- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi parislondonn
şu konuları sabote edenler suresız uzaklastırılsa çok guzel olucak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet abim dünya iyisidir . zaten onun hatrina cevap vermiyorum bu küstaha. İkisinin arası anlam veremeyecegim şekilde çok iyi.
bak işte yuva yıkıcı resmen kızım şimdi kus içindekini evlenince nw milletin huzurunu bozuyorsun. sen kadına laf soyleyeceksin. Kadında abine saracal sonuç abin mutsuz olacak ve tek suçlusu sen olacalsın. kendinle gurur duy.
evet aynen öyle olur.Kadın kendisine kaf gelsin istemiyorsa, eşeklik etmesin adam gibi davransın
Konuyu siz okumuyor musunuz yoksa anlayamıyor musunuz?
Kız tek cevap bile vermemiş ama kadın geldiği ilk gün kızı annesiyle kavga ettirmiş, abisine ayarı çekmiş, kızı da aşğılamış. Şimdi bu kız bi laf etse aaoovv görümce görümcelik yapıoo olur
Selam hanımlar. Ya abim bi ay önce falan bizi kız arkadaşıyla tanıştırdı. Abimle kirk yılda bir görüşürüz başka bir şehirde doktor kendisi . bu kız da doktormus ama ben hayatımda boyle bor gicikla daha karşılaşmadım. Ben 170 boylarında 46 kiloyum. Evet zayifim ama kilo alamiyorum napim. Ki spor yaptigimdan dolayı öyle bi deri bi kemik de görünmem. Konu diyetten açıldı bu demez mi birkaç kilo vermek istiyorum ama (beni gostererek) boyle de olmak istemem simdi dedi. Yuh dedim ağzım açık bakıyorum acaba şakaya bagliycak mi diye yok konu kapandı orda. Ben iyi davranmaya calisiyorum ama bir soğukluk bir terslik. Kız gerçi genel olarak soğuk bi abime sıcak davraniyo. Ama çok da patavatsız. Kendisi doktor ya benim okuduğum bolumu eleştirdi aman dedi o bolumu bitirmekte ne var yata yata geciyosun. Ben de bi celallendim zaten sivri dilli biriyim ama abimin hatrina bisey yapamadim. Kıza odamızı verdik demez mi yaa oda sigara mi kokuyo of havalandiralim falan. Halbuki odada da sigara icmem, mümkün değil. Annemden papara yedim anasını satiyim bu kız yüzünden . son olarak az önce gezmeye gittiler whatsaptan yazdım ne zaman gelceksiniz diye kız goruyo ama cevap vermiyo çevrimiçi arabada ama yazmiyo. Mecbur aramak zorunda kaldım yarim saat cevap gelmeyince. Sürekli bi burun kivirmalar falan. Annem de sevmedi zaten. Ama genelde bana yuruyo kız hayır ne yaptıysak sanki. Abim sen de gel istersen alisverise demisti abime kaş goz yapti hani gelmesin anlaminda onu da yakaladim. Yok abi gelmiyim dedim.ki zaten de ne isim var yanlarinda.Çok gicik oldum tamam bi dert değil ama yine de içimi dökmek istedim.
evet aynen öyle olur.
e siz diyib işte bunları neden bana takılı kaldınız.İstediğini söyleyen istemediğini işitir
Bu gelin ilk tanışmada aileyi birbirine katmış, ağzının kemiği kaymış gibi dilinin ucuza geleni takır takır söylemiş. O zaman da evlenince yada evlenmeden istemediğini işitir bu kızdan
Görümce diye kendisine edilen lafları yutmak zorunda değil hiç kimse
Kızın üslubunu eleştirdiniz ama sizinki nerede?
"bak canım belki sevgilisiyle tek gezmek istemiştir. Belki sigaraya alerjisi vardır odada rahatsız olmuştur. Çekingendir bilerek soğuk davranmamıştır. Hemen ön yargılı olma" demek var
Daha ilk yorumdan yılanın başını ezmiş hahahahah demek var
e siz diyib işte bunları neden bana takılı kaldınız.
çalışmasaymış... Ben hala kendimi haklı görüyorum ve şuan siz bana saldırıyorsunuz.Çünkü konu sahibini başından beri polemiğe sürükleyen sizsiniz.
Konu sahibini çıldırtıp sonra aa bak çirkefmişsin diyen sizsiniz
Ve üstelik size haksızsın diyenlere de bunu kabullenmeyip ben objektifim haklıyım diyen sizsiniz
Olayı çok farklı yerden alakasızca tutan, konu sahibi abim üzülmesin diye ağzımı bile açmadım dediği halde yuva yıkan hızur bozan olarak gören sizsiniz
Yani bunca sayfa fikir almak yerine, size laf yetiştirilmeye çalışılmış yazık sadece
Ben KK'da ilk konumu açtığımda herkes tarafından düşman görümce ilan edildim burda kendimi ifade ediş şeklimden dolayı.. Hiç karışmadığım halde sürekli laf sokulan ben, demek ki birşeyleri hissetmişim.
BİZ DE MANYAK DEĞİLİZ DURUP DURURKEN HUZURSUZLUK ÇIKARALIM..
Görümce'lerin adı çıkmış ya hani, ben benim kalbim kırılmadıkça asla kırıcı olmadım..
ama ne oldu?
Biz onun ailesi uzakta diye üzülürken,
Sevgili yengecim, ne annemi babamı, ne beni görmek istemiyor, görüşmüyor..
Sebep; Ailesi başka bir şehirde o başka şehirde diye bizi kıskandığı için görmek istemiyormuş..
Bunu kendi söyledi..
Görümceyiz diye Adımız çıkmış sinir oluyorum bu durumaaaa!!!
Ayy ne dolmuşum yaa :) :)[/QUOTE
Magdurum ben magdurum falan da desene :))çalışmasaymış... Ben hala kendimi haklı görüyorum ve şuan siz bana saldırıyorsunuz.
Hah bi tane daha çıktı ahahah isin yoksa bi de buna laf anlat simdi :))))Bence sen kızı çekememişsin kıskanıyorsun ya ağabeyini ya kızın bulunduğu konumu ayrıca kız neden sizde kalıyor ben onu anlamadım daha arada resmiyet yok falan senin odanda ne işi var sen nerede yattın? ağabeyinin yanında nasıl diyebilir ki senin gibi olmak istemem ya da bölümün rahat falan diye annende getirme kızı eve deseydi hem sen niye ağabeyine yazmıyorsun da direkt kıza yazıyorsun ne zaman geleceksiniz diye onu da anlayamadım ağabeyine yaz o cevap verir yani. Kızın işi zor aslında her sözüne bir kulp bulunacak belli sizin tarafınızda görümce damarınız kabarmış.
Hay allah razi olsun sizden ya valla:)Çünkü konu sahibini başından beri polemiğe sürükleyen sizsiniz.
Konu sahibini çıldırtıp sonra aa bak çirkefmişsin diyen sizsiniz
Ve üstelik size haksızsın diyenlere de bunu kabullenmeyip ben objektifim haklıyım diyen sizsiniz
Olayı çok farklı yerden alakasızca tutan, konu sahibi abim üzülmesin diye ağzımı bile açmadım dediği halde yuva yıkan hızur bozan olarak gören sizsiniz
Yani bunca sayfa fikir almak yerine, size laf yetiştirilmeye çalışılmış yazık sadece
Magdurum ben magdurum falan da desene :))
Yav he he bonzai stayla