Bu yüzden boşanılır mı?

anladığım kadarıyla yeni doğum yapmışşınız öyle olmasa bile gorumcenizin kocasıyla 1 ay aynı evde ne alaka
madem kocasıyla gelicek ve bu kadar uzun kalıcak annesinde kalması en münasibi.diğer abilerde kalmıyorlarsa muhtelemen onların eşleri ve abiler bu kadar rahatığa musade etmediği için .cocunuzun altınlarını niye milletin zevki icin harcamaya razı esiniz anlayamadım.bizde karı koca oğretmeniz ailemin yazlığı var yazlıkta kendimize ait odamız olmasına rağmen esim 10 gunden fazla kalmak istemez sen kal ben gideyim der kimseyi rahatsız etmek istemez . yani gorumceniz cok yuzsuz,ben evdeyden veya yokken kimse benim evime misafir cagıramaz.bunlar için esten boşanılır mı ???? bunlar için boşanılmaz saglam bir ayar çekilir ama kız kardesi evimde bir ay keyif surecek diye adam boşanalım diyorsa bi dusunurdum

gidip ablasıyla konuşamıyor ama senden boşanıyor
ne demek yani eşin ayıp ediyor
eşin şunu yapacak gidip ablasıyla konuşacak hemde sağlam
konuşmazsa eğer sen kus kalıp aylarca konuşamayacaksın
zahmet olacak ama eşin düzelsin
ister kırılsınlar ister darılsınlar

Bu ne yahu yolarım o görümceyi bir ay tatil yapıyor her yıl bedavadan. Yuh. 3 gün olsun 5 gün olsun. 1 ay nedir hem de annesi varmış yalnız yaşayan sen neden konuşmuyorsun ki sendede var tuhaflık.

Bazen burada yazılan konulara fransız kalıyorum arkadaş.

öncelikle cok zor bir durum Allah yardımcın olsun canım. maalesef ki eşlerin zayıf yönleri bunlar.
bence biraz daha mücadele et olmazsa tek çare boşanma kalıyor.
senin annenlerin haberi var mı peki bu durumdan

Hatali olan sensin olayin basinda . Bu insana bu kadar telaviz neden veriyorsun . Yataklarini niye topluyorsun. Yuz vermen hata. Esin senden vazgecebiliyorsa bosanilabilinir...

tatil yöresinde mi yaşıyorsunuz?neden heryaz heryaz sızdeler?
bence boşanmaktan önce başka çareler denemelısınız..
mesela ımkanlar el verıyorsa ve sızın aılenız baska bır sehırdeyse onlar gelecegı zaman siz çekın gidin..tepkılerı ne olacak?
yada eger arayıp gelıyorlarsa valla planlarımız var bu sene.baska zaman görüşürüz deyıp konuyu kestırıp atsanız.gerçi çok ta halden anlayacaklarını sanmıyorum ama..
eşinle oturup konussan,yada geldıklerınde hıc yüz vermesen almasan,yedırmesen içirmesen..
çocuklarının yemegını yapıp ortaya bı tencere makarna koysan..
ı ıhh bu gelın bızı ıstemıyor zaten bıze hızmette etmıyor deyıp giderlermı acep

"Eviniz güneyde veya Ege'de bir yerde mi ki bu insanlar 1 ay sizde kalıyorlar?" şeklinde soracağım ama anne ve kardeşler de aynı yerdeymiş. Dolayısıyla, sorumun çok bir önemi kalmıyor. Peki, şöyle sorayım: Bu görümce için sizin evinizi çekici kılan şey ne?

Eşinin senin değerini bilmemesi, derdini anlamaması bir de üstüne o zaman boşanalım demesi yüzünden boşanılır evet. Hani orta yolu bulmaya çalışsa, oturup berabe rkarar verseniz ufak tefek şeyler görmezden gelinebilir ama bu durumda geri adım atma bence. nüfusunuza geçirin istersen onları daha rahat bakarsın elin kocaman insanlarına.

GEREKİRSE BOŞAN O ZMAN..HİÇ DE ÜSTELEME..NE ANLAYIŞ KITLIĞI OLAN Bİ AİLEYE DÜŞMÜŞSSÜN YAHU ..

Ben bılırım o prematüre bebek sıkıntısını... okurken sabrına bi çeyrek takasım geldi..vallahi bravo snaa

Dostumn sen bunlara ogretmen demissin ama bunlar bildigin Asalak!!!!! Tiksindigim bi insan modeli daha.yahu insanda biraz ar olur utanma olur.bn sahsen her sene kendinl anne babamin evine gdip 1 ay kalmaya elmi hic bir ise bulastrmamaya utanirim rahat edeme.adamlardaki rahatliga bak..butun suc kocanda..yeni dogm yapmssn senin her istedgni yapmasi gerken yerde sana gorumcen icin bosanlim diosa evet bu yuzden bosanilir..sana deger vermiyo demk ki ablasi kadar.sana hizmetci rolunu reva goren bi insana neden es olayim..bnce de cok cddi bi konusma yapin ve aksi sekilde davranmaya devam ederse ailenizin evne gidin.gorsun bakalim nasil oluyomus gelip asalak ablasi bakacak mi o zaman..sizin bi ders vermeniz sart olmus.lutfen tahammul etmeyin bu duruma daha fazla alttan almayin

okurken sinirlerim tavan yaptı yasamak kimbilir nasıldır esinde masllah pek düskün aileye hemen silivermiş karısını yüz vermeyin hatta ben olsam patlar o evde kalanlara agzıma geleni sayardım bosuyosa bosasın hizmetci mi geldin onlara

Toplamayın yataklarını, hatta yatak bile yapmayın yastık çarşaf orda alabilirsiniz deyin onlar yapsın. Et lazım diyorsa market orda gidip alabilirsin deyin. Araba istediğinde otobüs durağı şurda deyin. Ya biraz sesinizi çıkartın ben bile okudukça sinir oldum. Hizmet etmeyin ya. Hatta gelecekleri zaman arayın müsait değiliz sizi bu yaz misafir edemeyiz deyin olsun bitsin. Eşiniz de bu nedenden boşanacaksa zaten defolsun gitsin yani sizi adam yerine koymuyorsa hizmetçi gibi görüyorsa ben o adama eş de demem. Tabi bilemiyorum aranızda ne geçiyor tam olarak ama ben böyle düşünüyorum

Bacım sende peygamber sabrı varmış resmen yaaa! Şimdiye 50 yerde kavga çıkarmıştım o beleşcilerin burnundan getirmiştim valla

Boşver yemek yapma ne hizmet ediceksin öylelerine söyle gelecekleri zaman ben evde yokum misafir alamicam gelmeyin de açık açık eşin de naparsa yapsın böyle birşey için gerekirse boşanalım diyorsa o adamdan Hayır gelmez hizmetçi misin sen yazık değil mi sana? Gündüz misafirlige gittigimizde bile yardım etmeden duramam valla yazık ev sahibine diye

ya eşinden boşanacaksın ya da görümceden. eşin konuşmuyorsa sen konuş açık açık. yüzsüzler madem sen de çekinme rest çek.

Ya kızlar bazıları ne sabır demiş evet başta eşim için sustum ama sonrasında susmak zorunda kaldım. Yani şimdi ya s.kiri çekip bosanacagim.ya da birsey söyledim diye bana haftalarca uygulanan psikolojik şiddeti çekeceğim. . (Küsüp haftalarca konuşmuyor. Burada kimse yok yapayalnız kalıyorum. .yalan yok aynı evde yaşadığım arkadaş olur eş olur küs kalmaya dayanamıyorum ) zor bir karar anlayacağınız ..Çocuklar mutlu ben mutluyum ..dediğiniz gibi sadece bu insanlar ve bu sebeple karşılaştığım iğrenç tavır yüzünden bosanilir mi ?? Bilemiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…