döktürmüşün yine ama sanmaki kutlucam seni hııh msnde yoksun şarjım bitti nerdesin kadın sen :mymeka:
ben bu gün istediğim yaptım huzurluyum bilion :roflol:çalışıyoruz değilmi unutuyorsun bazen çalıştığımızı :dilcikar:
hıdır sabahtan koş dedi yine bankalara hallet gel dedi gittim geldim işteÇok üzgünüm çoook
konudaki yorumuna bayıldım bu yazıdan sonra en değişik içinden geleni yapma örneği bu bence:roflol:
la gülşah garısı seni fururum aramıyosun hiç zaten biliyorum kaşınıyosun da dua et anladın sen onu :roflol:çok güzel bir yazı.sen moon karısına bakma;kafayı yemiş o.kendi gibi rahat zannediyor.balık hafızalı karı:mymeka:
çok güzel bir yazı.sen moon karısına bakma;kafayı yemiş o.kendi gibi rahat zannediyor.balık hafızalı karı:mymeka:
böceğimm ne mutlu bana gündüz vakti kaşılaştım senleŞeniz
balık hafızalımı :roflol: şimdi gördümü bunu gelir verir hafızası uçmadan :roflol:
ben bu gün istediğim yaptım huzurluyum bilion :roflol:
benden izin almadan bankaya diil wcye gitmek yasak bundan sonra sana:mymeka:
la gülşah garısı seni fururum aramıyosun hiç zaten biliyorum kaşınıyosun da dua et anladın sen onu :roflol:
ayyyy bakarmısın birde izin diyor ne izini ben kimseden izin almam:dilcikar:
hele bu yazıdan sonra hep istediklerimi yapacağım
misal haftaya kendime izin verdim çalışmayacağım :roflol:
aramıyomuşum..hıhhhh..fırsat bulsam ilk arayacağım sensin Allahıma...jeyyar
ayrıca sen niye nick değiştin bakim?:mymeka:sinek iyiydi..
özümbüşüm .bende çok memnunum,buralarda olmaktan.sizinle olmaktan.yasaklanana kadar buralarda olucam sanırım..:sm_cool:
aramıyomuşum..hıhhhh..fırsat bulsam ilk arayacağım sensin Allahıma...jeyyar
ayrıca sen niye nick değiştin bakim?:mymeka:sinek iyiydi..
özümbüşüm .bende çok memnunum,buralarda olmaktan.sizinle olmaktan.yasaklanana kadar buralarda olucam sanırım..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?