Bu yenge de fazla olmaya başladı

Evet terbiuesizlere kustahlara karşı dilimin kemiği yoktur. Senin gibi dış kapının dış mandalina nasi cevap verip oturttuysam evelallah ona da aynısını yapabilirdim. Ama yapmadım çünkü arada abim var. ( çok zekisin bu bininci yazisim) yengeyle ilk tanışmamız. Bana boyle kustahliklar yaptı ve sustum. Ama senin gibi biri de tutup onu hakli buluyo. Niye acaba aaa aaa :)
oturtmuş hahahhahahaha bence yenge seni çok guzel oturtacak. valla dediğin gibi dış kapının mandalıyım bana bişey olmayacak ama sen kendi ellerinle abini kaybediceksin.

sen gayet güzel sıvıyorsun zaten. Sen mesleğimi öğrenin yüksek lisans öğrencisi olarak diye başlayan cumlenle belli ettin zaten kendini. Fesat olan sensin demek ki kızın her yaptığı zoruna gitmiş.
Aynen halbuki yenge adayının davranışları çok normaldi ben fesatim haklisin. Ya nelerle uğraşıyorum ben allahtan tatildeyim ya :D

[benazir, post: 44976664, member: 294602"]O doktor hanım gayet de ayıp etmiş. Kız zayıfım kilo alamıyorum diyor doktor olduğu halde kızı üzüleceği yerden vurmuş. Ayıp etmemiş mi? Biz sevgilimizin ailesi işe tanışmaya gitsek ne şekil alacağımızı şaşırırız ayıp etmemek için ama bu hanım gayet terbiyesiz,ukala davranmış. Gerçekten sizi objektif bulmadım, sırf görümce diye herkesi haksız bulmak doğru değil. Yılanın başını küçükken ezmiş demişsiniz gerçekten çok kötü bir yorum. Eğitmenmişsiniz, bence biraz objektif bakmalısınız. İyi geceler[/QUOTE]

gayet objektifim. Bende bir gorumceyim. Bir gün olsun yetti bu gelin demedim kendi kendime bile. Kardeşim mutluysa babada mutlu olmak düşer. Evlenince ben ona gostericem diyerek arkadaş başı ezilesi biri olduğunu gösterdi zaten.

oturtmuş hahahhahahaha bence yenge seni çok guzel oturtacak. valla dediğin gibi dış kapının mandalıyım bana bişey olmayacak ama sen kendi ellerinle abini kaybediceksin.
Aynen Aynen yenge beni oturtacak. İste siz boylesiniz. Biri size misafir diye acır ağzını açmaz. Aman sorun çıkmasın abim üzülmesin diye susar. Siz bunu ben hakli çıktım yılanı ezdime cevirirsiniz. Abimi neden kaybedeyim bunu nerden çıkardin..ya sen neler yasadin başından neler geçti de en ufak bir.olayı.pembe diziye bagliyosun. Bence senin sorunlarını konuşalım

hiç takma canım fazla tevazuda gösterme o yokmuş gibi davran , o ağbin den işi sağlama almış seni şimdiden küçümsemeye dışlamaya çalışıyor hiç umrun da değilmiş gibi davran ki kendi kendine zaferini kutlamasın. Hatta bırak seni ve anneni bol bol aşağılasın sonunda ağbin hayırdır ne oluyoruz desin ............bu da bir yöntem

Aynen Aynen yenge beni oturtacak. İste siz boylesiniz. Biri size misafir diye acır ağzını açmaz. Aman sorun çıkmasın abim üzülmesin diye susar. Siz bunu ben hakli çıktım yılanı ezdime cevirirsiniz. Abimi neden kaybedeyim bunu nerden çıkardin..ya sen neler yasadin başından neler geçti de en ufak bir.olayı.pembe diziye bagliyosun. Bence senin sorunlarını konuşalım
valla gayet güzel bir evliliğim tatliş bir bebeğim var. Çok şükür sorunum da yok ama senin çok olacak.

[benazir, post: 44976664, member: 294602"]O doktor hanım gayet de ayıp etmiş. Kız zayıfım kilo alamıyorum diyor doktor olduğu halde kızı üzüleceği yerden vurmuş. Ayıp etmemiş mi? Biz sevgilimizin ailesi işe tanışmaya gitsek ne şekil alacağımızı şaşırırız ayıp etmemek için ama bu hanım gayet terbiyesiz,ukala davranmış. Gerçekten sizi objektif bulmadım, sırf görümce diye herkesi haksız bulmak doğru değil. Yılanın başını küçükken ezmiş demişsiniz gerçekten çok kötü bir yorum. Eğitmenmişsiniz, bence biraz objektif bakmalısınız. İyi geceler

gayet objektifim. Bende bir gorumceyim. Bir gün olsun yetti bu gelin demedim kendi kendime bile. Kardeşim mutluysa babada mutlu olmak düşer. Evlenince ben ona gostericem diyerek arkadaş başı ezilesi biri olduğunu gösterdi zaten.[/QUOTE]
Evlenince gününü gosyericem mi dedim. Ayy yaziiiik kiyamam sanırım arkadaş Suriyeli bir multeci. Dil sorunu yaşıyor okuduğunu anlamamis. Güzelim ben simdilik.susuyorum ama.ilerde boyle devam.ederse patliycam artik anlamında yazdım. Lafı yine neresinden anladın sen :), ayrıca sen o yılan lafını en basta yazdin o yorum sonra ydi. Yazık yazık zavallı.kız siviyordu Hahahaha :D

hadi sen kendi kendini ye dur. Güzel yengen güzel güzel uyurken abinle mutlu mutlu yaşarken sen burda kendini parala...

ayyy canikom ya bende onu dedim ya zaten sonradan soyledikleriyle ilk yorumumu hakettiğini belli etti diyorum. bir de bana anlamıyor diyor. minnoş ya

hiç takma canım fazla tevazuda gösterme o yokmuş gibi davran , o ağbin den işi sağlama almış seni şimdiden küçümsemeye dışlamaya çalışıyor hiç umrun da değilmiş gibi davran ki kendi kendine zaferini kutlamasın. Hatta bırak seni ve anneni bol bol aşağılasın sonunda ağbin hayırdır ne oluyoruz desin ............bu da bir yöntem
Beni geçelim de anneme gelirse o is çok fena olur :) zaten ben de yeni bir hareket bekliyorum artik sabrının sonundayim açıkçası

Valla kim kendini paraladi acaba') ben en azından kendi ailevi meselem için yorumlastim. Peki ya sen mutlu kız:)

valla bebiş uyudu ne yapsam diye dolanırken senin gibi bir çirkefe rastladım anlatmaya çalıştım anlamadın bende bir güzeleğledim senin bu anlayışsızlığınla şimdi kızımın mama saati geldi. Hadi canım öperim seni. İhtiyaçlar hiyerarşisini araştır basamak atlamaya çalış. Tatlı rüyalar....

Ü
ayyy canikom ya bende onu dedim ya zaten sonradan soyledikleriyle ilk yorumumu hakettiğini belli etti diyorum. bir de bana anlamıyor diyor. minnoş ya
Fff yayık yayık yorumlar bunlar. Aynen minnos deyince dalga geçtin ne alindiiiiimm. Ah zavallı anlamiyosun ki napiyim o yorumda senin fesatlanip kastettigin bir anlam yoktu iste. Ben zaten artik sabretmem biraz daha devam ederse patlarim.diyorum. sen onların yuvasını yikacaksin diye Anlıyorsun. Lütfen bana bu vakte kadar yaşadığın sorunlari dertlerini kim sana ne acılar cektirdiyse anlat. Gerçekten bu fesatlanmalarinin her şeyi kötüye en kotuye çekmenin nedenlerini anlat yemin ederim ki seni dinlerim:)))

valla bebiş uyudu ne yapsam diye dolanırken senin gibi bir çirkefe rastladım anlatmaya çalıştım anlamadın bende bir güzeleğledim senin bu anlayışsızlığınla şimdi kızımın mama saati geldi. Hadi canım öperim seni. İhtiyaçlar hiyerarşisini araştır basamak atlamaya çalış. Tatlı rüyalar....
Hay ben senin tatlı rüyalar diyen dillerini....:)) sana da Taylı rüyalar fesadini bebise bulaştırma olur mu:)

Back
X