- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Buna en samimi cevabı metresler verebilir sanırım cesaretleri varsa tabiKızlar başlıkta yazdığımı tekrar tekrar söylemek istiyorum bu durumun benimle hiç bir alakası yok bayıla bayıla sadakatsiz dizisini izleyen bir kadınım malum karakterimiz derin ... bir türlü anlam veremiyorum bir kadın neden evli bir adamla bile bile beraber olur ki ... bu soru kafama takıldı gerçekten çok merak ediyorum size sormak istedim kızlar iyi gecelerrr
Buna en samimi cevabı metresler verebilir sanırım cesaretleri varsa tabi
Nedense bana ya nabız yoklayıcı bir anketör ya da mahmut abi gibi geldiniz ya neyse...Kızlar başlıkta yazdığımı tekrar tekrar söylemek istiyorum bu durumun benimle hiç bir alakası yok bayıla bayıla sadakatsiz dizisini izleyen bir kadınım malum karakterimiz derin ... bir türlü anlam veremiyorum bir kadın neden evli bir adamla bile bile beraber olur ki ... bu soru kafama takıldı gerçekten çok merak ediyorum size sormak istedim kızlar iyi gecelerrr
Metres olmaya cesareti olanın söylemeye de cesareti vardir bence... Büyük asklarini ballandıra ballandıra anlatirlarBuna en samimi cevabı metresler verebilir sanırım cesaretleri varsa tabi
Asla nabız yoklama falan değil hayatımın hiç bir noktasında metreslik sıfatına bürünmedim bürünmemde zaten başlıkta belirtmemin sebebide bu tarz cevaplarım gelmemesini istememdiNedense bana ya nabız yoklayıcı bir anketör ya da mahmut abi gibi geldiniz ya neyse...
Birincisi bu bir dert değil konunuzu taşısınlar söyleyin de.
İkincisi sorunuza cevaben neden olmasın ki?
Buralarda bir yerlerde bu konuda tecrübeli bir üye vardı. O daha güzel cevap verir aslında.
Neden değer görmüyorlar sizceNormalde erkekler tarafindan deger görmediklerini dusunuyorum bu kişilerin
Kendine deger vermeyen metres olan kadına o adam neden deger versın kı?Neden değer görmüyorlar sizce
Bence başlığın senle ilgisi var.Neden değer görmüyorlar sizce
Kimse böyle bir konu açmaya cesaret edemez zira kk kadınları tarafından linç edileceği aşikarBence başlığın senle ilgisi var.
Neden değer görmüyorlar sizce
Dün bir konu vardı burada, bir metres açmıştı, evli adam aşık olur mu diye. Adamın eşi hakkında neler yazdıMetres olmaya cesareti olanın söylemeye de cesareti vardir bence... Büyük asklarini ballandıra ballandıra anlatirlar
Evli bir adamla beraber olmayı düşünmüyorsam bu sorunun cevabını da, milletin özel hayatını da merak etmem. Evli bir adam utanmadan nasıl başka bir kadınla bile bile beraber olur ki? diye düşünürüm en fazla..Kızlar başlıkta yazdığımı tekrar tekrar söylemek istiyorum bu durumun benimle hiç bir alakası yok bayıla bayıla sadakatsiz dizisini izleyen bir kadınım malum karakterimiz derin ... bir türlü anlam veremiyorum bir kadın neden evli bir adamla bile bile beraber olur ki ... bu soru kafama takıldı gerçekten çok merak ediyorum size sormak istedim kızlar iyi gecelerrr
Kızlar başlıkta yazdığımı tekrar tekrar söylemek istiyorum bu durumun benimle hiç bir alakası yok bayıla bayıla sadakatsiz dizisini izleyen bir kadınım malum karakterimiz derin ... bir türlü anlam veremiyorum bir kadın neden evli bir adamla bile bile beraber olur ki ... bu soru kafama takıldı gerçekten çok merak ediyorum size sormak istedim kızlar iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?