Bu yazıyı şerefsiz anneme yazdım

Ya anneye bu denilmez, su denilmez diye duyar kasanlar bayiyor gercekten. Annesi yuzunden hayati kararan 25 yasinda bir genc kiz var ortada. Yasadiklari o kadar agirmis ki bu kelimeleri kullanmayi tercih etmis. Bunu anlamak cok mu zor? Oturdugunuz yerden bik bik yapiyorsunuz hemen.

Herkes her sifati hak edebilir. Anne olmak istisna olusturmuyor.
Annelik kutsallaştıra kutsallaştıra ortada bir çok psikopat ve psikolojisi bozuk bireyler var. Bunların tek sorunlusu o sorumsuz anne/babalar. Ama kimse kabul etmez annelerin suçlarını niye çünkü o bir anne kutsal. Yav kardeşim madem dünyaya getiriyorsun bakacaksın bu zaten annenin görevi. Şu zihniyetlerden kurtulsakta bir çok çocukta kurtulsa. Benim tek üzüldüğüm yanlız sevgisiz şiddet istismara uğrayan çocuklar.

Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Doğurma eylemi kadını anne yapmaz düşüncesindeyim kendi ruhunu iyileştir ve onları unut bence

O senin annenciler az geri durun artık ya. Doğurmak, 9 ay taşımak, acı çekmek, süt vermek vb vb. Bunlar kutsal falan yapmıyor kimseyi. Daha önce yaşamamıştım böyle düşünüyordum, yaşadım hala böyle düşünüyorum.
Bir çocuğu sevginle beslemiyorsan 10 sene emzirsen de kutsal mutsal olmuyosun arkadaş..
Bir insanı bu kadar nefret ile doldurabilmek için bayağı çaba sarf etmiş kadın. 25 sene dayak attıktan sonra evladından hala annesine sevgi duymasını bekleyemeyiz değil mi? Herhalde nefret edecekti.

Niye öyle demesin annesine? Annelik kutsal ne yaparsa yapsın annedir haklıdır mantığı! Hayır öyle değil haklı olan sadece çocuktur. Çocuk. Masum olan suçsuz olan sadece çocuktur. Dünyaya gelmeye kendisinin karar verilmediği bir düzende bir çocuk annesi tarafından böylesine aşşagılanıyor şiddet görüyorsa suçlu ailedir annedir. Nasıl büyürse büyüsün ruh hali ne olursa olsun evladına bu şiddeti uygulayamaz. Madem bozuktu ruh hali bir çocuk dünyaya getirmeyecekti. Zevk için çocuk dünyaya getirilmez
Bu nasıl bir şey biliyormusun,adeta törpüyü ısırıp parçalamaya çalışırken kendi dişlerini yok edip kan içinde kalmak gibi...
Ömrün başı haksızlığa uğramakla,devamı bundan nefretle ve öfkeyle,kalanı da kalbinden bu nefreti kazımaya çalışmakla geçiyor.
Çünki mermere dökülen asit gibi önce sahibini yok ediyor,yaşayacaklarını,güzel günleri,sahip olduklarını...
Bazen toparlarsın,elinde olanlarla yaranı sararsın,iyileştirirsin ve "HAYATA KALDIĞIN YERDEN DEVAM"

insanlarin ne kadar acimasiz olduğunu ve kendi sefalari icin bir baskasini ne kadar kolay harcayabildiklerini en yakinlarindan öğrenmişsin evet aci bir tecrube ama bu tecrubeler dimdik ayakta durman icin sana bir sebep olsun hic bir zaman unutma ama kurcalayip kendinide üzme
keser döner sap döner gün gelir hesap döner
umarim bundan sonra hayatinda hep güzellikler olur
biz hayatinda hep en yakinlari tarafindan ezilmis sahislar bence her zaman daha gucluyuz sana soyleyecegim tek bir sey var her yuzune guleni seni seviyor zannetme olurmu

Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
yeter artık bukadar olmaz seklınde bır hayat gecırmışsin ve artık ayaklarının ustunde durabılıyorsan kurtul artık

Canım benimmm üzülme evli misin ? Evliysen kendi hayatına bak eşine bak yuvana bak ne güzel bağımsızmışsın. Seni aradıklarında bu dediklerini aynen söyle içine atma gerekirse küfür et bu nedir allah aşkına sinirlerim bozuldu ya içinde kalmamış olur. Kendine sakın acıma üzülme herkesin derdi sıkıntısı var bir senin değil önemli olan şimdi. Öpüyorum kocaman seni.

Cok uzuldum. Benim annem de anlatir hep. Iki erkek kardesi var, eskiden ev islerini hep anneme yaptirirmis annesi. hatta erkek kardesleri ona hizmetci muamelesi yaparmis. camasir falan yikarken de annemin kiyafetlerini ayirip yikamazmis, sadece diger erkek cocuklarininkilerini ve kocasininkileri yikarmis. Tabi dayak da var, ama o rahmetli dedem tarafindan geliyor. Annemin 60'ina merdiven dayadi. Hala psikolojik sorunlari var bu konularda, cok sinirli ve cok basit sebeplerden sinir krizine girebiliyor. Ailesinde sevgi gormedigi icin bize de cok sevgi gosteremedi. Kendisi universite mezunu, hem de cocuk gelisimi uzerine. Bir kutuphanelik kitap okumus bir insan, hala da okur, psikologa falan da gitti, ozunde cok cok iyi niyetli ve cevresi tarafindan sevilen birisi, ama yine de bu tur yaralar hic iyilesmiyor. Umarim sizin sonunuz bu sekilde olmaz. Bu arada benim erkek kardesim yok, ve olmadigi icin de memnunum acikcasi. Evlat ayirt edilmesi kadar incitici cok az sey var dunyada.

Cok uzuldum. Benim annem de anlatir hep. Iki erkek kardesi var, eskiden ev islerini hep anneme yaptirirmis annesi. hatta erkek kardesleri ona hizmetci muamelesi yaparmis. camasir falan yikarken de annemin kiyafetlerini ayirip yikamazmis, sadece diger erkek cocuklarininkilerini ve kocasininkileri yikarmis. Tabi dayak da var, ama o rahmetli dedem tarafindan geliyor. Annemin 60'ina merdiven dayadi. Hala psikolojik sorunlari var bu konularda, cok sinirli ve cok basit sebeplerden sinir krizine girebiliyor. Ailesinde sevgi gormedigi icin bize de cok sevgi gosteremedi. Kendisi universite mezunu, hem de cocuk gelisimi uzerine. Bir kutuphanelik kitap okumus bir insan, hala da okur, psikologa falan da gitti, ozunde cok cok iyi niyetli ve cevresi tarafindan sevilen birisi, ama yine de bu tur yaralar hic iyilesmiyor. Umarim sizin sonunuz bu sekilde olmaz. Bu arada benim erkek kardesim yok, ve olmadigi icin de memnunum acikcasi. Evlat ayirt edilmesi kadar incitici cok az sey var dunyada.
Üzüldüm annenen

Back
X