bu yazıyı okuyunca yaparmısın...........

BENOZ

GECE VE GÜNDÜZ ÇIBIK
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2007
2.494
1
356
İzmir
Bugün aslında yapmayacağın bir şeyi yapar mısın?Sırf bu yazıyı okuduğun için…
O halde;
Bugün çocuklarının en sevdiği yemeği yap mesela.Bırak, bu gece televizyon izlemek istiyorlarsa erken uyumasınlar.Kocana, biraz daha fırsat ver kendi hayatını yaşayabilmesi için. Mesela yarın akşamki maça gitmesinde ne gibi bir mahsur var?Stada girmek için aşması geren ilk turnike senin söylenmelerin olmasın…
Köpeğiniz varsa, gezdirirken yanına bir de küçük top al. Monoton yaşamı o bile sevmez ki.
Buraya kadar başkaları içindi tavsiyeler.
Bu kısım ise senin için:
Eski kız arkadaşlarını ne zamandır aramıyorsun?Haydi, ilk aklına gelen kim varsa sarıl telefona. Kim bilir konuşacak ne çok şeyiniz vardır…Hatta daha iyisini yap, mezun olduğun okulun mezunlar derneğine üye olun birlikte. Böylece en azından bu sayede ara sıra tanıdık, dost yüzleri görmüş olursun.
Bir kez de olsa o hoşuna giden pahalı kozmetik malzemelerinden al. Kendini güzel hissetmek senin de hakkın. Yetinme, kraliçe gibi hissedeceğin pahalı markaların mağazalarına at kendini. Dilediğin kadar şeyi dene, çık.Satın almak zorunda değilsin ki…
En sevdiğin çikolatadan al ve kimseyle paylaşma…
Güzel bir çerçevenin içine gülümseyen bir çocukluk resmini yerleştir. Ardından onu yatağının başucuna koy ki, her zor güne uyandığında kendi umutlu çocukluğun sana güç versin.
Bugün, on dakikalığına da olsa, yolunu uzatmak pahasına biraz yeşil bul kendine. Bir parkın içinden geç mesela. Derin nefesler al…Kendini dinle... Bir ağaç bul ve ona sarıl.Kulağa komik gelebilir. Ne demek istediğimi bunu yaptığında farkedeceksin.
Yaşamına küçük pırıltılar serpmek senin elinde.
Bugün hayatına güzel bir pırıltı katar mısın?Sırf bu yazıyı okuduğun için?

alıntı

Yaşamına küçük pırıltılar serpmek senin elinde.
Bugün hayatına güzel bir pırıltı katar mısın?Sırf bu yazıyı okuduğun için?

yazı çok güzel...yazıyı okumadan önce de ben çoğunu yapıyordum zaten..ama arada yapmadıklarım için kendi kendime neden olmasın dedim açıkcası...çünkü hayatı monoton yaşamaktansa küçük pırıltılar katarak hareketlendirmek ve öyle yaşamak daha zevkli oluyor diye düşünüyorum...
sevgiler...

bunları yapmak ,yapabilmek gercekten cok güzel.bazılarını yapmaya çalışıyorum ama işte hayat bizi monotonlaştırmış farkında olmadan...yazı çok güzeldiii.uyarıcıydı...

güzel bi yazıydı paylaşım için teşekkürler a.s. yoğun temponun koşuşturmacaların içine sıkışmış durumda olan kendi hayatımı hayatlandırmam gerektiğini hatırlattı bu yazı bana emeğine sağlık

döktürmüşün yine ama sanmaki kutlucam seni hııh msnde yoksun şarjım bitti nerdesin kadın sen :mymeka:

çalışıyoruz değilmi unutuyorsun bazen çalıştığımızı :dilcikar:
hıdır sabahtan koş dedi yine bankalara hallet gel dedi gittim geldim işteÇok üzgünüm çoook
konudaki yorumuna bayıldım bu yazıdan sonra en değişik içinden geleni yapma örneği bu bence:roflol:

çok güzel bir yazı.sen moon karısına bakma;kafayı yemiş o.kendi gibi rahat zannediyor.balık hafızalı karı:mymeka:

çalışıyoruz değilmi unutuyorsun bazen çalıştığımızı :dilcikar:
hıdır sabahtan koş dedi yine bankalara hallet gel dedi gittim geldim işteÇok üzgünüm çoook
konudaki yorumuna bayıldım bu yazıdan sonra en değişik içinden geleni yapma örneği bu bence:roflol:
ben bu gün istediğim yaptım huzurluyum bilion :roflol:
benden izin almadan bankaya diil wcye gitmek yasak bundan sonra sana:mymeka:

çok güzel bir yazı.sen moon karısına bakma;kafayı yemiş o.kendi gibi rahat zannediyor.balık hafızalı karı:mymeka:
la gülşah garısı seni fururum aramıyosun hiç zaten biliyorum kaşınıyosun da dua et anladın sen onu :roflol:

böceğimm ne mutlu bana gündüz vakti kaşılaştım senleŞeniz
balık hafızalımı :roflol: şimdi gördümü bunu gelir verir hafızası uçmadan :roflol:

böceğimm ne mutlu bana gündüz vakti kaşılaştım senleŞeniz
balık hafızalımı :roflol: şimdi gördümü bunu gelir verir hafızası uçmadan :roflol:

günün balık hafızalısı değil küçük emrahıyım ben bi kerem :roflol:
geldim düştüm buralara ikinizlede başederim biliyosunuz çenemden uçanla kaçan kurtulamıyo zuhaaa:roflol:

ben bu gün istediğim yaptım huzurluyum bilion :roflol:
benden izin almadan bankaya diil wcye gitmek yasak bundan sonra sana:mymeka:

la gülşah garısı seni fururum aramıyosun hiç zaten biliyorum kaşınıyosun da dua et anladın sen onu :roflol:

ayyyy bakarmısın birde izin diyor ne izini ben kimseden izin almam:dilcikar:
hele bu yazıdan sonra hep istediklerimi yapacağım :utangac:
misal haftaya kendime izin verdim çalışmayacağım :roflol:

ayyyy bakarmısın birde izin diyor ne izini ben kimseden izin almam:dilcikar:
hele bu yazıdan sonra hep istediklerimi yapacağım :utangac:
misal haftaya kendime izin verdim çalışmayacağım :roflol:

benim hiç kırmızı ayakkabım olmadı anne senağlama
yaralıııı yaralııııı senağlama
bağlatma beni küçük emroşa hıkkk senağlama

aramıyomuşum..hıhhhh..fırsat bulsam ilk arayacağım sensin Allahıma...jeyyar
ayrıca sen niye nick değiştin bakim?:mymeka:sinek iyiydi..
özümbüşüm .bende çok memnunum,buralarda olmaktan.sizinle olmaktan.yasaklanana kadar buralarda olucam sanırım..:sm_cool:

özümbüşüm .bende çok memnunum,buralarda olmaktan.sizinle olmaktan.yasaklanana kadar buralarda olucam sanırım..:sm_cool:

la güllüşah sopalıksın allamajeyyar ilk arıca benmişim az daha salla kız yicem :roflol:
sinekten sıkıldım bu daha aüğır duruyo la o yüzden :roflol:
salon kadını oldum :roflol:

arama boşver sen moonu şimdi sinek vızıltısı ses kesti gecelere akacak ay parçası oldu baksana:roflol:
inşallah yasak gelmez canım seni görmek güzel Şeniz

Back
X