- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi parislondonn
Bilmiyorum ama abin hemen bir önlem almazsa bu gelin yüzünüze bakmaz. Duydu mu kilo konusunu? Kardeşimin nesi varmış demeliydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir şöyle de bi durum var tamam Adriana lima değilim de fizigimde b.k atılacak hicbir şey yok. Üstelik diyet konusu açıldığında bence gayet iyisin de dedim ben de kilo almaya calisiyorum dedim nezaketen. Tutup bana kendimi çirkin hissettirmeye çalıştı. Abim bayaa şaşırdı bana baktı aha simdi kardeşim patlayacak eyvah bakışı attı ben şok olduğumdan bisey diyemedim hem de ilk günlerden kavga çıksın istemedim.Bilmiyorum ama abin hemen bir önlem almazsa bu gelin yüzünüze bakmaz. Duydu mu kilo konusunu? Kardeşimin nesi varmış demeliydi.
Selam hanımlar. Ya abim bi ay önce falan bizi kız arkadaşıyla tanıştırdı. Abimle kirk yılda bir görüşürüz başka bir şehirde doktor kendisi . bu kız da doktormus ama ben hayatımda boyle bor gicikla daha karşılaşmadım. Ben 170 boylarında 46 kiloyum. Evet zayifim ama kilo alamiyorum napim. Ki spor yaptigimdan dolayı öyle bi deri bi kemik de görünmem. Konu diyetten açıldı bu demez mi birkaç kilo vermek istiyorum ama (beni gostererek) boyle de olmak istemem simdi dedi. Yuh dedim ağzım açık bakıyorum acaba şakaya bagliycak mi diye yok konu kapandı orda. Ben iyi davranmaya calisiyorum ama bir soğukluk bir terslik. Kız gerçi genel olarak soğuk bi abime sıcak davraniyo. Ama çok da patavatsız. Kendisi doktor ya benim okuduğum bolumu eleştirdi aman dedi o bolumu bitirmekte ne var yata yata geciyosun. Ben de bi celallendim zaten sivri dilli biriyim ama abimin hatrina bisey yapamadim. Kıza odamızı verdik demez mi yaa oda sigara mi kokuyo of havalandiralim falan. Halbuki odada da sigara icmem, mümkün değil. Annemden papara yedim anasını satiyim bu kız yüzünden . son olarak az önce gezmeye gittiler whatsaptan yazdım ne zaman gelceksiniz diye kız goruyo ama cevap vermiyo çevrimiçi arabada ama yazmiyo. Mecbur aramak zorunda kaldım yarim saat cevap gelmeyince. Sürekli bi burun kivirmalar falan. Annem de sevmedi zaten. Ama genelde bana yuruyo kız hayır ne yaptıysak sanki. Abim sen de gel istersen alisverise demisti abime kaş goz yapti hani gelmesin anlaminda onu da yakaladim. Yok abi gelmiyim dedim.ki zaten de ne isim var yanlarinda.Çok gicik oldum tamam bi dert değil ama yine de içimi dökmek istedim.
Yani belli ki bu kız abimi kaçıracak bizden ama kendi bilir. Ben zaten devamlı abimle görüşen biri değilim. Nerdeyse 5 yildir farklı sehirlerdeyiz . o mutlu olsun da sorun değil gerisibenim gorumcem de nisanliyken bana; daha onceki bir zaman icin benim kilolu olmamı kastederek ben istemem boyle yenge abim evlenmesin, dedigini soylemisti. benim cevabım da "dinime kufreden musluman olsa, kendine aynada bakmiyordun galiba" olmuştu. ama hak etmişti. cunku benden 10 cm kisa boyuyla tartida benimle ayni kg dı o lafı söylediği zamanbirlikte avm ye gitmiştik ona bir seyler alacaktik hamileydim o zaman esimle el ele yürüyoruz. sevgili görýmcemin yorumu: " aman abi 1 saniye de bırakmıyorsun elini korkma kaçırmazlar!" vs vs...
yenge adayınız biraz patavatsızmış gerçekten, sizin gibi anlayışlı görümceyi öpsün de başına koysun.
Iyide ne diye kiza odanizi veriyorsunuz ne diye kiza ne zaman geleceksiniz diye soruyorsunuz.somucta gezmeye gitmislerDoktor ya burnu yukarlarda galiba.
Ben sormadim zaten annem sordurdu yemeği ona gore hazirlayacaklardi. Yani hafi cabuk gelin manasında mesaj atmadim. Odami vermeyim de misafir salonda mi yatsın. Ev 3+1 abimin odasında da kalamazdı haliyleIyide ne diye kiza odanizi veriyorsunuz ne diye kiza ne zaman geleceksiniz diye soruyorsunuz.somucta gezmeye gitmisler
Iyide ne diye kiza odanizi veriyorsunuz ne diye kiza ne zaman geleceksiniz diye soruyorsunuz.somucta gezmeye gitmisler
Ben nisanliyken gorumcem gelmisti.evde musait oda olmasina ragmen ayni odada yattik.yere dosek koydum dosekte ben yattim yatagimi ona verdim.degdimi degmedi.o acidan sordum.Ben sormadim zaten annem sordurdu yemeği ona gore hazirlayacaklardi. Yani hafi cabuk gelin manasında mesaj atmadim. Odami vermeyim de misafir salonda mi yatsın. Ev 3+1 abimin odasında da kalamazdı haliyle
Ya bizde öyle olmadı iste hem daha önceden Annem de dedi iste kız senin odanda yatsın rahat eder sen de salonda yat zibar dedi HahahaBen nisanliyken gorumcem gelmisti.evde musait oda olmasina ragmen ayni odada yattik.yere dosek koydum dosekte ben yattim yatagimi ona verdim.degdimi degmedi.o acidan sordum.
Ne kadar ekmek o kadar kofte hesabi.
Zaten abinizle pek yakin degilmisiniz.cokta sallamayin derim
Pardon da akil mertebesinde bi durgunluk mu yasiyorsun yoksa saka mi bu yazdiklarin hahahhahaklasik görünce işte kız ne dese ne yapsa batacak zaten senin gözüne iyi yapmış baştan göstermiş dişini. Neler okuyoruz burda yuva yıkan glrumcelerneltiler var. Yılanın başını küçükken ezmiş :)
Ya da anladiiimm , muhtemelen sen de geçmişte esinin kız kardeşine karşı boyle terbiyesizljkler yaptın sonra sana sağlam bi ayar verdiler onun acisini unutamadigin için yeryüzündeki bütün görünce ve etkilere kin duymussun. Vah vah, acidim sana kız.klasik görünce işte kız ne dese ne yapsa batacak zaten senin gözüne iyi yapmış baştan göstermiş dişini. Neler okuyoruz burda yuva yıkan glrumcelerneltiler var. Yılanın başını küçükken ezmiş :)
Yukarıdaki bir denge yoksunu da kiz iyi yapmış yilanin basini kucukken ezmis falan yazmış hey allahim ne varlıklar nefes alıyor su dünyadaseviyeni koy gitsin zaten evlenselerde kırk yılda bi görürsün ama inş ayrılır bu kızdan abin çok patavatsız bide doktor ya
Hem de nasılAbin inşallah hem aileye hem gönlüne göre birini bulur bu şekilde ilk başta ok ama uzun vadeli onun için de sıkıntı olacak bi tipe benziyor anlattığın kadarıyla
İhihi teşekkürler :),umarım öyle olur gorucez bakalım ben hala sabir asamasindayimSENİNLE aynı yaştayız canım oy oy ne tatlısın sen ya :)) inşallah düzelir zaten dr lar genel olarak bir egoya sahip oluyorda ama büyük sevgiler kavgayla başlarmış.. musmutluluklar![]()
İhihi teşekkürler :),umarım öyle olur gorucez bakalım ben hala sabir asamasindayim