- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 18
- 35
- Konu Sahibi Depresifkiz
Arkadaslar 6 ay önce evlendim...Oncesinde depresyon öyküm vardı iyi gibiydim artık cok sorunlar yasamistim vs evlendim bu depresyonum had safaya cikti...Surekli ic sikintisi hic birsey yapmak istememek aglama krizleri ve daha once yasamadigim birsey hersey yabanci gibi kendim bile...Sanki vu dunyada degilim de hersey bi ruya...Doktora gittim depersonalizasyon dedi yani kendine ve herseye yabancilasma daha cok travma yada yogun bi depresyon surecinde olur bi semptom dedi ikac kullanmaya basladim biraz duzelmeye basladim ama tam olarak gecmedi.Ben normalde cok nesele konuskan özgüven sahibi güzel bakimli biriyim ama aylardir tam tersi birsey oldum.İnsanlarla diyalog kuramiyorum bi heyecan basiyor kendime özgüvenim yerlerde bu ben miyim ne oldu bana diye aynaya bakip agliyorum ben hallederim dedigim herseye simdi ben yapamam edemem beceremem diyorum.Iste sıkıntı yasiyorum insanlarla konusurken garip oluyorum kelimeler tikaniyo sanki ne bileyim ezik gibi hissediyrm kendimi iyice icime kapandim.Bi ay once de babami kaybettim bi ölüm korkusu yapisti hayati sacma bulmaya basladim.Babam gitti sanki hic olmamıs bu hayatta hersey sacma bos neden varim yarin bende ölüp gidicem bu hayat niye hersey anlamini yitirdi sanki gozumde....yorumlarinizi bekliyorum