Bu yazıyı şerefsiz anneme yazdım

MevsimlerGibisin MevsimlerGibisin pardon neyi begenmediniz acaba?
Tamam dertli tamam çekmiş ama serefsiz, orul orul o... ne dmeek?
Bakamayacakları çocukları doğurmasınlar. Bence daha ağırını da haketmişler, kimse durduk yere küfür etmez. Ben hala anne demesine de şaşıyorum.

Ya anneye bu denilmez, su denilmez diye duyar kasanlar bayiyor gercekten. Annesi yuzunden hayati kararan 25 yasinda bir genc kiz var ortada. Yasadiklari o kadar agirmis ki bu kelimeleri kullanmayi tercih etmis. Bunu anlamak cok mu zor? Oturdugunuz yerden bik bik yapiyorsunuz hemen.

Herkes her sifati hak edebilir. Anne olmak istisna olusturmuyor.

İşim var onlarla görüşmek istemiyorum ama beni devamlı arayıp duruyorlar çok pişmanlarmış yüzlerine bakmam onların
Numaranizi degistirin , hic konusmayin , gorusmeyin ve cok zor da olsa kalbinizde onlari affedip onunuze bakin
Soylemrsi kolay ama yapmasi zor biliyorum , affettiginiz vakit akliniza gelmeyrcek gecmis , tamamrn kapatmis olacaksiniz o sayfayi , bundan sonraki hayatiniz cok guzel olur umarim

Bu ofkeniz size zarar onlar bu hakaretleri hakeder haketmez bosverin icinizdeki kin sizi yorar affetmek istemezsebiz tabiki affetmeyin cokda haklisiniz ben olsam bende gormek istemem boyle aileyi pisman olmalari hicbir anlam ifade etmiyor isiniz gucunuz paraniz pulunuz varsa ondan boyle arayip soruyorlardir

Kardesim öncelikle yalnız olmadığını bil senin yaşadıklarına benzer şeyler yasayan çok kadın var burda
Daha gençsin duygularını böyle aşırı uçlarda yasaman ondan kaynaklanıyor birazda
Ama emin ol zamanla hepsi geçiyor sadece bu durumu kabullenmekle ise baslaman gerekiyor çünkü bu bizim değiştirebileceğimiz bir durum değil malesef o yüzden kabullenip yolumuza bakmamiz gerekiyor
Bu yaşadıkların evet çok zor ama bir o kadar da seni olgunlastiran güçlendiren bir imtihan
Son olarak sen baba tarafına mi benziyorsun

Ya anneye bu denilmez, su denilmez diye duyar kasanlar bayiyor gercekten. Annesi yuzunden hayati kararan 25 yasinda bir genc kiz var ortada. Yasadiklari o kadar agirmis ki bu kelimeleri kullanmayi tercih etmis. Bunu anlamak cok mu zor? Oturdugunuz yerden bik bik yapiyorsunuz hemen.

Herkes her sifati hak edebilir. Anne olmak istisna olusturmuyor.
Valla çok haklısın

Bu nefret sadece size zarar verir. Onların hayatında bir değişiklik olmaz. Görüşmeyin, ne kadar arasalar da cevap vermeyin. Size zararı olan bu öfke için de mutlaka psikolojik destek alın.

Evladına orospu deyip döven bir anne de şerefsizdir benim gözümde. Kutsallığı falan da yoktur. Ancak kendinize yakıştırmayın bu küfürleri. Onlar hak ediyor olsa da.

Kızım anneye o.. sbu denir mi ?

Peki bir genç kıza annesi tarafından bu söylenir mi? Evlat annenin aynasıdır. Ne gördüyse, neye layık görüldüyse onu yansıtıyor. Ne güzel söylemiş atalar, herkes ektiğini biçer diye. Ben anneme orospu demedim hiç, çünkü aile içinde bu kelime hiç kullanılmadı. Ancak annemi eleştiriyorum yüzüne karşı, çünkü bu yaşıma kadar her konuda eleştirildim. Ne gördüysen onu yaparsın. Ben 4 yaşındaki oğluma "seni pezevenk, seni piç kurusu" deyip döversem yarın öbürgün sinir anında aynısını bana söylediğinde "ama ben kutsalım" diyemem. Benden öğrendiğini bana söylüyor derim.

Merhametli, edepli, vicdanlı anne kutsaldır. Ağzı bozuk, vicdansız ve dahi çirkef anne de çöptür benim nazarımda.

Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Uniyi iyi kazanmissin kafa kalmis sen de ben oyle olsam herhalde birak uni kazanmayi napardim bilmiyorum sana sagliknsihhat ve akil sagliginin d3vamini diliyorum tebrikler bence kutlamalisin kendini neden diye sormadan once okdr hengameden uniyle cikmissin

Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Boşver artık onları onlar senden para almak için yapıyorlar bunu

Bizde annelik kutsaldır, bunu küçüklükten öğretirler. Onun icin otomatik olarak bir koruma refleksi oluşur. Yok "anne her zaman annedir" diye. Ama şu gerçek de var: her anne koruyan, yetiştiren, seven anne değildir. Çocuklarını şiddette ve istismara dahi maruz bırakan anneler de var. Onlarda bana kalsa küfürden fazlasını hak ediyorlar. Ben bu konuda konu sahibine kızamıyorum bile. Annesi ona her türlü küfürü ve şiddeti göstermiş zaten. Üstüne erkek kardeşini kayırarak ve siddetine göz yumarak. Burda içini dökerken hissettiklerini tüm şiddetiyle de dile getirmiş. Yadirgamadim. Sadece kendisi için psikolojik destek almasını isterim ve tüm bu olanlara ragmen iyi bir hayat sürmesini

Back
X