bi hafta sonra. isticekler...:)
ben ne giycemi hala bilmiyorummm.çok abartı olsun istemiyorum ama şık olması lazım

doğruu canımm şartlar ne gerektiyosa öyle yapılmalı her şey..
bebik hayırlı olsun kız beni de sen den bi hafta sonra. isticekler...:)
ben ne giycemi hala bilmiyorummm.çok abartı olsun istemiyorum ama şık olması lazım

Saten dik yaka bi gömlek ve siyah etek hem şık hem sade olurdu bence kaydirigubbakcemile5

Gnaydın kızlar ben geldm aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz a.s. inşallah şu olayları bir an önce sağ sağlim atlatırız opuyorumnanaktan

Merhaba,

Benide tam 9 gün sonra isteyecekler :utangac: bende önce sade düz bir elbise almıştım. Krem rengi ama annem hiççç beğenmedi. Ne o öyle işe gitcekmişsin gibi dedi. yasakkelime O yüzen bende aldığım elbiseyi götürdüm ve daha yaza uygun, boyundan eşarp şeklinde bağlanan, pastel renklerde çiçekleri olan bir elbise aldım.

Bence çokda klasik olmanıza gerek yok. hem rahat, hem yaza uygun, hemde şık olabilir. Koyu tonda renkleri tercih etmeyin bence. ılla giydiklerinizle ağır görüneceksiniz diye bir kural yok. Size ve yaşınıza yakışan şeyleri tercih edin. Bende ilk başta mürebbiye gibi giyinmenin doğru olacağını düşünmüştüm :) ama çokda kendimizi sıkmaya gerek yok.

bende geldim aranıza:):):ramazan bayramından hemen sonra olacak inş bi aksilik çıkmassa..çünkü normalde mayısta olacaktı babam rahatsazlınınca kaldı söz olayları...bakalım hayırlısıyla bi aksilik olmadan sözleniris inş..bu arada iki sene olcak söz zamanııı geldiginde:)

hoşgeldin canm benm bir aksilik çıkmadan atlatırsınız umarım bir an önce :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Benide tam 9 gün sonra isteyecekler :utangac: bende önce sade düz bir elbise almıştım. Krem rengi ama annem hiççç beğenmedi. Ne o öyle işe gitcekmişsin gibi dedi. yasakkelime O yüzen bende aldığım elbiseyi götürdüm ve daha yaza uygun, boyundan eşarp şeklinde bağlanan, pastel renklerde çiçekleri olan bir elbise aldım.

Bence çokda klasik olmanıza gerek yok. hem rahat, hem yaza uygun, hemde şık olabilir. Koyu tonda renkleri tercih etmeyin bence. İlla giydiklerinizle ağır görüneceksiniz diye bir kural yok. Size ve yaşınıza yakışan şeyleri tercih edin. Bende ilk başta mürebbiye gibi giyinmenin doğru olacağını düşünmüştüm :) ama çokda kendimizi sıkmaya gerek yok.

Hayırlı olsun canım, herkes genelde ama böyle klasik giyiniyor ben kimi gördüysem ve sorduysam ama senin dediklerinde mantıklı yani kendimizi kasmaya gerek yok zemuszemus

hoşgeldin canm benm bir aksilik çıkmadan atlatırsınız umarım bir an önce :1hug:

hb cnm ..böyle güzel günlerde inş kimse üzülmes herkesin istedigi gibi gecer..valla düşüncesi bile heycanlandırıyorrr ogun olunca nolcak bilmiyorum..en heycanlı an ,geldiklerinde kapıyı açıp çiçekle çikolatayı almak bide kahveleri tutmak ve bide söz yüzükleri takılırkenki ankaydirigubbakcemile3başkada bşy kalmadı zatennnn demikaydirigubbakcemile3

hb cnm ..böyle güzel günlerde inş kimse üzülmes herkesin istedigi gibi gecer..valla düşüncesi bile heycanlandırıyorrr ogun olunca nolcak bilmiyorum..en heycanlı an ,geldiklerinde kapıyı açıp çiçekle çikolatayı almak bide kahveleri tutmak ve bide söz yüzükleri takılırkenki ankaydirigubbakcemile3başkada bşy kalmadı zatennnn demikaydirigubbakcemile3

ewt canm başka bişey kalmıyor kaydirigubbakcemile2 insallah kimse üzülmez dediğin gibi canm

10 gün sonra söz kesilicek :lepi:

ama daha hiç bi hazırlıgım yok :gitme:

söz tepsime nasıl bi süs yapsam onu düşünüorum yardım edin kısçeler :kedi:

10 gün sonra söz kesilicek :lepi:

ama daha hiç bi hazırlıgım yok :gitme:

söz tepsime nasıl bi süs yapsam onu düşünüorum yardım edin kısçeler :kedi:

Canım hoşgeldin

burda bir arkadaş yapmış fotosunuda koydu bak istersen canım

Canım hoşgeldin

burda bir arkadaş yapmış fotosunuda koydu bak istersen canım

hoşbuldum cnm..
tepsiyi gördüm ancak ben o kadar süslü olmasını istemiorum..gümüş tepsim var ve kenarları ztn süslü..ben böle gül yaprakları mı koysam yoksa 3-4 adet nazar boncugu mu koysam diye düşünüyorum ama karar veremedim işte :kedi:

hoşbuldum cnm..
tepsiyi gördüm ancak ben o kadar süslü olmasını istemiorum..gümüş tepsim var ve kenarları ztn süslü..ben böle gül yaprakları mı koysam yoksa 3-4 adet nazar boncugu mu koysam diye düşünüyorum ama karar veremedim işte :kedi:

canm hem nazar boncuğu hemde gül koy o zaman mesela 4 tane nazar boncuğu 1 gül falan yanına yüzükler we makas

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hayırlı olsun bebik, heyecan varmı bari?
Ne giyeceksin mesela CADIARZU

heyecan olmamııııı :kedi:
valla çok streslıyım
ne olcak ne bitçek die
elbise alcam bakalım inşallah
offf napcam ben yaa mafoldumben

heyecan olmamııııı :kedi:
valla çok streslıyım
ne olcak ne bitçek die
elbise alcam bakalım inşallah
offf napcam ben yaa mafoldumben

Canım bu kadar stres yapma şöyle düşün
herşey olacak ve bitecek
elbise nasıl birşey düşünüyosun tatlım

canm hem nazar boncuğu hemde gül koy o zaman mesela 4 tane nazar boncuğu 1 gül falan yanına yüzükler we makas

canım ben gül yaprakları koymak istiorum tepsi örtüsü gibi dizerek :kedi:

hem gül yaprakları hem nazar boncugu abartı kaçmaz mı :sinifsinif:

tepsinin resmini eklim ben :kedi:

Canım bu kadar stres yapma şöyle düşün
herşey olacak ve bitecek
elbise nasıl birşey düşünüyosun tatlım

sade straplez olabilir üstüne bolero gibi bişey :1ninca:
kaydirigubbakcemile3 aşkım çok kıskançda
dun bakdım bi magazaya ama begenemedim
bugunde bakıcam
çok streslıyım :çok üzgünüm:

sade straplez olabilir üstüne bolero gibi bişey :1ninca: