- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi okyanusakarsiyuzenbalik
-
%100 bu yoruma katılıyorumBence bu sebeple boşanılmaz. Ama bu koşullarda size "gerekirse boşanalım" diyebilen eşten boşanılır.
Sormuyorlar ki eşimden alıyorlar sadece..misal bir örnek vereyim.eşim uyuyor kahvaltı edeceğiz ekmek yok. Dedim ki gorumcenin eşine iki ekmek alıp gelir misin? Dedi ki abiyi kaldır o alsın gelsin.sonra söyledi eşime. Ha bide yumurta soğuyacak cabul ol dedi. Bizim beyefendi koşa koşa aldı geldi.bu küçücük bir örnek. Ben uyandıran ekmek al diye nolur inan bilmiyorum.Toplamayın yataklarını, hatta yatak bile yapmayın yastık çarşaf orda alabilirsiniz deyin onlar yapsın. Et lazım diyorsa market orda gidip alabilirsin deyin. Araba istediğinde otobüs durağı şurda deyin. Ya biraz sesinizi çıkartın ben bile okudukça sinir oldum. Hizmet etmeyin ya. Hatta gelecekleri zaman arayın müsait değiliz sizi bu yaz misafir edemeyiz deyin olsun bitsin. Eşiniz de bu nedenden boşanacaksa zaten defolsun gitsin yani sizi adam yerine koymuyorsa hizmetçi gibi görüyorsa ben o adama eş de demem. Tabi bilemiyorum aranızda ne geçiyor tam olarak ama ben böyle düşünüyorum
Kızlar eşimin derdi şu : ben söyleyemem. .sende beni germe. .sürekli bu yuzden konuşup durma diyor. .e konuşmuyorum son 1 yıldır. Ama yine aptalca bir şey oluyor. Bıktım kelimesinin vücut bulmuş haliyim. .
Bu arada ev yazlik değil ama deniz kenarına çok yakın. Yaz kış buradayiz
Eşin konuşmuyorsa sen konuş. Sizin yüzünüzden aile huzurumuz kalmadı yaz tatillerinizi bir daha bizim evimize göre planlamayın de. İmadan anlamıyorlarsa direk söyle. En fazla küserler bir daha görüşmezsiniz. Ki bu tip insanlarla görüşmeseniz hayatınızdan birşey eksilmez hatta hayat kaliteniz artar.Ya kızlar bazıları ne sabır demiş evet başta eşim için sustum ama sonrasında susmak zorunda kaldım. Yani şimdi ya s.kiri çekip bosanacagim.ya da birsey söyledim diye bana haftalarca uygulanan psikolojik şiddeti çekeceğim. . (Küsüp haftalarca konuşmuyor. Burada kimse yok yapayalnız kalıyorum. .yalan yok aynı evde yaşadığım arkadaş olur eş olur küs kalmaya dayanamıyorum ) zor bir karar anlayacağınız ..Çocuklar mutlu ben mutluyum ..dediğiniz gibi sadece bu insanlar ve bu sebeple karşılaştığım iğrenç tavır yüzünden bosanilir mi ?? Bilemiyorum. .
eşinizle karşılıklı birbirinizi sevmiyorsunuz..sadece siz seviyorsunuz..bu rezillikler için karısını çocuğunu düşünmeyip kıçlarını yayacaklar diye gerekirse boşanalım diyorsa kocanız ,zaten sizi sevmiyordur emin olun..bunu pisliğine söylemiyorum..karar sizin.Merhaba kızlar ..defalarca yazdım sildim..
2 yaşında bir oğlum var 4 ay önce de 28 haftalik prematüre bir bebeğim oldu.bebek doğduğunda yaşam sinirindaydi. .her an kaybedebilirdik. .
Neyse ki Allah bize bağışladı. Şimdi benim bi gorumcem var ..Biz eşimin ailesinin olduğu ilçede yaşıyoruz. .onlarda bize 3 saat mesafede. .3 yazdır buradayız ve ( karı koca ogretmenler) her yaz bizdeler. .gelip 1 ay kalırlar.
1.annesi burada yanlız yaşıyor evi musait.
2.bizim dışımda 2 abisi daha burada..ablası burada. .
3.geçen yıl ailem şehir dışından gelmişti bizde kaliyorlarken bile bizdelerdi.üst üste yattı herkes.
4.temizliğe yardım etmeyi bırak yataklarının defalarca topladım. O derece rahatlar. .laf arasında bi kaç kez ben dağınıklığı hiç sevmiyorum dedim.ağzını yaya yaya az rahat ol yaae dedi.
5.arkadaş rahat olacam ama benim prematüre bir bebeğim var mecbur hepsinin pisligini temizliyorum.bi de ise başladım mecburen şu OHAL döneminde rapor falan alamadım.
6.bu yılın sonunda borçlarimiz bitecek çok borcumuz vardı bi yardimci alamadık. Hatta bu insanlar buradayken çocuğumun altınlardan bozdurup harcadık. Çünki hiç beyis görmeden bugün kontrafile et lazım .şunu yapalım diyen tipler.1 kuruş harcamamislardir ama.
7.geçen yıl ve ondan onceki yıl Arabamız onların emrindeydi ..Düşünün biz hala araba kredisi öderken onlar kredisiz sıfır arabalarını aldı bu yıl
8.son olarak ben işteyken benim evime misafir cagirmislar. Disardan yemek istemisler.daha önce de yaptılar ses etmedim.eşim için. Ama bu kez bebegim var.erken dogdu.hem onlara söyledim hemde eşimle kavga ettik . ( gözlerinin önünde buna rağmen kalkıp gitmediler) eşim bana gerekirse boşanalim dedi.laftan anlasa çok şey söyleyeceğim. Ama rahat insanlar güzellikle söyleyince anlamiyorlar..Eşim iyidir ama lanet bir özelliği var aylarca küser ve bu süreçte inadına yapar herseyi. .
Yani kızlar biz eşimle birbirimizi seviyoruz .3 yıldır yaz tatilinden nefret ettim gelsin istemiyorum. Ne yapayım artık ?? para pul umurumda değil varsa. .ama su yaşadığım yerin dağınıklığı. .hizmetci yerine konmak. .Bu beni öldürüyor. Yapmasam asla böyle bir ortamda çocuklarla yaşayamam. E bu sebeple bosanilir mi allahaskina?
Dedim ki abi bak yabancı erkek ben emziremiyorum yanında. Huzursuz oluyorum. Bunda ne var dedi.Hayır sonra açıp memeyi koyuyorum ortaya abi karı koca hiç orali değiller. Ama ben kendimi zorlayarak yapıyorum bunları.anladığım kadarıyla yeni doğum yapmışşınız öyle olmasa bile gorumcenizin kocasıyla 1 ay aynı evde ne alaka
madem kocasıyla gelicek ve bu kadar uzun kalıcak annesinde kalması en münasibi.diğer abilerde kalmıyorlarsa muhtelemen onların eşleri ve abiler bu kadar rahatığa musade etmediği için .cocunuzun altınlarını niye milletin zevki icin harcamaya razı esiniz anlayamadım.bizde karı koca oğretmeniz ailemin yazlığı var yazlıkta kendimize ait odamız olmasına rağmen esim 10 gunden fazla kalmak istemez sen kal ben gideyim der kimseyi rahatsız etmek istemez . yani gorumceniz cok yuzsuz,ben evdeyden veya yokken kimse benim evime misafir cagıramaz.bunlar için esten boşanılır mı ???? bunlar için boşanılmaz saglam bir ayar çekilir ama kız kardesi evimde bir ay keyif surecek diye adam boşanalım diyorsa bi dusunurdum
Sana bosan demiyoruz ki esine bi ders ver diyoruz.al ciddi ciddi konus..ben senin esinim ama ablanlara hizmetcilik ettryosun.benim hic mi degerim yok isteklerim senin icin degersiz mi de.bu sekilde davranarak sevgimi harciyosun senden soguyorum bunu yapma de..yoksa daha fazla katlanamayabilirm de.insan gbi konusyorum anlamayacaksan bi omur boyle gecmez geregini yaparz de..azcik tehdit et.oyle kolay degil adam seni avucuna alms.azcik seni kaybetmekten korksun.o 1 ay kusuyosa sen 2 ay kus..yeter ki taviz veren sen olma.yoksa bu boyle gder karar seninYa kızlar bazıları ne sabır demiş evet başta eşim için sustum ama sonrasında susmak zorunda kaldım. Yani şimdi ya s.kiri çekip bosanacagim.ya da birsey söyledim diye bana haftalarca uygulanan psikolojik şiddeti çekeceğim. . (Küsüp haftalarca konuşmuyor. Burada kimse yok yapayalnız kalıyorum. .yalan yok aynı evde yaşadığım arkadaş olur eş olur küs kalmaya dayanamıyorum ) zor bir karar anlayacağınız ..Çocuklar mutlu ben mutluyum ..dediğiniz gibi sadece bu insanlar ve bu sebeple karşılaştığım iğrenç tavır yüzünden bosanilir mi ?? Bilemiyorum. .
İyi de niye eşine konuşuyorsun ki? Direk görümcene söyle. İstemiyorum her yaz 1 ay de. Ev üstüne ev olmuyor. 1 hafta annende , 1 er hafta da diğer kardeşlerinde kal bari de.Kızlar eşimin derdi şu : ben söyleyemem. .sende beni germe. .sürekli bu yuzden konuşup durma diyor. .e konuşmuyorum son 1 yıldır. Ama yine aptalca bir şey oluyor. Bıktım kelimesinin vücut bulmuş haliyim. .
Bu arada ev yazlik değil ama deniz kenarına çok yakın. Yaz kış buradayiz
Eski konunuza göz gezdirdim de siz fedakarlığın sözlük tanımısınız. Öyle harika bir evlat olmuşsunuz ki kıymetinizi bilen olmamış. Eminim cok da mükemmel bir annesinisizdir.Ya kızlar siz söyleyin ..öyle kolay mı bu işler ? Ya da sadece bana mı zor geliyor boşanmak yorumlara bakıyorum da..zaten böyle giderse olacağı o da..ben bosanma olmadan acaba başka birşey yapılabilir mi onu merak ettim.sanırım tek care açık açık konuşmak. .olmuyor mu eyvallah diyip gitmek..
Boşan demiyoruz zaten boşanabileceğini göster sadece. Senin de bi sınırın olduğunu bilsin. Ona göre davransın. Kardeşinin ve kocasının keyfini evliliğinizden önde tutuyorsa da o katlansın sonucuna. Sen hiç sesi çıkartmadığın ve yapıcı olduğun için tepene binmişler. Bi cinnet noktasına gel ortalığı kır dök bakalım bir daha gelebiliyorlar mı size. Sen ılımlı olduğun için zaten size geliyorlar. Misafir adam sizde yiyip içip sen ekmek al dediğinde kocanı kaldır o alsın diyebiliyor sizi bildiğin enayi yerine koyuyorlar. Ben bi yere misafir gitsem yüzüm kızarır ekmek al deseler kocan alsın diyemem gider alırım.
- Hah en önemli nokta ben zaten küs kalabilmek kesinlikle bugün bu noktada olmazdım. Yapamıyorum. Var mı bi yolu küs kalmanın öğretin a dostlar?
Sevgili ormanmeyvesi kardes. .bak karar verme asamasinda actik soruyoruz fikirleri..anladın issallh.yoksa oyle taviz ver gel agla durumu yok.ha umarim uzunca süren bir küslügün ardından yasadiklarimi tecrübe etme Şansın olur. Bakalım sende gelip (senin tabirinle aglamak,benimkiyle çözüm aramak )soracakmisin.kızmadim cidden napacagini merak ettim.Baktin bariscagin geldi kus kalamiyosun hemen aslak asalk evde yan gelip yatmalarini dusun.ben olsam sinirlenip barismazdm yine.ama kesin cozum ne biliyo musun. O yuzsuz gorumceye gidip senimmn de yuzsuz yuzsuz ki aslnda senin yaptigin yuzsuzluk olmaz burda..her senenartk katlanamiyo bebgm var 2 aile olmuyo.esim size bsey de diyemio aile huzurumz kalmadi 1 hafta eyv ama 1 ay kalmanizi istemyorm artk de..he en kotu kuser ama bi omur kurtulursun bidaha gelmezler.mesinnde en fazla 1 ay trip atar sira duzelir.ama siz bu dertten topyekin kurtulursunuz..yok bunlari yapamam derseniz o zamn sikayet etmeyecksiniz..hem surekli taviz ver alttan al hem de gel burda agla..bn buna cok sinirleniyorum.lutfen biseyler yapin artk
+1'Görümceye açık açık bu sefer de siz ödeyin birim paramız bitti, zaten her gün burdasınız artık misafir de sayılmazsınız hehehehhehe' deyiversene bir kere.
Bak bir daha geliyor mu?
Ben olsaydım herkesin içinde bana bunu söyleyen adamdan boşanırdım.
Boşanmayacaksan bile bunu bir silkele kilim gibi.
Bu ne böyle gerekirse boşanalım
Ayarsız mı bu herif
Alinmani gerektirecek bi durum yok ortada..insan gibi derdine uzulup yorum yaptik.burda gelip agliyorsun demedim..ben olsam sunlari sunlari yaparm sonucta yapabilcegin seyler belli ama bunkadr insanin yorumlarina ragmen hala gdip taviz verip sora da gelip burda aglama dedim.yanlis anlamissim uslubunuz yakismadiSevgili ormanmeyvesi kardes. .bak karar verme asamasinda actik soruyoruz fikirleri..anladın issallh.yoksa oyle taviz ver gel agla durumu yok.ha umarim uzunca süren bir küslügün ardından yasadiklarimi tecrübe etme Şansın olur. Bakalım sende gelip (senin tabirinle aglamak,benimkiyle çözüm aramak )soracakmisin.kızmadim cidden napacagini merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?