- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi kalpten-00
-
Suan cok degismis kiymetimi anladigini soyluyo cookkk pisman ama son pismanlik fayda etmiyo Yani galiba tekrar onunla olmak gibi bi yola girersem buyuk hata yapmis olucamşu nedenle,tekrar beraber olma zaten. başına dert alma
Tamamen boşluktan aklına geliyor, unutamadigin falan yok. 26 yasindaymissin ayriligimizin 7. Yılı diyorsun. 18-19 yaşında sevdiğin adamı şimdi istemezsin emin ol. Aynı şey onun için de geçerli. Eşi hataliymis öyle mi ? Yani eşi hatasız olsa onunla devam edecek ve sen sittin sene aklına gelmeyecektin. Bir de böyle düşün.
Bana soyle bi soz soyledi ayriligin ardindan (esinden) tek aklima sen geldin ben onunla evlenmeliydim hatam kendimi astı demis cok iyi bi es ve anne olurmusumBu psikojik bir gercektir canim, insanlar bir tramvadan çıktıkları anda hayata o tramvadan once en son kaldiklari yerden devam etmeye meyillidir. Yani adam sana asik falan değil, sadece evliliginden onceki hayatina alismaya calisiyor. Sakin kendini onun yarabandi olarak kullandirma
Suan zaten hani benmle evlenmk istedgini falan soylemedi fikrinizde cok haklisnz arada ayrilik olmasaydi ben olmayacaktm belki o coluk cocuga karisacaktiEşinde hata bulmasa sizin adınızı bile hatırlamayacaktı demek ki...
Pek inandırıcı gelmedi, suçu paylaşmasını bile beceremeyen insandan uzak durmak lazım.
Evet sanki bazi sozlerinde bunu sezinliyrm ben her mesajimda önceden sevyordum eskidendi faln diyrm suan sana karsi hic bisey kalmadi icimde dedim. Iste sen öyle guzel seviyosunki faln laflari olducanım bence artık ne konuş nede mesajlaş
piskolojik birşey bu insanlar böyle şeyler yaşadığında geçmiş akıllarına geliyor ister istemez
belkide seni hala onu seviyor hazırda bekliyorsun sanıyordur sakın ha bence uzak dur
Ne tanıdık sözler bunlar, erkek klasiklerindenevliligin hengamesinden ilk ciktiginda tek aklinda olan benmisim
Beni ofkelendiren sebepte bu zaten evlenecek degerde bulmasi onu iyi yada kotu sonucta nikah dugun yapildi fprmalite bisey olsaydi nikahtan gidilirdi. Bende oyle dusunuyrm benim yufka yurekli oldugumu insanlara kiyamayacagimi dusundugu icin zaaflarimi kullaniyo izin vermicem"Sen iyi anne olursun".... klasik laflar. Nerden vurabilirse ordan dem vuruyor.
Sadece esinde hata bulan adamdan hic bir sey olmaz.
Bir de nedense evliligi biten erkekler hep eskiye sararlar. Bu da cok klasik. Eminim siz de sizi unutamadigini falan dusunuyorsunuzdur. Oysa ki inanin evlenirken aklinda bile yoktunuz. Oyle olsa evlenmezdi degil mi? Yani kimse onu silah zoruyla nikah masasina oturtmadigina gore esiyle de evlenmeyi isteyecek kadar sevmis demek ki. Simdi ne olmus da esi kotu olmus. Evlenirken iyiydi de ayrilirken mi kotu. Sucu tek tarafa atan adamdan hic bir sey olmaz.
Bosluktan size sarmis. Yara bandi misali.
Inanmiyorum yaa ne kadar basit oyle degilmi hersey sen yak yik git ve hayat sana iyi bi darbe vurduktan sonra beni bul ve aklimi karistir...Ne tanıdık sözler bunlar, erkek klasiklerinden
Gitsin kendisini sevecek baska birini bulsun canim bence uzak dur senin icin daha iyi olur hem ilerde daha iyileriyle karsilasacagina eminimEvet sanki bazi sozlerinde bunu sezinliyrm ben her mesajimda önceden sevyordum eskidendi faln diyrm suan sana karsi hic bisey kalmadi icimde dedim. Iste sen öyle guzel seviyosunki faln laflari oldu
Iyi dilek ve dusuncelerin icin cok tesekkur ederim canim gercekten fikrimin degismesinde yardimci olacak onerilerin oldu haliyle insan goremiyo icinde olunca karsidan teshis koyanlarida dinlemek lazimGitsin kendisini sevecek baska birini bulsun canim bence uzak dur senin icin daha iyi olur hem ilerde daha iyileriyle karsilasacagina eminim
Biz cok saf ve temiz yurekliyizBeni ofkelendiren sebepte bu zaten evlenecek degerde bulmasi onu iyi yada kotu sonucta nikah dugun yapildi fprmalite bisey olsaydi nikahtan gidilirdi. Bende oyle dusunuyrm benim yufka yurekli oldugumu insanlara kiyamayacagimi dusundugu icin zaaflarimi kullaniyo izin vermicem
Gercekten talihsiz ve üzücü bi olay yasamissiniz tilkinin dönüp dolasip gelecegin yer kürkcü dukkani misali ama soylede bi gercek var okadar inandiriyolarki kendilerini sanki oda onca yil beni beklemis gibi bana siginmasindaki tek sebep mutsuz ve kotu sonuclanan bi evlilik gecirmis olmasi yoksa 7 yildir gormedim omrumun sonuna kadarda gormeyecektim ayni sehirde olmamiza ragmenBiz cok saf ve temiz yurekliyiz
Inanmak istiyoruz. Eski esim aldattigi icin bosandik biz. Bosanirken o kadar mutluydu ki anlatamam. Durusma salonundan kahkahalar atarak cikti. Sevgilisi de durusmadaydi. Uzun hikaye... o adam gecen beni aradi. Bir bina yikilmis altinda kalmis gibi hissediyormus... Bize nazar degmismis... Neler neler.. Aglamalar... diyecegim o ki birinden ayrilinca hic bir sey olmamis gibi eskiye donuyorlar. Bizde sanki acmis kucagimizi onlari bekliyoruz. Adam sanirim sizi hep o biraktiginiz yerde onu beklediginizi dusunuyor. Biraz gururunuz olsun. Bosverin. Artik kendi mutlulugunuzu dusunun. Bu insan sizi uzer. Esine yaptigini yarin bir gun size de yapabilir ve inanin hep karsi tarafi suclayan insan bu sefer de sizi suclar. Oysa insan once kendinde hata aramali. Nerde hata yaptim diye.
rica ederim cnm yardımcı olduysam ne mutlu bana ama son kararı sen vereceksin herşey belli ve ilerde bişey olursa niye konuştun benimle diyip seni suçlayabilir umut veriyormuşsun gibi gözükebilir şimdi daha dikkatlı olmanı oneririm .Iyi dilek ve dusuncelerin icin cok tesekkur ederim canim gercekten fikrimin degismesinde yardimci olacak onerilerin oldu haliyle insan goremiyo icinde olunca karsidan teshis koyanlarida dinlemek lazim
Kesinlikle canim erkekler o kadar acizki kendi basarisizliklarini malesef biz kadinlara maal ediyorlar mantikli dusunup karar vermek lazimrica ederim cnm yardımcı olduysam ne mutlu bana ama son kararı sen vereceksin herşey belli ve ilerde bişey olursa niye konuştun benimle diyip seni suçlayabilir umut veriyormuşsun gibi gözükebilir şimdi daha dikkatlı olmanı oneririm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?