Bu yenge de fazla olmaya başladı

Daha evinize ilk gelişinde bu kadar sevimsiz davranmaya ne gerek var ki
Ailenize karşı tavırları nasıldı

Daha evinize ilk gelişinde bu kadar sevimsiz davranmaya ne gerek var ki
Ailenize karşı tavırları nasıldı
Soğuktu ya. Bana laf soktuğu için annem de bi yadirgadi zaten. Babam kızım tamam sus sen cevap verme dedi beni köşeye cekip

Olur ya abi kiz kardes arasi bilirsiniz bambaska olur. Belkide ondan cekindi aklinca bastan aranizi uzak tutuyor

Soğuktu ya. Bana laf soktuğu için annem de bi yadirgadi zaten. Babam kızım tamam sus sen cevap verme dedi beni köşeye cekip

Çok enteresan bi tip ya, insan bi tanımaya kendini tanıtmaya çalışır kız kafadan meydan okumuş sanki
İşiniz zor gerçekten ilk intibaya inanırım ben

oğrencilerim bile sizden daha olgun.
Ah caniiiimm. Halbuki senin gibi terbiyeyle saygıyla yorum yapan birine Çemkirmek çocukluk dimi. Ah ah afedersin. Öğretmen olduğunu da laf arasına sokustur ama sunu da öğren saygı hakedilen bir şeydir. Sen bana basta düzgün bir üslupla yorum yapsaydin ben sana ayni şekilde sakince cevap verirdim. Beni haksiz bulabilirsin gerci şu durumda haksiz bulmak da yetenek işi de neyse. Oh ya biz karsimizdakine "yılan, yuva yıkan gorumce,oh oh sana iyi yapmış " diyelim agzimiza geleni sakınmadan söyleyelim sonra karşınızdaki sussun. Güzel bir beklenti gerçekten.

Çok enteresan bi tip ya, insan bi tanımaya kendini tanıtmaya çalışır kız kafadan meydan okumuş sanki
İşiniz zor gerçekten ilk intibaya inanırım ben
Sormayın ya. Hayır gelir gelmez de nasi kırıla kirila davrandim. Rahat ettirdim ama insanlar cidden tuhaf ve iyilik yaramıyor.

Bizde de boyle bir gelin var. Yapacak birsey yok, abin seviyorsa evlenirler de. Benim abimde boyle evlendi. Biz zamanla gelin oturakli olur, yeri geldiginde susmasini bilir dedik, yasi daha kucuk dedik ama geldi basimiza cikti yillar icinde. Cok saygisizliklari oldu hele anneme karsi cok oldu. Annem bile kizim birsey demeyin abiniz mutlu olsun yeter dedi. Ben 32 yasindayim hala bekarim her zaman bunu agzina dolar, ona gore evlenip cocuk sahibi oldugu icin herseyi benden iyi bilir. Bunla da kalmadi tabiki abimin arasini bozdu bizlerle.

Benim gelinimizle alakam yok gibi. Evlerimiz yakindir ama ayda bir belki görürüm abimi de ayni sekilde. Bizde abimi gelin verdik gibi. Abim halinden memnun yani bize laf dusmuyor. Ben kendi isime bakiyorum. Ama sarilsa yakin olmaya calissa asla samimi olmam cunku altindan birsey cikar. Burda hep gorumceleri canavar goruyorlar ama oyle anasinin gozu gelinler var ki.

Mesafe koyacaksiniz alakaniz olmayacak. Secim abinizindir, siz hiç bulasmayin hic abinize yapma etme de demeyin. Ben hic karismazdim.

Bizde de boyle bir gelin var. Yapacak birsey yok, abin seviyorsa evlenirler de. Benim abimde boyle evlendi. Biz zamanla gelin oturakli olur, yeri geldiginde susmasini bilir dedik, yasi daha kucuk dedik ama geldi basimiza cikti yillar icinde. Cok saygisizliklari oldu hele anneme karsi cok oldu. Annem bile kizim birsey demeyin abiniz mutlu olsun yeter dedi. Ben 32 yasindayim hala bekarim her zaman bunu agzina dolar, ona gore evlenip cocuk sahibi oldugu icin herseyi benden iyi bilir. Bunla da kalmadi tabiki abimin arasini bozdu bizlerle.

Benim gelinimizle alakam yok gibi. Evlerimiz yakindir ama ayda bir belki görürüm abimi de ayni sekilde. Bizde abimi gelin verdik gibi. Abim halinden memnun yani bize laf dusmuyor. Ben kendi isime bakiyorum. Ama sarilsa yakin olmaya calissa asla samimi olmam cunku altindan birsey cikar. Burda hep gorumceleri canavar goruyorlar ama oyle anasinin gozu gelinler var ki.

Mesafe koyacaksiniz alakaniz olmayacak. Secim abinizindir, siz hiç bulasmayin hic abinize yapma etme de demeyin. Ben hic karismazdim.
Yok canım ayrılsalar elime ne geçecek. Hani tabi ki insan içine karışmayı hak eden sevecen bir yengeyi ben de isterdim ama önemli olan abim. Biz zaten 5 yildir ayrı sehirlerdeyiz. Benim sadece kendi şahsıma yapilan kustahliga canım sıkıldı . düşündüm ben erkek arkadaşımin ailesiyle tanissam bana bu kadar iyi davransalar asla boyle bir şey yapmazdim , o bu cesareti nerden buldu ne curetle boyle davrandı amaç neydi diye sinirlendim

Olabilir de ben zaten abimin kucağına atlamadim ki sen git pis yenge gibi bir davranisim olmadı. Ben zaten ayrı oturdum hep. Cidden hic beklemiyirdum açıkçası boyle bir tavri
Ayip tabiki. Seni tanimadan bu tavirlara girmesi cocukluk. Hayirlisi olsun canim. Anneninde icine sinmediyse vardir birsey, malum anneler hisseder.

Ah caniiiimm. Halbuki senin gibi terbiyeyle saygıyla yorum yapan birine Çemkirmek çocukluk dimi. Ah ah afedersin. Öğretmen olduğunu da laf arasına sokustur ama sunu da öğren saygı hakedilen bir şeydir. Sen bana basta düzgün bir üslupla yorum yapsaydin ben sana ayni şekilde sakince cevap verirdim. Beni haksiz bulabilirsin gerci şu durumda haksiz bulmak da yetenek işi de neyse. Oh ya biz karsimizdakine "yılan, yuva yıkan gorumce,oh oh sana iyi yapmış " diyelim agzimiza geleni sakınmadan söyleyelim sonra karşınızdaki sussun. Güzel bir beklenti gerçekten.

ne dediysem iyi demişim az bile demişim. Senden susmanı bekleyn olmadı ve yorumumda saygısızlık değildi. Obsoylediğimşey bir atasözüdür. Asıl kastedilen orda yılan değildir burda bir kinaye vardır. Ama işte anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. (sana zurna demedim he. Gene başka yerden anlama hahahha) ayrıca sende biraz kendini küçük görme var içten,içe bir aşağılık psikolojisi içindesin baştan yengenin doktorluğuna takmıştın şimdi benim öğretmenliğime. Yazık ya

Ayip tabiki. Seni tanimadan bu tavirlara girmesi cocukluk. Hayirlisi olsun canim. Anneninde icine sinmediyse vardir birsey, malum anneler hisseder.
ya abisi kesin anlatmıştır kardeşim biraz patavatsızdır çirkeftir diye kadında gardını alıp gelmiştir. Biz şurda 3 mesajda anladık çirkefliğini abisi mi bilmicek

Ya bizde öyle olmadı iste hem daha önceden Annem de dedi iste kız senin odanda yatsın rahat eder sen de salonda yat zibar dedi Hahaha :KK70: ne çok seviliyorum bu evde allahım :KK70:
:KK70:Annen tam kafaymis:KK70: sende cok tatlisin.
Bosver yav.iki yengem var..gorumce fobisi var birinin.urkmesim diye bulasmadim hic.yedikat yabanciyiz.tin bile degil yani.dert edip buraya konu bile acmam hani.sizde oyle yapin.cidden sallamayin:cool:

bu kızdan çekeceğin var senin bir an önce açıklarını bulmaya çalışıp kurtul
Çok yanlışsın..
Abisi mutlu onunla demek ki. Sırf kız kardeşiyle uyum sağlayamadı yada bi şekilde yıldızları barışmadı diye neden araları bozulsun ki ?
Böyle de fesatlık görmedim.
Kötüyse kendine kötü canım, abisiyle görüştüğü bile yokmuş, yengesini hiç görmez. Bunun için aralarına mı girilirmiş.

Back
X