- 7 Temmuz 2020
- 42
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi anneveoglu
-
Darp raporu alın size vurduğu için.. Madem dilekçe verecekmiş boşanma için eliniz güçlensin.Kızlar yeniyim sayfada ama çok sık takipteyim burayı. 5 senelik evliyim maddi durumumuz eskiye göre zayıfladı bocalıyoruz ama ben şükür edip hamdolsun diyorum baskılarına göre güzel bir hayatım var bu sabah ufacık bir bir şeyi marketten almayı unutmuşum gitmek zorunda kalmıcak diye kavga ettik ve büyüdü bana vurdu bende kriz geçirdim anneme geldim çocugum la msj atmş bıktım senden ben artık yarın yokum dilekçe vericem diye bende vermesen adam değilsin dedm bu kadar basit bişey için demiyor sebebi başka sıkıldı yoruldu ama kafam çok karışık napcam bilmiyorum
raporlu kadar bişey değildiDarp raporu alın size vurduğu için.. Madem dilekçe verecekmiş boşanma için eliniz güçlensin.
Canm sen ikimizin normal olmadığını nerden kanısına varabiliyosun? Ayrıca bu şekilde yorum yapıcagına hiç yazma faydalı olmuyorsun gereksiz oluyo rica edicempek bişey anlamadım ama olan çocuğa oluyo yine, ikiniz de normal değilsiniz.
Vurmasının ne gibi bi açıklaması olabilir ki vuramaz ne olursa olsun.Ne için vurmuş anlayan anlatsın
Aksini savunduğumu hatırlamıyorum. Olayı yarım yamalak anlatmış onu sordum.Vurmasının ne gibi bi açıklaması olabilir ki vuramaz ne olursa olsun.
Öyle ya da böyle vurmuş işte .Aksini savunduğumu hatırlamıyorum. Olayı yarım yamalak anlatmış onu sordum.
TeşekkürlerMemnuniyetle tercüme ederim.
Kızlar, yeniyim sayfada. Ama çok sık takipteyim burayı. 5 senelik evliyim. Maddi durumumuz eskiye göre zayıfladı, bocalıyoruz ama ben şükür edip hamdolsun diyorum. Başkalarına göre güzel bir hayatım var. Bu sabah ufacık bir bir şeyi marketten almayı unutmuşum. Gitmek zorunda kalacağım diye kavga ettik ve kavga büyüdü; bana vurdu, ben de kriz geçirdim ve anneme geldim çocuğumla. Bana mesaj atmış '' Bıktım senden, ben artık yarın yokum dilekçe vereceğim'' diye ben de. ' 'Vermesen adam değilsin' ' dedim. Bu kadar basit bişey için bunu demiyor, sebebi başka; sıkıldı, yoruldu ama kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum.
Noktalama işaretleri önemli. Kullanın, kullandırın. (Kamu spotu)
Ka-tip sen bizim her-şe-yi-miz-sinMemnuniyetle tercüme ederim.
Kızlar, yeniyim sayfada. Ama çok sık takipteyim burayı. 5 senelik evliyim. Maddi durumumuz eskiye göre zayıfladı, bocalıyoruz ama ben şükür edip hamdolsun diyorum. Başkalarına göre güzel bir hayatım var. Bu sabah ufacık bir bir şeyi marketten almayı unutmuşum. Gitmek zorunda kalacağım diye kavga ettik ve kavga büyüdü; bana vurdu, ben de kriz geçirdim ve anneme geldim çocuğumla. Bana mesaj atmış '' Bıktım senden, ben artık yarın yokum dilekçe vereceğim'' diye ben de. ' 'Vermesen adam değilsin' ' dedim. Bu kadar basit bişey için bunu demiyor, sebebi başka; sıkıldı, yoruldu ama kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum.
Noktalama işaretleri önemli. Kullanın, kullandırın. (Kamu spotu)
Bir tokat mi attı sadece.Kızlar yeniyim sayfada ama çok sık takipteyim burayı. 5 senelik evliyim maddi durumumuz eskiye göre zayıfladı bocalıyoruz ama ben şükür edip hamdolsun diyorum baskılarına göre güzel bir hayatım var bu sabah ufacık bir bir şeyi marketten almayı unutmuşum gitmek zorunda kalmıcak diye kavga ettik ve büyüdü bana vurdu bende kriz geçirdim anneme geldim çocugum la msj atmş bıktım senden ben artık yarın yokum dilekçe vericem diye bende vermesen adam değilsin dedm bu kadar basit bişey için demiyor sebebi başka sıkıldı yoruldu ama kafam çok karışık napcam bilmiyorum
Ya barışacaksınız burda konu açıp vaktimizi çalmayın bari, ne yapalım kocanızın yerine biz mi özür dileyelim? Evden bir hışımla çıkmışsınız simdi geri dönmenin yolunu yapıyorsunuz şiddeti de hafifletmeye çalışıyorsunuzŞimdilik olayı okadar alevlendirmiycem yüzümde 1 2 çizik var onlarında ben yaptım yanlışlıkla olay esnasında kriz geçirdim malesef benm demek istediğim bu olay için boşanalım istemiyorum diyor normalde herkes seni çok seviyor Vs der bende öyle sanıypdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?