Bu zamanda bayanlar erkeklerden daha cesur...

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Etrafıma bakıyorum da erkekler risk almıyorlar.. zor olan hiçbirşeyi denemiyor.. bırakıp gidiyorlar..
Aşk uğruna sevgi uğruna herşeyi göze alan genellikle kızlar oluyor..
Siz ne düşünüyorsunuz...

Katiliyorum, cogu erkek artik pasif.. edilgen formda..

Eeee bizim yüzümüzden!
Adamları hayatımızın merkezi yapıp popolarını kaldırıyoruz onlar da yayılıp oturuyorlar..
Bırakın bakalım onlar uğraşsın sizinle,nasıl tutuşacak paçaları..
Bir insanın eline herşeyinizi sunarsanız zaten savaşacak bişiy bulamazlar.. Biz onlar adına mücadele ediyoruz nasıl olsa diye!

Eeee bizim yüzümüzden!
Adamları hayatımızın merkezi yapıp popolarını kaldırıyoruz onlar da yayılıp oturuyorlar..
Bir insanın eline herşeyinizi sunarsanız zaten savaşacak bişiy bulamazlar.. Biz onlar adına mücadele ediyoruz nasıl olsa diye!

Bu da bi'bakış açısı tabii ve bence çok mantıklı.

Etraflarında alternatifleri çok olunca takmazlar tabi.. biri gider, diğer gelir hesabı..:emir_bebek:

Eeee bizim yüzümüzden!

buna katılıyorum bende..

sevmeyenler zaten risk almazda..seven erkekler bile hemen vazgeçme çabasındalar.. kız için ölselerde hemen vazgeçiyorlar.. aşkı bizim kadar derin yaşamıyorlar sanırım...

Back
X