Bu yüzden boşanılır mı?

konu sahibi senin durumları çok iyi biliyorum
çünkü annem senin çektiklerinin üç katını çekti sende yılda 2 ay misafir varsa bizde 6 ay misafir vardı
eviniz büyük ne olacak diye ha bire bize misafir postalanılırdı
gelirken bir meyve suyu almaz üç ay bizde kalırlardı
hem de böyle görümce enişte amca falan değil
dıdının dıdısının dıdısı
uzun zaman tek bir kuruş biriktiremedik ailece
ama bize gelen misafirler bayağı iyi para biriktirdi :KK14::sampiyon:

bizimde olduğumuz şehirde beş amcam vardı tek birine gitmez ha bire bize gelirlerdi bizi çok sevdiklerinden değil tabiki
bizde rahat ettiklerinden
annem artık bir cinnet geçirdi de azaldı :KK53:

Neden sizde kaldıkları bu mesajınızla anlaşıldı, siz hep böyle alttan alıyorsanız aman küslük kötülük olmasın diyorsanız, çıkarcı kötü niyetli insanlar sizin bu halinizi kullanır, bunu eşiniz de yapıyor görümceniz de çünkü siz kıramıyorsunuz, küsemiyorsunuz, eşiniz de bu huyunuzu bildiği için boşanalım o zaman diyerek gözünüzü korkutuyor.

Annenize gitme konusunu mutlaka uygulayın, gelecekleri tarih bellidir, çekin gidin, eşiniz ağırlasın sevgili ablasını.

Tabi ki böyle bir şey için boşanılmaz, çocuk oyuncağı değil evlilik lakin eşinizin bir göz dağına ihtiyacı var. Sizi gerçekten seviyorsa zaten o da bu restinizi anlar.

Artık eşinize bu konuyu açmayın, asla konuşmaz çözüm bulmaz, ya direk görümcenize istemiyorum diyeceksiniz ya da gideceksiniz. Kv niz nasıl razı bu duruma çok tuhaf.
bence de tam geldikleri tarihte konu sahibi bir hafta annesine gitsin

hiç bi yere gitme, evine sıçarlar bu rahatlıkla, bi de eşini doldururlar. Açıkca, biraz da annenin evine gidin bana iki çocukla uzun misafir ağır geldi de. Gerildim ağır laflar edip kavgalı olmak istemiyorum sizle de. Bizi özlerseniz biz kv lere geliriz sizi ziyarete de. Kabalaşmadan ama açık açık istemediğini söyle.

ayrıca bu yüzden boşanılmaz, eşiniz ayıp etmiş ama o da gerilmiştir. yüzsüz bi kardeşi ve eniştesi var. belli ki adamın da yüzü yumuşak , böyle tipler diğerlerine bişey diyemediği için en yakınlarını kırarlar hep.

Siz gerçekten elinziden geleni yapmışsınız bunu görmeyen bir eşiniz var anladığım kadarıyla
Prematüre bir bebek var herşeyden önce
Görümcenize bize bir günlüğüne izin verin eşimle baş başa kalıp konuşmak istiyorum deyin
Yoksa sizin psikolojiniz mahvolur.
Şimdi HAYIR diyemezseniz ilerde hiç diyemezsiniz

ayrıca bu yüzden boşanılmaz, eşiniz ayıp etmiş ama o da gerilmiştir. yüzsüz bi kardeşi ve eniştesi var. belli ki adamın da yüzü yumuşak , böyle tipler diğerlerine bişey diyemediği için en yakınlarını kırarlar hep.
Aynen katılıyorum size
Görümceyi anlıyorum da nasıl enişteler var
Bu ne rahatlığı ıyyyy ıyyy evlerden ırak olsun:stop::temizlik:

Merhaba kızlar ..defalarca yazdım sildim..
2 yaşında bir oğlum var 4 ay önce de 28 haftalik prematüre bir bebeğim oldu.bebek doğduğunda yaşam sinirindaydi. .her an kaybedebilirdik. .
Neyse ki Allah bize bağışladı. Şimdi benim bi gorumcem var ..Biz eşimin ailesinin olduğu ilçede yaşıyoruz. .onlarda bize 3 saat mesafede. .3 yazdır buradayız ve ( karı koca ogretmenler) her yaz bizdeler. .gelip 1 ay kalırlar.
1.annesi burada yanlız yaşıyor evi musait.
2.bizim dışımda 2 abisi daha burada..ablası burada. .
3.geçen yıl ailem şehir dışından gelmişti bizde kaliyorlarken bile bizdelerdi.üst üste yattı herkes.
4.temizliğe yardım etmeyi bırak yataklarının defalarca topladım. O derece rahatlar. .laf arasında bi kaç kez ben dağınıklığı hiç sevmiyorum dedim.ağzını yaya yaya az rahat ol yaae dedi.
5.arkadaş rahat olacam ama benim prematüre bir bebeğim var mecbur hepsinin pisligini temizliyorum.bi de ise başladım mecburen şu OHAL döneminde rapor falan alamadım.
6.bu yılın sonunda borçlarimiz bitecek çok borcumuz vardı bi yardimci alamadık. Hatta bu insanlar buradayken çocuğumun altınlardan bozdurup harcadık. Çünki hiç beyis görmeden bugün kontrafile et lazım .şunu yapalım diyen tipler.1 kuruş harcamamislardir ama.
7.geçen yıl ve ondan onceki yıl Arabamız onların emrindeydi ..Düşünün biz hala araba kredisi öderken onlar kredisiz sıfır arabalarını aldı bu yıl
8.son olarak ben işteyken benim evime misafir cagirmislar. Disardan yemek istemisler.daha önce de yaptılar ses etmedim.eşim için. Ama bu kez bebegim var.erken dogdu.hem onlara söyledim hemde eşimle kavga ettik . ( gözlerinin önünde buna rağmen kalkıp gitmediler) eşim bana gerekirse boşanalim dedi.laftan anlasa çok şey söyleyeceğim. Ama rahat insanlar güzellikle söyleyince anlamiyorlar..Eşim iyidir ama lanet bir özelliği var aylarca küser ve bu süreçte inadına yapar herseyi. .
Yani kızlar biz eşimle birbirimizi seviyoruz .3 yıldır yaz tatilinden nefret ettim gelsin istemiyorum. Ne yapayım artık ?? para pul umurumda değil varsa. .ama su yaşadığım yerin dağınıklığı. .hizmetci yerine konmak. .Bu beni öldürüyor. Yapmasam asla böyle bir ortamda çocuklarla yaşayamam. E bu sebeple bosanilir mi allahaskina?
bu ne yaa ailecek evinizi dalamışlar eşin çok anlayışsızmış:(

Kızlar eşimin derdi şu : ben söyleyemem. .sende beni germe. .sürekli bu yuzden konuşup durma diyor. .e konuşmuyorum son 1 yıldır. Ama yine aptalca bir şey oluyor. Bıktım kelimesinin vücut bulmuş haliyim. .
Bu arada ev yazlik değil ama deniz kenarına çok yakın. Yaz kış buradayiz
yazık sana yazlık niyetine kullanıyorlar sıtınızdan yiyip içip araba almışlar yaında ev de alırlar

Neden sizde kaldıkları bu mesajınızla anlaşıldı, siz hep böyle alttan alıyorsanız aman küslük kötülük olmasın diyorsanız, çıkarcı kötü niyetli insanlar sizin bu halinizi kullanır, bunu eşiniz de yapıyor görümceniz de çünkü siz kıramıyorsunuz, küsemiyorsunuz, eşiniz de bu huyunuzu bildiği için boşanalım o zaman diyerek gözünüzü korkutuyor.

Annenize gitme konusunu mutlaka uygulayın, gelecekleri tarih bellidir, çekin gidin, eşiniz ağırlasın sevgili ablasını.

Tabi ki böyle bir şey için boşanılmaz, çocuk oyuncağı değil evlilik lakin eşinizin bir göz dağına ihtiyacı var. Sizi gerçekten seviyorsa zaten o da bu restinizi anlar.

Artık eşinize bu konuyu açmayın, asla konuşmaz çözüm bulmaz, ya direk görümcenize istemiyorum diyeceksiniz ya da gideceksiniz. Kv niz nasıl razı bu duruma çok tuhaf.
Kayınvalidenin de işine geliyordur canım. Nasılsa ağırlayacak gelini bulmuş. O mu uğraşsın 1 ay misafirle.

Ya kızlar siz söyleyin ..öyle kolay mı bu işler ? Ya da sadece bana mı zor geliyor boşanmak yorumlara bakıyorum da..zaten böyle giderse olacağı o da..ben bosanma olmadan acaba başka birşey yapılabilir mi onu merak ettim.sanırım tek care açık açık konuşmak. .olmuyor mu eyvallah diyip gitmek..

kayınvalideniz yok mu sizin, çekin kenara konuşun bağırın çağırın. ne demek prematüre bebeğin olduğu evde böyle bir ortamın yaşanması? mikrop kaparsa ne yapacaksınız? boşanmak son çaredir, siz hiç ayar vermemişsiniz ki ayarları kaçmış belli

Allah rızası için alın birkaç haftalık tatil ve görümcenizin evine gidin çoluk çocuk. Yaptığının aynısını yapın. Yiyin için 1 şeye bile dokunmayın veee lütfen ama lütfen eşiniz için iyi demeyin! İyi olan adam demez öyle şey.

Bence de çok mantıklı. Gidip kalsınlar bakalım kabul edecekler mi.

2 yaşında bir oğlum var 4 ay önce de 28 haftalik prematüre bir bebeğim oldu.bebek doğduğunda yaşam sinirindaydi. .her an kaybedebilirdik. .
Neyse ki Allah bize bağışladı. Şimdi benim bi gorumcem var ..Biz eşimin ailesinin olduğu ilçede yaşıyoruz. .onlarda bize 3 saat mesafede. .3 yazdır buradayız ve ( karı koca ogretmenler) her yaz bizdeler. .gelip 1 ay kalırlar.
3.geçen yıl ailem şehir dışından gelmişti bizde kaliyorlarken bile bizdelerdi.üst üste yattı herkes.
4.temizliğe yardım etmeyi bırak yataklarının defalarca topladım. O derece rahatlar. .laf arasında bi kaç kez ben dağınıklığı hiç sevmiyorum dedim.ağzını yaya yaya az rahat ol yaae dedi.
5.arkadaş rahat olacam ama benim prematüre bir bebeğim var mecbur hepsinin pisligini temizliyorum.bi de ise başladım mecburen şu OHAL döneminde rapor falan alamadım.
6.bu yılın sonunda borçlarimiz bitecek çok borcumuz vardı bi yardimci alamadık. Hatta bu insanlar buradayken çocuğumun altınlardan bozdurup harcadık. Çünki hiç beyis görmeden bugün kontrafile et lazım .şunu yapalım diyen tipler.1 kuruş harcamamislardir ama.
7.geçen yıl ve ondan onceki yıl Arabamız onların emrindeydi ..Düşünün biz hala araba kredisi öderken onlar kredisiz sıfır arabalarını aldı bu yıl
8.son olarak ben işteyken benim evime misafir cagirmislar. Disardan yemek istemisler.daha önce de yaptılar ses etmedim.eşim için. Ama bu kez bebegim var.erken dogdu.hem onlara söyledim hemde eşimle kavga ettik . ( gözlerinin önünde buna rağmen kalkıp gitmediler) eşim bana gerekirse boşanalim dedi.laftan anlasa çok şey söyleyeceğim. Ama rahat insanlar güzellikle söyleyince anlamiyorlar..Eşim iyidir ama lanet bir özelliği var aylarca küser ve bu süreçte inadına yapar herseyi. .
Yani kızlar biz eşimle birbirimizi seviyoruz .3 yıldır yaz tatilinden nefret ettim gelsin istemiyorum. Ne yapayım artık ?? para pul umurumda değil varsa. .ama su yaşadığım yerin dağınıklığı. .hizmetci yerine konmak. .Bu beni öldürüyor. Yapmasam asla böyle bir ortamda çocuklarla yaşayamam. E bu sebeple bosanilir mi allahaskina?
içime fenalıklar geldi okurken.bu ne rahatlık böyle bu ne vurdumduymzalık.eşiniz de dahil.ben katlanamam açıkcası.

Aklınca korkutacak sindirecek.
Ben olsam boşarsan boşa derdim.
Hizmet etsin kendi misafirlerine.
Benim görümcede yaptı benzer şeyleri yıllarca. Beleş pansiyon tabi miss. Son gelişinde yokmuş gibi davrandım çıldırdı.tartışmaya çalıştı oralı olmadım. Yürüdü gitti.
Beni özlüyor ondan geliyor diyen abisiyle konuşmuyor kaç senedir. Belli dedim çok özlüyormuş seni. Bir daha adını bile anlamadı eşim.
Zayıf noktası vardır sizinkininde oraya çalışın

Yerden göğe kadar haklısın çekilir dert değil açıkça ya eşin ya sen söyleyeceksiniz , ben doğum yapınca eşim tarafından 5 kişi en fazla 5 gün kalmaya gelecekler ki bana iş yaptırmazlar , ben ona bile panik oluyorum sezeryan olacağın görümcemin eşi oğlu kayınbabam evde offff bebeği emzir Ağrı'lar kanamalar :( kadınlara hayat çok zor yatılı misafirde çok gereksiz

Back
X