Bu yenge de fazla olmaya başladı

Evet ya kotu bi durum yasamissin. Ben çok da sabırlı sayilmam bakalım nereye kadar gidecek. Zaten cuma günü defolup gidiyo dilim varmiyo söylemeye ama ayrılsalar çok da uzulmem

ben abimi karşıma alıp ayrıl bile demiştim :KK48:
neyseki başka şehirdelermiş cokta görmessin abinle aranı sıcak tut yeter

Soguk davranma konusunda mizaci belki oyledir..
Ben de insanlarla samimi olamam hemen ama yakin cevreme karsi cok canayakinimdir..
Aranizdaki frekansla alakalidir belki, ilerleyen zamanda samimiyetiniz artacaktir her iki taraf da iyi niyetli olursa diye dusunuyorum..
Sigara kokusu belki de gercekten rahatsiz etmistir, icmeyen bir insan icin cok kotu bir kokudur..
Ha ben odada icmem diyorsunuz sirf laf olsun diye dediyse bilemem..
Gezme konusunda da basbasa gezmek istemistir..
Belli ki aranizda bir sicaklik olusmamis tum alisveris boyunca ikiniz de daha cok daralirdiniz zaten, istememesi normal geldi bana..
Sigara olayı nasıl oldu biliyo musunuz anlatiyim. Simdi annem dert yandı benden iste bizim kız da bırakmadı sunu kirk kere yalvardim falan elinde gördükçe pakedi yirtiyorum dedi . bu da gicikligina söyledi yani. Yoksa ben kim evde sigara içmek kim arada sırada balkonda belki. Annem suphelensin de bana kizsin diye yaptı eminim bundan.
Ayrıca ben zaten bana sıcak davransin demedim asla da bunu beklemem ama laf sokuyo devamlı. Ona bozuluyorum. Gezme konusuna gelince belki hakli ama abime karşı "onu çağırma" bakışı atacak kadar cesaretinin olmasına sasiriyorum. Ki zaten yalvarsalardi da gitmezdim sonuçta bas basa kalmaları gerektiğini ben de biliyorum

sana diceeem tek şey boşver takma .. bende çok yıprandım ailemide cok yıprattı. ama şimdi hepsi unutuldu boşuna yorulmuşuz dil dökmüşüz.. herkes seviyorumculuk oynuyo ama yapacak bişey yok artık. bende evlenip oglanın ailesine aynını yapcam :KK53:
yok ya asla yapmam yaşadım gördüm yaşatmam diyorum valla kız benden kıskanıyo abimi ki haftada 1 belki gelirler. oysaki kendisi evlenmemiş gibi annesinde kalıyo hala abim gece nöbetindeyken falan ve kız erkek kardeşiyle uyuyo. biz sadece sarılır şakalaşırız abimle olay olur onun yaptıgına bak. insan deli oluyo tabiii hadi gelde abiye anlat bunu. kör olmuş gözleri kör :KK62:
Eşini size karşı koruyo. Abin iyi yapıyomuş. Kör de olmamış. Yoksa neler yaparmışsınız :KK12:

Eşini size karşı koruyo. Abin iyi yapıyomuş. Kör de olmamış. Yoksa neler yaparmışsınız :KK12:

farkında bile degil.
karşıma alıp bak böyle şöyle oluyo desem hemen degiştirir durumu ama benim umurumda degiller artık noluyosa olsun dedim.
hem ben yada annem kötü bişey yapacak insanlar degiliz. özellikle anneme laf ettirmem.
öyle sinirimi bozan bi yorum yapmışssınız ki sakin kalmam imkansız.
artık ne yaşadıysanız!

farkında bile degil.
karşıma alıp bak böyle şöyle oluyo desem hemen degiştirir durumu ama benim umurumda degiller artık noluyosa olsun dedim.
hem ben yada annem kötü bişey yapacak insanlar degiliz. özellikle anneme laf ettirmem.
öyle sinirimi bozan bi yorum yapmışssınız ki sakin kalmam imkansız.
artık ne yaşadıysanız!

Şu mesajdan sonra ne denir?:KK70: Hiçbişey yaşamadım. Abisine ayrıl demişmiş. O da ayrıldı hemencik.

İyi akşamlar

Bunu gercekten soylediniz mi?
Yengeniz boyle bir sey yaptiginizi ogrenmisse sizi sevmemesi istememesi cok normal, hakli da.
Kendimi dusundum de valla dusunmek bile istemiyorum yanii ne kadar kotu..

E cevap verin. Şaşırmış bir vaziyette "Aaa hiç öyle denir mi çok ayıp yahu" vs deyin kilo konusunda mesela. Gelmenizi istememesi konusunda da gülüp "kaş göze gerek yok yahu, gelmeyeceğim zaten" vs deyin. Deyin yani, içinizde tutmayın.
Kardeş sen bana ders verir misin:KK9:

Yenge adayı Patavatsizmis gerçekten abi bu dediklerini duyunca bişey demedimi acaba .bence cevap vermelisin kirildigini abide bilmeli yoksa devamı gelir

Bunu gercekten soylediniz mi?
Yengeniz boyle bir sey yaptiginizi ogrenmisse sizi sevmemesi istememesi cok normal, hakli da.
Kendimi dusundum de valla dusunmek bile istemiyorum yanii ne kadar kotu..

zaten ayrılmıştı kayınvalidesi barıştrdı. abim okadar kötü durumdaydı ki hastanelik oluyodu kafasını duvara vura vura bayıldıgını biliyorum ! sanırım sebebi tahmin ettiniz. sebep olacak kişiyi yani.

herşeyi bilip bilmeden konuşmayın.
Giderli Hatun Giderli Hatun sende okuyu ver.

Yenge adayı Patavatsizmis gerçekten abi bu dediklerini duyunca bişey demedimi acaba .bence cevap vermelisin kirildigini abide bilmeli yoksa devamı gelir
Abim "eyvah simdi ortalık karışacak" ifadesi takındı korktu bir şey demedi. Ben de demedim misafir napiyim zor durumda kaldım acikcasi

zaten ayrılmıştı kayınvalidesi barıştrdı. abim okadar kötü durumdaydı ki hastanelik oluyodu kafasını duvara vura vura bayıldıgını biliyorum ! sanırım sebebi tahmin ettiniz. sebep olacak kişiyi yani.

herşeyi bilip bilmeden konuşmayın.
Giderli Hatun Giderli Hatun sende okuyu ver.

Gulerek ayrilmasini istedim demissiniz..
Kim olsa gorumcelik yaptiginizi dusunur ben ne yapabilirim..
Abime cektirdi cok ailecek cok uzulduk ayrilmasini onerdik hatta diyebilirdiniz mesela..
Gulerek anlatilmaz ki madem bu kadar kotu seyler yasanmis..

Gulerek ayrilmasini istedim demissiniz..
Kim olsa gorumcelik yaptiginizi dusunur ben ne yapabilirim..
Abime cektirdi cok ailecek cok uzulduk ayrilmasini onerdik hatta diyebilirdiniz mesela..
Gulerek anlatilmaz ki madem bu kadar kotu seyler yasanmis..
üzerinden 2 yıl geçti napabilirim ki. halada aynı şekilde zorlanıyo abim görebiliyorum. bu görümcelikten degil abimi sevdigimden kızdan banane abim mutlu olsun bana yeterdi. ama gözleri kan canagı olmuş eline makas saplamış geceleri hastanede serum yemekle geçen sinirden üzüntüden kalp ritmi bozulmuş 6 aylık nişanlı bi abim vardı. onu yemege cıkarttım neden devam ediyosun dedim ayrıl bukadar kötü olmana katlanamıyoruz dedim. bisürü şey yani.
burdaki konuya yorum yaptım kendim konu acıp bunu anlatsam gülmezdim sanırım.

Fiziğinizi falan kıskanmış bence.Tam kıskanç hareketler bunlar.
Bu arada tıp okuyan kişilerin çoğunda bu havayı görüyorum.Neden bilmiyorum.Arkadaş bize okumadınız ya ne bu havalar bölümünüz çok da umrumuzdaydı yavvv:KK48:
Bence de içinizde tutmayın ,şakayla karışık söyleyiverin gitsin ,siz takmayın kafanıza o taksın.:KK48:

Fiziğinizi falan kıskanmış bence.Tam kıskanç hareketler bunlar.
Bu arada tıp okuyan kişilerin çoğunda bu havayı görüyorum.Neden bilmiyorum.Arkadaş bize okumadınız ya ne bu havalar bölümünüz çok da umrumuzdaydı yavvv:KK48:
Bence de içinizde tutmayın ,şakayla karışık söyleyiverin gitsin ,siz takmayın kafanıza o taksın.:KK48:
Hahah kesinlikle, sanki maaşını bana ödeyecek . tam küstah ya gerçekten ben boyle bir tip görmedim hayatımda. Misafir olmaması için neler vermezdim ama simdi bi şey desem ben suçlu olucam annem babam zaten acayip kızar bana misafirle polemiğe girdim diye. Dua etsin bizim gibi aileye düştü okuyoruz burda ne kayinvalideler ne gorumceler var. Ben de ona bir şey diyemiyorum burda patliyorum resmen hahaha :D

:KK8::KK8::KK8:
Selam hanımlar. Ya abim bi ay önce falan bizi kız arkadaşıyla tanıştırdı. Abimle kirk yılda bir görüşürüz başka bir şehirde doktor kendisi . bu kız da doktormus ama ben hayatımda boyle bor gicikla daha karşılaşmadım. Ben 170 boylarında 46 kiloyum. Evet zayifim ama kilo alamiyorum napim. Ki spor yaptigimdan dolayı öyle bi deri bi kemik de görünmem. Konu diyetten açıldı bu demez mi birkaç kilo vermek istiyorum ama (beni gostererek) boyle de olmak istemem simdi dedi. Yuh dedim ağzım açık bakıyorum acaba şakaya bagliycak mi diye yok konu kapandı orda. Ben iyi davranmaya calisiyorum ama bir soğukluk bir terslik. Kız gerçi genel olarak soğuk bi abime sıcak davraniyo. Ama çok da patavatsız. Kendisi doktor ya benim okuduğum bolumu eleştirdi aman dedi o bolumu bitirmekte ne var yata yata geciyosun. Ben de bi celallendim zaten sivri dilli biriyim ama abimin hatrina bisey yapamadim. Kıza odamızı verdik demez mi yaa oda sigara mi kokuyo of havalandiralim falan. Halbuki odada da sigara icmem, mümkün değil. Annemden papara yedim anasını satiyim bu kız yüzünden . son olarak az önce gezmeye gittiler whatsaptan yazdım ne zaman gelceksiniz diye kız goruyo ama cevap vermiyo çevrimiçi arabada ama yazmiyo. Mecbur aramak zorunda kaldım yarim saat cevap gelmeyince. Sürekli bi burun kivirmalar falan. Annem de sevmedi zaten. Ama genelde bana yuruyo kız hayır ne yaptıysak sanki. Abim sen de gel istersen alisverise demisti abime kaş goz yapti hani gelmesin anlaminda onu da yakaladim. Yok abi gelmiyim dedim.ki zaten de ne isim var yanlarinda.Çok gicik oldum tamam bi dert değil ama yine de içimi dökmek istedim.
Bu tip insanda hiç çekilmez sevimsiz yenge :KK8:

Back
X