- 11 Ağustos 2016
- 240
- 448
- 18
- Konu Sahibi okyanusakarsiyuzenbalik
-
Sakinim zaten ben skinti yok yorumumu yanlis anlayan sensin.ne dedigim ortada bu konudaki onceki yorumlarim da.senin tavrin hos degildi ama benceOrman meyvesi sakin ol cevap yazıyorum. .hak vereceğini düşünüyorum. Bekle.
Mantıklı. .Onlar geldiği zaman gidin annenizde kalın, ne terbiyesizler ya hu.
Baskaldiriyorum. ..Köle misin sen . .
2 çocukla bir de misafir. .
Kocanda tam akıllı laf söylemiş. .
bak o da olabilirMantıklı. .
Yok hayir asla kizmadim uzuldum sadece..icinde bulundugun duruma da uzuldum.bn kadinlarin bu kadar fedakarlik yapip bu muameleye maruz kalmalarina dayanamiyorum..sana da bikac oneride bulundum.lutfen artk bunlardan birini yap dedim..bicok kiside benzer onerilerde bulundu..yine bunlarin ustune gdip ilk admi sen atma bunu yaparsan kendn edip kendn bulmus olcaksn bu durmda gelip aglama demk istemistim.seni de anliyorum icinde bulundugun durumdan oyle anladn ama dedgm gbi demk istedgm o kadr fedakrlik yapmssn haketmssn gelip burda aglama degildi.neyse konuyu kapatyorum.lutfen kendini ezdrme artk kendin icin bseyler yap.yoksa bu durm bole gder.ne kadr sussan da kimse senin fedakrligini gormez.bu hep boyle olmustur.Bak niyetin iyi olabilir ama türkçe çok çekilebilir bi dil..Bu yazdiklarindan anladigim rahatça çıkarılabilir. .önyargılı olmadan kendi yazdığını bi daha oku.
İkincisi benimki asla ve asla bir beddua ay inşallah aynısını yasa mihvalinde birsey değildi. Sadece anladigim üzerine cevap verdim sana.ya bak dostum öyle kolay olmuyor yasasan aynı şeyi ağlamaksa bu sende gelip ağlarsin burada diye..haksız miyim sen söyle ? Ki sonuna da ekledim.kızgin değilim gerçekten merak ettim diye..
Ps: ufaklık uyandı ..varsa yazacağım birsey yaz..musait olunca cevap yazarım sana..öyle yalnız kalıyor ki aslında insan seninle böyle konuşmak bile iyi geldi..kızma bana sende.gerginlik yanlış anlamayı çok kolaylaştırıyor. Halden anla canım azıcık.
Harika taktikler, konu sahibi uygulamalısınbak onlar niye geliyor biliyor musun senin kocanın yüzünün yumuşaklığından bir tatil gelip beş kuruş para harcamamalarından
istedikleri zaman et pişirilip istedikleri zaman altlarında araba olduğundan
o görümce olacak kadın bu rahatı kendi annesinin evinde bulamadığı için sana geliyor eğer hala senin evindelerse yarın ayy bugün başım çok dönüyor yerimden kımıldayamıyorum hiç yatak falan toplayamayacağım görümce sen topla de baktın toplamıyor temizlik yapmıyor iki üç gün hastayım de yat
ya da çağır konu komşu arkadaş seni seven 20 25 tane kadın evin içine ayy bu evde erkek mi var desinler sen enişteyi evin dışına at sen varken rahat edemiyor kadınlar diye akşama kadar otursunlar evde
o kadınlar bu görümcenin çocuklarına bir iki bağırsınlar
yemeğe dışarıdan söylemelerine izin verme ben bugün sadece pilav salata yaptım de önlerine koy uyduruktan teyyare yemekler
eğer bütün bunları yaparken kocan ne yapıyorsun sen
nasıl yemek yapıyorsun falan diye sana bağırırsa işte o zaman kocanı boşa
Neden sizde kaldıkları bu mesajınızla anlaşıldı, siz hep böyle alttan alıyorsanız aman küslük kötülük olmasın diyorsanız, çıkarcı kötü niyetli insanlar sizin bu halinizi kullanır, bunu eşiniz de yapıyor görümceniz de çünkü siz kıramıyorsunuz, küsemiyorsunuz, eşiniz de bu huyunuzu bildiği için boşanalım o zaman diyerek gözünüzü korkutuyor.Bak niyetin iyi olabilir ama türkçe çok çekilebilir bi dil..Bu yazdiklarindan anladigim rahatça çıkarılabilir. .önyargılı olmadan kendi yazdığını bi daha oku.
İkincisi benimki asla ve asla bir beddua ay inşallah aynısını yasa mihvalinde birsey değildi. Sadece anladigim üzerine cevap verdim sana.ya bak dostum öyle kolay olmuyor yasasan aynı şeyi ağlamaksa bu sende gelip ağlarsin burada diye..haksız miyim sen söyle ? Ki sonuna da ekledim.kızgin değilim gerçekten merak ettim diye..
Ps: ufaklık uyandı ..varsa yazacağım birsey yaz..musait olunca cevap yazarım sana..öyle yalnız kalıyor ki aslında insan seninle böyle konuşmak bile iyi geldi..kızma bana sende.gerginlik yanlış anlamayı çok kolaylaştırıyor. Halden anla canım azıcık.
Baskaldiriyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?